Лаковe за нокти - 140

• 28 063
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Пеликания
Съхне доста бързо, докато лакирам втората ръка, другата вече е изсъхнала (досега не съм имала база, която да не съхне бързо), но за оцветяване не знам. Досега не ми се е случвало, но може би защото лаковете не са оцветявали.)
Последно бях с калциевата база (един слой) на Perfect и от Flormar-а жълтия лак ми оцвети нокътя (както ме предупредихте), а първия път сложих 2 слоя и нямах оцветяване, явно един слой не стига.

# 286
Лилавке, айде бре, къде се изгуби 🙋
Лита е тя зачезна.
MarieSt, ще чакам отзиви за базата и топа.
Кристал, втория маникюр много ми хареса. Синият скейл на Miss Sporty ми прилича на любимия Инглотски.
Блъд, чакаме да показваш термо лакчетата.
Къде, къде, върнах се на работа с две хлапета (реално бебета) + градина и ясла + грипни епидемии + извънредно положение и мъж с рискова професия = никакво време за маникюр.
Маникюрът с a-england е с принципно нормалната ми дължина на ноктите, а сега покрай всичките ковидски истории бях с нокти до дъно и ми е дискомфортно с тази дължина, представяш ли си. Освен това се бях надъхала да експериментирам с цвета на косата и креативната сила ми беше насочена в тази посока с домашни експерименти и тестове на бои и ме беше налегнала лакова апатия Joy Ама тука съм де, мърдам и си пазя колекцията непокътната Wink Даже заглеждам какво съм пропуснала, че се притеснявам да не им стане скучно на лакчетата ми без нови дружки толкова време Joy

# 287
А така, да борим ковидския стрес, с лакови находки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 288
Аз влизам да се оплача от жълтия лак на Флормар, който качвах последно
420 - neon yellow

Ужасно ми оцвети ноктите! Неизвестно защо, на дясната ръка повече. А краката..кошмар! Нали там постоях поне 2 седмици с него, сега като го изтрих - че то не личи да съм го трила! Тооолкова са жълти, гадост! А бях сложила основа 1 слой отдолу.

Това ми е първото жълто, което ми боядисва. И втори лак. Един друг имах - на Римел - петролен, директно го хвърлих.

Вие такива боядисващи лакове хвърляте ли ги? Ако сложа бяло под него, дали пак ще успее да боядиса всичко?
(макар че ще стане твърде искрящ, а аз не искам)

# 289
  • Prismatica Aerie
Purpletka, точно щях да питам къде изчезна и ти си пуснала страхотни маникюри! Heart Eyes

# 290
Лилавке, ти,  Криси и Лита се загубихте напоследък наистина. Минавай през темата, когато имаш време Purple Heart

Пети ден съм с френски, който по принцип ми се скапва ужасно бързо. Има леки поражения, но никога не ми издържа толкова. Отдавам го за активния заздравител.

# 291
В София не откривам Quick Dry, сега съм в родния ми град и го търсих в една парфюмерия, продавачката ми каза, че от месеци го поръчва но не й го доставят. Каза ми че на мястото на новата серия на GR е спряна Rich Color, но изрично е питала дали 2та топа (Quick Dry и Gel Look) остават в асортимента, диструбуторът е потвърдил. Взех си новия топ Gel Shine, като го пробвам ще пиша как е. Гледах и новите лакове, нищо не ми хареса на живо, а скейлът е идентичен с този на Perfect, който показах на предната страница, няма да го купувам.

# 292
  • София
Колкото и да е парадоксално, мисля, че базата понякога допринася за боядисване. Бях сложила една тюркоазена Мавала, само на безименния пръст с отлепваща база заради някакъв глитър. Е, само той се боядиса и си стои боядисан. На другите нищо им няма

# 293
Лилавке, ти,  Криси и Лита се загубихте напоследък наистина. Минавай през темата, когато имаш време Purple Heart

Пети ден съм с френски, който по принцип ми се скапва ужасно бързо. Има леки поражения, но никога не ми издържа толкова. Отдавам го за активния заздравител.
И моя предишен маникюр с основа активния заздравител издържа 7 дни, като само връхчетата се бяха обелили. Ще видя сегашния как ще се държи, но с евелин 8 в 1 никога не съм имала такава издръжливост.

# 294
Минавам набързо да споделя и аз снимки с Перфект 189- от вчера в моята колекция Heart Много нежен, ефектен, лесно се нанася, никакви балончета няма. Аз обаче не успявам да го хвана така добре на снимките, както сте се справили вие... Blush
Скрит текст:

Ремонтирах маникюра- оголиха се връхчета на палците и показалците (вероятно не съм запечатала добре с топ лака). Розовият неон на Перфект 150 е чудесен, летен, ярък цвят, а дори не е нанесен върху бяло! Харесах поне още 3 неона в много подобни нюанси, но избрах този (от Перфект вадят страхотни цветове!) Grinning Не се стърпях и пробвах и 189 Grinning  
Лучия, аз пък съм много разочарована, че вече в 3 Лилита не успявам да открия този жълт неон! Нито на ГР айс шик жълтия неон... Confused Розовият Флормар (на кутрето още съм с негo- Rose classic) беше нанесен върху бяло и грам не ми оцвети ноктите (а някой май се беше оплакал от него, че биядисва; под бялото бях с активен заздравител Перфект). Даже ми се стори, че ноктите някак по-белички изглеждаха. Heart Eyes
И аз съвсем ви изпуснах от няколко дни насам...ще наваксвам и после ще "лайквам" маникюри Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 20:17 от dolce miele

# 295
Dolce,
Скрит текст:
ако много ти е зор точно за този конкретен, дай адрес, и ти пращам моя Grinning Аз лакове, които искат подложка под себе си не харесвам и не ползвам. Мога и още 2-3 да ти пусна, тип желе (което за мен е равнозначно на ''нищо'')

# 296
Аз днес съм матова, нюдова, но с блестящ акцент и декорирана с ваденки Grinning:

Скрит текст:

Пп Лилавке, много се радвам да те "видя". Чудна си. Heart Eyes

# 297

Със светкавица:

Лакът е s.he 015, но върху него съм сложила ГР 05. Иначе не ми отива грам. Отделно и в двата случая се чупи и бели за няма 2 дни.
Декорацията са 3 печата

П.п. Джаста, това е Твоят нюд. Много добре ти стои на ръцете.

# 298
  • София
Известния на всички Bel и Габрини неон

# 299
Леле, Джаста, кой номер е този блестящ Перфект? Heart Eyes И матираният нюд, и декорациите страшно ти отиват! Heart
Лучия, браво за печатите Grinning Запланувала съм няколко дни от лятото да са за омбре маникюр с листенца и фламинго- но добре, че си имам ваденки Joy

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 21:33 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт