Лаковe за нокти - 140

• 28 016
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Благодарско за отговорите на Десиссслава и elle.n. Оказа се, че сайта има технически проблем и не се появяват основа и топ. Показват се чрез търачката. Simple Smile

# 256
  • Варна

Матов бял на флормар (и топ лак) с фолио и водни ваденки. Идеята беше да пробвам един нов неон върху него, но толкова се харесах с бели нокти, че го оставих.  Sunglasses

# 257
  • Пловдив
Да са живи и здрави рожденичките. Щастливи, усмихнати и все по-прекрасни.

От мен една чайна и един перфект

# 258
  • София
Една много любима China - Ever Glaze - Beat the heat

# 259
Не издържах вчера и взех от новите глитъри на голдън роуз :

След несполучливия вариант на Перфект се надявам този да не става на балончета и да блести много Heart Eyes

# 260
Tual, и аз този харесах по снимките на Леми, покажи го като го пробваш как стои 🙂 В нашия ДМ имаше 2 от глитърите, сребърен и розовозлатен.

# 261
Аз имам подобен от She серията на Dm и подозирам, че са двойници, но ще пробвам и споделя тази седмица Simple Smile

# 262
  • София
Нещо не се сработих с него. Пак ще го пробвам. Стои дебел пласт, защото е като желе и явно не изсъхва добре. И двата пъти ми се развали след няколко часа. Ако Lemy каже, че при нея е ок - значи някъде бъркам в нанасянето Simple Smile Иначе ми харесва.

# 263
Пупси, аз нямам нищо от тази серия, само ги снимах.
Tual, ще чакаме да го покажеш. Simple Smile

# 264
Еее дано не, искам да се сработим с този поне. Сега съм още по-нетърпелива да го изпробвам, дано се получи.
Иначе си намерих един заздравител, който е много приятно желе и стои страхотно на нокти. Нямам моя снимка :
Скрит текст:
Ето така стои на нокти
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 09:49 от Tual 🤍

# 265

След несполучливия вариант на Перфект се надявам този да не става на балончета и да блести много Heart Eyes
Много са ми красиви тези глитъри. Уж следя изкъсо темата, а не съм разбрала кой номер е несполучливият вариант на Перфект?

# 266
Скрит текст:

Много са ми красиви тези глитъри. Уж следя изкъсо темата, а не съм разбрала кой номер е несполучливият вариант на Перфект?
Ето този на Перфект коментирахме, мисля че е номер 191, но не съм сигурна.
Скрит текст:
Ето вчерашния ми улов от Лили. Много набързо се намазах с Ice chic Simple Smile

# 267
Аз пък нямам такива проблеми с него и си го ползвам. 😄

# 268
Преслава, поне на твоите нокти да го видим как е Heart Eyes
Нещо семпло пак.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 10:48 от Tual 🤍

# 269
  • София
Аз не се сработих с този Перфект (да, номер 191 е). Нанесох го с гъбичка и стана що-годе, но стои много неравно, което за мен не е ок. Иначе в шишенцето стои много красиво и имам голямо желание да ми се получи да го ползвам, но трябва да намеря някакъв по-добър вариан за нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт