Лаковe за нокти - 140

• 28 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, а защо се ползват тези подложки за лакиране?

За да не се цапат мебелите, на които се лакираме Simple Smile Аз не ползвам нищо, направо върху холната маса се лакирам Stuck Out Tongue

# 466
  • София/Севлиево
Аз се лакирам върху една стъклена масичка на терасата.Ако случайно стане гаф я избърсвам с тампонче с лакочистител и готово.

# 467
Момичета, Hug
Леми, Бенчита, ех, да имах и аз такива разкошни плодчета... Heart Eyes
Арабеск, много приятно се е получило. Аз ги знам чудесно тези цветове на ГР сити калър- имам 02, но и 01, 04, 05, 06, 07, 09, 10....оттам нататък ми се губят част от номерата, но са много (наистина прекалих с тези лакове)! Joy Но такива цветове никога не са излишни Sunglasses
Катерина, Брейнбъг, Heart Eyes
Каталано, точно тези 2 неща съм набелязала и аз, когато им дойде времето. Blush
Марияна, тези подложки се използват, за да не се цапа при лакиране, а също и за декорации. Например правиш някакъв дизайн с лак върху подложката, после отлепяш и го прехвърляш на нокътя. Може да се прави и върху печата направо, но така е по-лесно и можеш да си го изрежеш по формата.
Споделям, че и на краката ноктите ми растат бързичко с активния заздравител на Перфект- там пък съвсем не съм свикнала да е така. Но явно ще се прави педикюр по-често... Blush
Друго което исках да ви споделя е, че снощи разбрах как да си направя течен предпазител (за около ноктите при лакиране) и също и шаблони/лентички за френски маникюр или декорация. То било лесно (и евтино). Grinning

# 468
  • Варна
Загледах в Джъмбо пила за нокти с батерии, имаше отделно и различни приставки. Пилата беше към 5 лв. Някоя от вас пробвала ли е я? Чудя се дали да си взема за педикюра.

# 469
И аз се лакирам като Лучия, имам си един брокатен анцуг 😸
Бенчита, ау, малинки, дай да трампим малко 😸 Долче, идвай, има и за теб : ))
Каталано, специално за теб Simple Smile

# 470
  • София
И аз се лакирам като Лучия, имам си един брокатен анцуг 😸
Скрит текст:
Няма на налитам на черешите, но чашатаааааа....
Едно маникюрче в цвета на жабата би било страхотен аксесоар към нея Wink

# 471
Леми, да не си с гел лак Grinning И аз много харесах чашата! Heart Eyes
Аз напечатах по едно пръстенче Grinning Пускам снимка без светкавица, че снимките са по-реални Simple Smile

Скрит текст:
А ето как си пробвам новите лакове (преди пробвах върху прозрачни пластмасови капачки от кисело мляко, но напоследък нямам) Laughing

# 472
  • София
Долче, креативна си, не може да се отрече Heart Eyes

# 473
Нали Joy Един ден, преди да хвърля ненужния блистер от хапчетата...някак ми заприлича по форма на маникюр, а тъкмо си мислех, че имам нови лакове и нямам капачки от кисело мляко върху които да ги пробвам...и погледнах пак към блистера "с нови очи"... Laughing
Все се каня да си купя нещо подходящо за целта, да нанеса от всички лакове, да напиша кой кой е...дотогава така. И гърлата на шишенцата ще чистя някой хубав ден, но не сега... Grinning

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 19:05 от dolce miele

# 474
Долче, това за гърлата ми е познато- някой ден, и аз откога се каня ... : ))
Не съм с гел лак, нямам време да го сменя този.
В Алито продават такива палитри за лакове, но пък ти не поръчваш от там, сигурно ги има по китайските магазини, има и онлайн:
http://egocosmetic.com/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B … D1%87%D0%BD%D0%B0
Пепе ако ми остане време следващият път, ще се постарая върху предложението ти Blush

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 19:27 от Lemy

# 475
Леми, 1 лев за палитра с 18 "нокътчета"?! Мне, по-добре да си купя от Алито Laughing (на мен колко бройки ще ми трябват с толкова лакове...) И едни тип ветрило имаше в левчето, но не помня на каква цена...
А как да я търся тази палитра в Алито, някой има ли линк?

# 476
Честит ни 4-ти Юли! Blaze + Dream = Blazing Dream Wink

Трябваше са сложа и малко беличко, но ме домързя много, дори не си направих педикюр, само добавих червеното!

# 477
Жестоки Зои, ауу.. Очите ми останаха! Какъв блясък 😍

# 478
  • Prismatica Aerie
Честит празник, Агент!🇺🇸 Прекрасен Blazing Dream!🤩

Леми, чуден кадър, вярвам има нещо много студено в чашата.🥰

Долче, nail display.

# 479
Агент, разкошни Зои!
Долче, в Алито са най-евтини, да, а в сайта изобщо не погледнах цената, просто за информация, ти го пуснах. Има и такива:
https://m.olx.bg/ad/novo-displey-vetrilo-za-art-manikyur-50-most … D655-ID7tonZ.html

Общи условия

Активация на акаунт