Лаковe за нокти - 140

• 27 949
  • 727
  •   1
Отговори
# 240

Скрит текст:

# 241

Разкошен маникюр ♥ Формата и дължината са чудни ♥ Съблазнява ме и аз малко да пусна моите мъници за разнообразие Stuck Out Tongue А, лакът ми е един от любимите ♥ Много интересен цвят е спрямо светлината Simple Smile

# 242
Ех тази Bright Azalea! Знам си аз, че корали не харесвам на своите ръце, обаче всеки път, в който видя щанд на Флормар посягах към Азалията, накрая купих лака, сложих го веднъж и го подарих на мама Grinning Каквато е съдбата на всички корали, които съм решила че искам. Онзи ден си взех един червен лак (Perfect 137), хем с червеното положението е същото, сега си гледам ръцете и се чудя харесва ли ми, изкушавам се да го изтрия и да намажа някой нюд.

# 243
И за мен това е много нетипичен цвят, но сега като се оправи времето ми стана много лятно и ми се прииска нещо цветно и ярко. Ще видим колко време ще го издържа. А тази серия на Флормар ми е любима, имам още един много красив цвят - Funky Magenta, и бих си накупувала още мнооого от нея, ако не бяха ужасните ѝ за мен четки Smile

# 244
...имам още един много красив цвят - Funky Magenta, и бих си накупувала още мнооого от нея, ако не бяха ужасните ѝ за мен четки Smile
И на мен ми е любим Funky Magenta, през лято 2017 бях в някаква лакова апатия и носих само него, в резултат на което го изхабих до дъно (а всички знаем колко рядко се случва това Grinning):

Нямам спомен да ми е била неудобна четката, но не беше от любимите ми къси, дебели и скосени.
Трябва пак да си купя някакво розово от този тип, последно изхабих Apartment For Two:

Тези минита на OPI са много нефотогенични, направо ми се губят в ръцете.

# 245
Тази седвица съм в червено 😉

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 12:24 от Lqnipa

# 246
Аз съм на лятна вълна вече Relaxed

[/list]

# 247
    Първи опит за леопардова шарка. Хареса ми как се получи. На дясната ръка размазах и ми се дорева, ноо все ще изтърпя два-три дни 😂😂

# 248
    # 249
    Penny, на мен един от хвалените топове тук -на Еси, точно такава леопардова шарка ми беше размазал. Гадничко е да се трудиш, и накрая..

# 250
    Диди, много, ама много е красив, ще чакам да покажеш другия розов
    От Лакодом ли ги взе?
    Ще го покажа. От Лакодом ги купих, бяха на промоция трите лака за €7.50.

# 251

21 - номер 48
    Frormar - PL002 Glamorous Emerald

# 252
    Аз пак съм със зеленко 💚
    П.С - благодаря ви за прекрасните пожелания, нека ви се връщат 😁❤️

21 cosmetics 37, Revers let's go 57 + BEL 76

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 14:45 от Преслава ♋️

# 253
    • София
    Хей, много рачета сме в темата - и аз остарях преди 4 дни, но не успях да се добера до темата. Момичета, бъдете здрави и щастливи!
    Момичета, страхотни красоти показвате. След 3-дневна борба с експресно лакиране и крайно омазан лак като резултат, днес мацнах един неон на Перфект.

# 254
    • София/Севлиево
    И аз тук.Все още си седя с безцветния лак,но пък се радвам на вашите творения.Тамън бях завъдила хубави нокти и единия се счупи право през средата,а на друг пръст ми забра една кожичка-уж добре я третирах,но не разбрах какво става Sad
    Честито на всички рачета!И аз средата на юли ще почерпя-надявам се дотогава и с маникюр да се похваля.Ако ли не-ще покажа крачетата-там поне нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт