Лаковe за нокти - 140

• 27 935
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Благоевград
Честити да са всички празнуващи момичета! Бъдете все така красиви и вдъхновяващи ❤

И аз забърсах 2 броката на Перфект, ще видя кога ще им дойде времето. След малко ще се правя нюд с лак на Катрис и ще снимам. Ще скъсявам ноктите до живец, че много пораснаха за 2 седмици И ми пречат.

# 211
Момичета, не съм влизала скоро и ви пропуснах Blush
На всички мили “рачки” честит рожден ден на патерици Flowers Hibiscus
Бъдете здрави, все така красиви и надявам се да имате поводи само за много усмивки Flowers Hibiscus

# 212
Честит рожден ден на всички празнуващи! Момичета бъдете здрави и щастливи и вие, и семействата ви! ❤️🌸❤️🌸🥂

# 213
  • Измир
Честит рожден ден на рачетата Birthday!
Джаста, много красиво. Скоро ще я пробвам тази техника.
Долче браво, изглежда сладко, точно за РД.
Арабескче, на твоите нокти всичко стои перфектно.
Фифи, прекрасна преливка.
Аз съм си със същия лак. Не е мръднал. За база ползвах 3 в 1 на Евелин.

# 214
Честит рожден ден на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи! Cake

# 215
Честит празник момичета.

# 216
Честит празник момичета !!! Бъдете живи и здрави и все такива красоти да показвате !!! 🥳💐
Това не е ли топ лак? 🤔 Не знаех, че може да се използва и за база. Аз го използвах само като топ лак и изобщо не ми хареса.

# 217
🤭Ето и нещо аматьорско..Не ходя на маникюр..Аз си ги правя..Не е кой знае какво,но поне са лакирани нокти.. 😄

Правила съм си и тигрова шарка,яд ме защо не си ги снимах тогава.. 🤷

# 218
Благодаря ви, момичета, за пожеланията❤ От снощи съм сигнална😜 Любимият Перфект s48 и Зорница❤

# 219
Много хубаво е станало, Георгиева. Винаги комбинираш перфектно цветовете с цветята. И тази идея с блестящ под цветето много ми допада и ще я крадна 😁😍

# 220
Много хубаво е станало, Георгиева. Винаги комбинираш перфектно цветовете с цветята. И тази идея с блестящ под цветето много ми допада и ще я крадна 😁😍

Благодаря, Бенчита❤ За брокатът под цветето се сетих, тъй като имам доста малки ваденки, които много харесвам, но идвам малки за нокътя. Така подпълвам под тях и става по  - добре. Много ми допадна как стана е напоследък го правя често без значение дали има нужда😜

# 221
Нямам време за нов лак, махнах мата, един френски, малко брокат на цветето, че връхчето се беше забелило и готово.. 😁

# 222
На мен вече ми е истински лятно...
Лаковете са GR Ice shik 306 и черен за рисуване 🙂

# 223
  • Измир
Честит празник момичета !!! Бъдете живи и здрави и все такива красоти да показвате !!! 🥳💐
Това не е ли топ лак? 🤔 Не знаех, че може да се използва и за база. Аз го използвах само като топ лак и изобщо не ми хареса.
Valeto, снощи след като го снимах този Евелин и аз забелязах, че е топ Joy. От доста време седи в кутията и си чака реда. Сега съм решила да привърша наполовина останали основи, топове и подобни. За това въобще не прочетох какво пише на шишето, а направо се лакирах Grinning. Останала съм с впечатлението, че е нещо като 3 в 1 основа, топ и заздравител. То трябва да се чете от време на време по етикетите Joy
Катерина, Бенчита, Георгиева, Хюлия пълните ми душата Heart

# 224
Лято значи неонов лак, поне за мен 🤩
Fancy Gloss Glow With the Flow - това са два пласта между другото, без бяла основа, изключително покривен /може и един, но ще се загуби от дълбочината/.

https://www.instagram.com/p/CB-7PDmDKVj/?igshid=jmrcxg0k9i5o

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 18:47 от nadia23

Общи условия

Активация на акаунт