Лаковe за нокти - 140

• 28 438
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, Hug
Друго което исках да ви споделя е, че снощи разбрах как да си направя течен предпазител (за около ноктите при лакиране) и също и шаблони/лентички за френски маникюр или декорация. То било лесно (и евтино). Grinning

Аз да питам - как? Simple Smile

# 481

Искаше ми се да хвана Броката, който е catherine arley 733, и откакто го имам го слагам на всички розови, цикламена лакове. Много ми харесва, ама не мога да снимам
Скрит текст:

# 482
Няколко дни черпех идеи от хаштага #abstractnails и днес се наканих да се оцветя и аз с нещо подобно. Знам, че подобен тип шарения не е по вкуса на всеки, но на мен много ми допада. Резултатът ... Чисто визуално не е ми допадна кой знае колко, но пък ми харесва как стои на ръцете ми. Един, два дни ще ми носи настроение. Пък и днес съм щастлива от сутринта, защото моята малко госпожица осъмна с ПЪРВО зъбче, а такива дребни неща ме радват нереално много и в такива моменти всичко около мен ми се струва невероятно красиво. Та може би и за това и  маникюрът ме зарадва как изглежда.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 16:11 от .. attractive ..

# 483
Честито първо зъбче, Атрактив ♥
Аз да ви кажа, че китайчето е бетон!!!! Лакирах се в четвъртък вечерта и до сега не е мръднал и грам, даже връхче оголено няма, което е невероятно за мен напоследък. Събота месих погача, днес чистих, търках банята без ръкавици, готвих и не мръдна! Направо съм в шок в положителен смисъл. Утре пак ще обиколя левчето да разгледам и другите цветове Grinning

# 484
  • Пеликания
Аз днес реших да пробвам лепенките, ама са отвратителни (жалко, защото са много красиви) Не се залепват плътно за нокътя. Дори топа не го оправи. Ще го изтърпя 2-3 дена Grinning
dolce мънички са наистина. Ама може да се правят комбинации.

Скрит текст:

Това беше първия опит. Направо трагедия Pensive Опитах де да го оправя с малко блясък ама ...

# 485
  • Prismatica Aerie

# 486
Още съм си със стария цвят и не мога да покажа нищо ново.. и ако сметнете мнението ми за спам, нека да го изтрият.
Бихте ли ми препоръчали лак, който да издържа повече от тези на Лумс? Нямам претенции за четката, но да мога да го купя днес (Лили, Дм).
Благодаря!

# 487
Бихте ли ми препоръчали лак, който да издържа повече от тези на Лумс? Нямам претенции за четката, но да мога да го купя днес (Лили, Дм).
Благодаря!
Трайността на един лак не зависи от марката, а от състоянието на ноктите. Нямам лак, който да ми издържа по-малко от седмица, без значение колко струва 🙂
Виж Rimmel, Miss Sporty, Perfect, Essence, Catrice, Trend It Up, S-He, Golden Rose, Flormar - тези са най-често ползваните от дрогерийния клас.

# 488
Благодаря!
Трайността на един лак не зависи от марката, а от състоянието на ноктите. Нямам лак, който да ми издържа по-малко от седмица, без значение колко струва 🙂
Виж Rimmel 60 Seconds, Miss Sporty, Perfect, Essence, Catrice, Trend It Up, S-He, Golden Rose, Flormar - тези са най-често ползваните от дрогерийния клас.
Благодаря Ви!
Моите нокти се разслояват. Не се чупят, а се делят и стават меки и затова и лака пада по-бъзро.
Използвам заздравител на Евелин 8 в 1, но дали нещо прави.. 🤷‍♀️

# 489
Момичетата в темата са много доволни от този заздравител 🙂 Ще се оправят ноктите, не се притеснявай.

# 490
Този заздравител вероятно е с формалдехид, в дългосрочен план точно така става. Вземи нещо друго без тази съставка. При мен и другия, уж "полезен" заздравител на Евелин имаше същия ефект.

# 491
Момичета, Hug
Друго което исках да ви споделя е, че снощи разбрах как да си направя течен предпазител (за около ноктите при лакиране) и също и шаблони/лентички за френски маникюр или декорация. То било лесно (и евтино). Grinning

Аз да питам - как? Simple Smile
Лучия, оказа се много лесно и евтино. Трябва ти празно шишенце от лак. Вариант 1- слагаш вътре PVA лепило и си готова (моето е купувано от Т-маркет за 0,49 лв). Grinning Вариант 2- с малко повече екстри- същото лепило, някакви по-тъмни сенки за очи- за цвят и повече гъстота (ако стане твърде гъсто, може да се капне вода/още лепило), по желание може да се сложи и мъничко peel-off маска за лице (аз използвам едни еднократни от Кауфланд на тяхната марка Бевола)- но може и без такава маска. Това е, супер лесно, а и евтино. Blush А шаблончетата за нокти- цъкни в ютюб "DIY nail stencils"- най-общо, използва се хартиено (или някакво подобно лесно отлепящо се) тиксо, хартия тип оризова/за печене/незалепваща (аз използвам тази която е под дамските превръзки Stuck Out Tongue Winking Eye , нали съм креативна Laughing ), различни ножички или перфоратори. Blush
Атрактив, честито първо зъбче! Heart Eyes Лакът ти е много добре- аз харесвам такива неща.
Скрит текст:
Моята госпожица навремето ми причини голяма емоция с първите 2 постоянни зъбчета Joy -  не стига, че извади 2 зъбчета наведнъж, ами и бяха поникнали директно зад млечните...които паднаха седмица-две по-късно Laughing
Каталано, Мари, чудесни маникюри (и нокътни плочки, и форма...) Heart
Норагами, страхотен цвят! А от брокатите изглежда много добре и синичкия Heart Eyes
Агент, честит празник! Аз докато се сетя какво е 4-ти юли... Blush
За заздравители с формалдехид си пише обикновено, че не се използват постоянно- така че, ако се използват както е по указание, не вярвам да причинят нито омекване, нито разслояване. Също така, може да се използва и друг заздравител- против цепене, за меки нокти и т. н. Аз лично имам няколко и редувам.
За лакове от дрогерия препоръчвам Перфект, Флормар, Есенс, Голдън роуз- особено от серията им Сити калър. На 21 също има добри попадения  (това е марка на Лили, доколкото знам). На Катрин арли също харесвам лаковете, но не ги намирам в дрогерия. На Бел има попадения- но трайността и четката им не на всеки допадат  (аз имам леки забележки към четката, като трайност при мен биват).

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 15:31 от dolce miele

# 492
Айде мацнах един нюд, изненадана съм от безименния, не е мръднал, а е от вторник и даже не го бях минала с топ, че нямах време.

# 493
Може ли снимка на това лепило- PVA?

# 494
Да, най-обикновено от такъв тип:

Общи условия

Активация на акаунт