Лаковe за нокти - 140

• 28 024
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, дойдоха ми едни термо лакчета от Али-то и то сравнително бързо, за 2 месеца Grinning

Трябва да имат ето такъв ефект Simple Smile

Ии не се сдържах и вчера си поръчах разни Еси-та от френския сайт, който съфорумка сподели.

# 271
Преслава, поне на твоите нокти да го видим как е Heart Eyes

Ето, аз съм го показвала тук. 😁
Скрит текст:

# 272
Ау че красота е наистина ! Аз точно с бяла основа си го представях, но последната снимка е най-красива за мен. Явно сме попаднали на лоша партида след теб  и затова не ни се получава Sad

# 273
Явно има нещо такова  Laughing

# 274
Момичета, аз съвсем ви изпуснах Sad

И педикюрче до дъно с много готина комбинация от Cartice 63 early mornings, big shirt, perfect nails и 75 whatever you are, be sparkling, която ми стана ужасно любима и ми се вижда много универсална.
Скрит текст:

# 275
  • Пеликания
Аз днес си взех пак не се сдържах. Не че не бях грабнала още два ама ги върнах, че криза Grinning
От серията на GR Gel Shine имаше много красиви глитъри. Ще видя и топа как ще се справи.

В тези двата се влюбих ама ще ги взема по нататък.
Скрит текст:

# 276
Чудна тема. Моята любима основа е калциев гел на Perfect, а топ лак-пак на Perfect-Speed dry. Този цвят е Римелски от 60 сек. серия. Това на точките, отново е Perfect. 

# 277
И аз подозирам кофти партида, моят лак няма шанс да изглежда по този начин, затова го и изхвърлих. Много обичам скейлове, за съжаление не са много популярни на нашия пазар, ето някои любими:
Този скоро го показвах, но все пак - Perfect 189 (пак от тази серия, но се нанася чудесно, много е нежен):

Miss Sporty Glow Glitter 010 The Show Must Glow On - от този се запасих с 2 бутилки, че е спрян, много нежен златистоплатинен скейл:

И отблизо:

И пак от същата серия скейлове на Miss Sporty, този път в синьо 030 Blue My Mind:

Този маникюр една съфорумка описа като екстраординарен, направо извънземен Grinning Съгласна съм, много впечатляващ наживо, доста коментари предизвика.
Имаше едни феноменални скейлове на GR, май Ивчето имаше от тях, обаче са спрени преди години и не се намират вече.

# 278
Crystal, много хубави ръце и нокти имаш, и винаги показваш много елегантни маникюри.

Аз имам глитъри предимно на Бел и много ми харесват, но свалянето им после е кошмар Smile

# 279
Perfect 189 го имам и аз. Наистина много нежно стои и се нанася лесно. Ето го при мен:

Скрит текст:

# 280
Лилавке, айде бре, къде се изгуби 🙋
Лита е тя зачезна.
MarieSt, ще чакам отзиви за базата и топа.
Кристал, втория маникюр много ми хареса. Синият скейл на Miss Sporty ми прилича на любимия Инглотски.
Блъд, чакаме да показваш термо лакчетата.

# 281
Кристал, втория маникюр много ми хареса. Синият скейл на Miss Sporty ми прилича на любимия Инглотски.
Благодаря 💚 Спрян е, но още се намира из ДМ и Елитис, на мястото на тази серия има нови скейлове и глитъри, взех си един розов, за мой срам обаче още не съм го пробвала (купих го през февруари 😁) Вярно че беше голям хит скейлът на Инглот.

# 282
Пък за мой срам, инглотския съм го забутала някъде из кутиите, сега ме подсетихте да го потърся. : ))

# 283
  • Пеликания
MarieSt, ще чакам отзиви за базата и топа.
Базата вече за втори път я купувам и съм доволна. Не е като повечето прозрачна, има някакъв оттенък с цвят. Даже пише, че е "фон дьо тен за нокти" Grinning Надявам се и топа да ми хареса. Ако не продъжавам с Eveline.
Скрит текст:

# 284
Бързо ли съхне и предпазва ли от оцветяване?

Общи условия

Активация на акаунт