Лаковe за нокти - 140

• 28 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Елмайра, разкошен цвят и изпълнението е супер! Heart Eyes Heart

# 571
Бих си направила ноктопластика някой ден в домашни условия, евентуално. Но определено ще ми омръзне седмици наред да съм с гел лак...А и предпочитам сама да си пипам ръцете, освен това ми е и приятно. Grinning
Елмайра, чудесен лак. Винаги ме усмихва името му, и аз не знам защо. Heart Eyes А и изпълнението си е добре.

# 572
Не съм съгласна много с вас, има много жени, които сами си правят гел лака и не защото е модерно. В домашни условия ноктите не се скапват толкова много и гел-лака не държи чак толкова дълго в масовия случай.

# 573
Не съм съгласна много с вас, има много жени, които сами си правят гел лака и не защото е модерно. В домашни условия ноктите не се скапват толкова много и гел-лака не държи чак толкова дълго в масовия случай.
А пък има и вариант в който у дома се скапват още повече, защото не работи специалист върху ноктите и материалите, и оборудването не са толкова професионални, като в салон.

# 574
# 575
  • София
И аз дълго време си правех гел лак в домашни условия и мога да кажа, че бях по-доволна (не като изпълнение) отколкото в салон - вярно, лака ми не издържаше по 3 седмици, но и ноктите ми бяха в далеч по-добро състояние, отколкото след месец-два посещение в салон (сигурно зависи и от салона, разбира се, но в повечето, в които съм ходила, препиляваха ноктите). Спрях да си слагам гел лак, защото течността/ ацетона, с който свалях лака крайно ми дразнеше кожичките (особено след многократна употреба) - изсушава ги толкова, че се е случвало да имам ранички около нокътя; отделно, че имам 3-4 цвята гел лак, в сравнение с доооста повече обикновени лакове Simple Smile Не съм слагала гел лак от зимата, когато пътувах извън България и исках маникюра ми да е доста траен; сигурно ако тръгна нанякъде, без възможност да мъкна лакове и пили, пак бих сложила, но това биха били по-скоро единични случаи. Покрай темата много се запалих да си правя ноктите сама и, честно казано, след около половин година само с обикновен лак, виждам доста предимства - ноктите ми са по-здрави, маникюра ми е хубав, не съм зависима от маникюрист, нито трябва да отделям много време, в което да си оправям ноктите и, не на последно място, мога да си позволя да нося и по-ярки цветове, без да се притеснявам от по-деловите ситуации, в които крещящ маникюр не би бил подходящ, защото ако знам, че нещо подобно предстои, просто слагам по-консервативен цвят.

# 576
Атрактив, не е лъжа, особено при ползване на китайски материали.

# 577
  • Пловдив
Не е до елит гел-лака, утре живот и здраве с новородено вкъщи, съм сигурна, че ще се замисля за него, защото едва ли ще имам време да се лакирам през 3-4 дена.

# 578
Не знам, аз като гледам на клипове какво стъргане и ровене пада с тези гелове, акрили и какво ли не - хич нямам доверие на маникюристка да ме щади и да е внимателна. Отделно това, че висенето в салон е загубено време, а вкъщи поне си пускам някой сериал да слушам Blush

# 579
Аз нещо ни издържах Флормара Grinning Сега съм презрял домат Grinning Чак към скапан го удря цвета, но ми допада Grinning

# 580
Аз не бих ходила повече на маникюрист.. Ноктите ми последния път (което беше преди около 10 години) бяха в окаяно състояние и им трябваше 1г да се възстановят. + това след махането на гела миришеха буквално на развалено сирене..
На такива гледки съм се нагледала в интернет пространството.. Гъбички, позеленели нокти и т.н
Хич им нямам доверие как си почистват материалите. Предпочитам да се правя сама, пък когато нямам тази възможност мога да изтърпя 1-2 седмици без лак.

# 581
+1 против гел лаковете при маникюристка. Преди време, когато беше адски модерно да си с гел, си правех почти всеки месец и то при най- вървежната маникюристка в града. Е, дойде един слънчев ден и забелязах промяна в нокътната плочка. Веднага на дерматолог- диагнозата беше гъбички. От тогава дълги години се лекувам и още и още нокътната плочка не изглежда както преди. По- добре маникюр вкъщи и здрави нокти, отколкото гел лак в салон..

# 582
Никога не съм ходила на маникюр. Sunglasses
Две приятелки ползваха гел лакове в къщи, може би около една година и нещо им траеше ентусиазма, вече не им се занимава. Едната сподели, че китайските ѝ лакове са си развалили качеството във времето.

# 583
  • София
Никога не съм ходила на маникюр. Sunglasses
Две приятелки ползваха гел лакове в къщи, може би около една година и нещо им траеше ентусиазма, вече не им се занимава. Едната сподели, че китайските ѝ лакове са си развалили качеството във времето.
И аз никога не съм

# 584
+1 против гел лака.
Ходех миналата година няколко пъти подред, но мноого ми се съсипаха ноктите. Не ми пречеше израстналото или това да се гледам с един и същ цвят дълго време, но след свалянето ноктите са ужасно меки.. трябва да се изрежат до дъно иначе постоянно се обръщат и боли.. Минаха около 6 месеца преди да се възстановят напълно, като всеки ден мажех с масло за нокти. Може би е до нокти, защото леля ми ходи от години с гел лак и никога не са й били съсипани, дори когато е правила почивки са й били здрави и твърди.

Общи условия

Активация на акаунт