Лаковe за нокти - 140

• 28 361
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Доче не се пасира, слагаш си го в една каничка с вода или шише, да престои известно време, за да си пуснат соковете и ароматите. Може и в хладилника да си го оставиш.

# 541
  • Измир
Бързичко отговарям за огледалният лак. Mara kozmetik e турска марка на по-висока цена от Флормар и Голден Роуз. Имат огледални, термо, куин, брокати и обикновенни лакови серии. Доста са трудни за работа. Най-добре се сработват с Mara peel off base. Снимката е от нета.

# 542
Олгарита, а къде се намират? Blush
Аз имам май един огледален- светлорозово китайче Heart Eyes Но турските бих предпочела (макар че на моите плочки надали ще стоят толкова добре хи хи Stuck Out Tongue Winking Eye ).
Леми, ще се пробва- ама сигурно с горски плод...или замразени вишни Yum
Пепе, ремонт и дълги нокти не се сработват добре, уви Hug
Таня, кое е розовото (и какво и е на дясната ръка)?

# 543
Долче, замразения плод може да се разпарцальоса във водата, по-добре пробвай с пресен, какъвто имаш.
Сори за спама Bowtie

# 544
  • Измир
Dolce,  от Турция съм ги купувала, но един лак е около 10 лева. Много се нетрайни. И с тази отлепваща се база 2 дена максимум. Но пък такъв огледален ефект при друг лак не съм виждала Heart Никакви черти, абсолютно сам се изравнява.

# 545
  • София
Имаше един на OPI, в сътрудничество с Гуен Стефани. С него вървеше специална база, но се белеше с поглед. Всъщност, май всички огледални са така. Ще трябва са го изкопая и да го мацна Wink

# 546

Sally Hansen 27 Mellow Yellow
https://www.instagram.com/p/CCS8gfzjcTW/?igshid=142tk8wmr6sfr
Цвета е доста по-блед, но просто падна страшна борба и не мога да го уловя и това си е Sad
П. С. Прекрасни и свежи неща показвате, няма да ви изброявам, че ще пропусна някой Sad

# 547
Маме, много е свежо! Hug
Олгарита, моето огледално китайче беше 1,80 лв май Laughing Обаче си иска прецизност при нанасяне...китайска работа Grinning

# 548
Страхотни неща, момичета! Толкова свежест и настроение, толкова лятно Heart Eyes

Блъд, ти си за маникюристка! Невероятно фини и прецизни рисунки правиш.
Долче, благодаря за обясненията. Ще опитам Simple Smile
Атрактив, много ми хареса абстрактният дизайн. Ще опитам следващ път нещо такова. Бенчита или Блъд бяха качвали подобен с пастелни цветове, много ми напомни на мелба/разтопен сладолед тогава Grinning

Моите нокти са много къси в момента, но се вдъхнових от една от картинките на първа страница. Лакът основа/пясък е франкенполиш, понеже не харесвам и нямам такива кафевеещи/бежови. Другите са GR Rich Color - 44, 21 - 28 номер, един брокат на Trend it up, и микс от Флормар - 727 и какво ли още не за основа и пясък Grinning

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 18:03 от Luchia^^^

# 549
Лучия, еха! Grinning Как постигна този ефект?

# 550
Долче, на дунапренче сложих трите цвята и нанесох върху този, който ползвах за пясък. Така си направих омбре. После слагах капка бял лак във вода и пръсках с лак за коса, за да станат вълничките. Топих пръсти, мазах, после чистих Grinning После леко повторих с пясъчния цвят, където беше дошло повече бяло или синьо, че "вълните ми бяха отмили пясъка" Grinning И накрая капнах малко от броката на Trend it up, само върху ''пясъка'', за разкош.
Ааа, и без топ лак! Опитах на два пръста, и ми размаза вълничките.

Със светкавица:

Лаковете:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 19:08 от Luchia^^^

# 551
  • Пловдив
От днес розов неон на ГР и блясък на 21 /с и без светкавица/

# 552
Десислава, лакът на 21 номер 56 ли е? Не съм го нанасяла върху друг лак и ми е интересно така ли изглежда Blush
Лучия, ще си поиграя и аз някой път с вълнички и морски маникюр Grinning Много добре ти се е получило.

# 553
Еее, Лучия.. много яко е станало. Heart Eyes Ама си е занимавка определено.
Аз имам резервен вариант ако спре да ме бива в счетоводството Grinning ама то и на маникюристката работата не е лесна сигурно..

# 554

Общи условия

Активация на акаунт