Лаковe за нокти - 140

• 28 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Този цвят на Флормар е страхотен, ако не беше на тази марка, щях да ходя да го търся, хич не се разбирам с флормарите.
Всички сте много красиви, Норагами, много ми хареса.
Атрактив остави лаковете, радвай се на бебо. Blush

# 631
  • Перник
Снощи намацах една семпла мента набързо, гола без нищо.

# 632
Олгарита, а къде се намират? Blush
Аз имам май един огледален- светлорозово китайче Heart Eyes Но турските бих предпочела (макар че на моите плочки надали ще стоят толкова добре хи хи Stuck Out Tongue Winking Eye ).
Леми, ще се пробва- ама сигурно с горски плод...или замразени вишни Yum
Пепе, ремонт и дълги нокти не се сработват добре, уви Hug
Таня, кое е розовото (и какво и е на дясната ръка)?

105 номер GR и 21 номер impala! За дасната ръка си премазах пръстите на зъбни колела на бетонобъркачка, та сега на двата пръста ми ИЗ разрастват нови нокти, а третият е още син и груб и не смея да му слагам цвят все още!(бях се оплакала по-рано 😂). Но положението е супер 2 месеца от тогава, та важното е, че пръстите са там! 😁😊

# 633
# 634
Да покажа и аз последния маникюр:
Скрит текст:

И от преди това един шукаритетен неон на Габрини Simple Smile Много по-ярък е на живо:
Скрит текст:

# 635
Пак красоти на последните страници, но и друга не съм очаквала ♥ Преди малко изтрих червенкото и се чудя довечера какво да правя. Нещо люляково ли, розово ли ще го мисля. А, ФБ ми напомни каква мания ми бяха пясъците преди години Grinning А, дължината не я коментирам Grinning Чак се плаша като се сетя колко бяха дълги Grinning

# 636
Осмичке, много ми харесва определението ти за лъскавините 😸
Ох, и аз искам бял маникюр, и чакам ли чакам да ми се поизчистят кожичките... Bowtie

# 637
Да покажа и аз последния маникюр:
Скрит текст:

И от преди това един шукаритетен неон на Габрини Simple Smile Много по-ярък е на живо:
Скрит текст:
Този белия е красота!

# 638
  • Варна
Осмичка, белият Ейвън пясък ли е? Кой номер/ име е?
И да ви питам скоро пускали ли са пясъци Ейвън? Преди имаха интересни цветове от тях, но не зная дали още се предлагат, а не ги следя брошурите.

# 639
Аз си откраднах идеята от Долче. Не стана много изпипано, но от много време не съм се правила с гъбка.

# 640
Осмичка, белият Ейвън пясък ли е? Кой номер/ име е?
И да ви питам скоро пускали ли са пясъци Ейвън? Преди имаха интересни цветове от тях, но не зная дали още се предлагат, а не ги следя брошурите.
Да, някаква кристъл серия или нещо подобно беше Simple Smile Номер не мога да видя сега, но е единствения бял.

# 641
https://www.instagram.com/p/CA0Aws9Day5/?igshid=1000sbnyumld1

Ето го и при мен, но с бяла основа отдолу.
Осмичка, при теб самостоятелно ли е нанесен? Ако да, чудесно се е получило като покривност! Но наистина и аз не виждам къде има номер на шишето...

# 642
  • София
Номера е 183

# 643
https://www.instagram.com/p/CA0Aws9Day5/?igshid=1000sbnyumld1

Ето го и при мен, но с бяла основа отдолу.
Осмичка, при теб самостоятелно ли е нанесен? Ако да, чудесно се е получило като покривност! Но наистина и аз не виждам къде има номер на шишето...
Харесвате ми! Ще Ви последвам.
Най-много цветове харесах на Кико. От къде купувате техни лакове? Трайни ли са?
Благодаря Ви.

# 644
Кико много ги обичах, но отдавна не съм пътувала към Западна Европа да си пазарувам. Хубави цветове, лесни за нанасяне и изключително трайни. Имат си сайт и може да се поръчва, предполагам през Германия е най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт