Лаковe за нокти - 140

• 27 798
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Агент, ще взема да ти намеря 10-тина пили и да не се ядосваш Simple Smile
Лаковете не издържаха много, само около 12 часа, и то защото бях на кафе Simple Smile Иначе са уникални, но...
Леми, лаковете ги взех от магазина им в Младост 1, че счетоводителя ни е до тях. Simple Smile Тази долу в дясно е Cassedy, но излиза много светла. Другите са: Cassedy, Dhara, Neely, Yuna, Autumn, Sunshine, Mitzi. Всичките са на по 5лв.

# 91
olgarita , показвай много ясно Simple Smile Няма нужда от разрешение, нали сме всички тук за да си даваме идеи Simple Smile

# 92
# 93
  • В полите на Пирин планина
Агент, палеца?
Не знаех, че толкова си приличат. Аз имам Red Hot Rio. Simple Smile

# 94
Няма познали Wink ще ви помъча още малко!

Миленче, аз трябва да имам още 2 нормални и една мини из несесерите, но си счупих най-голямата, която ми беше идеална и за краката. Много съм претенциозна за тези стъклени пили, колко съм пробвала и все им намирам кусури... оплаках се на ММ, а той въздъхна тежко и рече: "е, ако само за пили беше претенциозна..." Grinning

# 95
Момичета, моля ви, припомнете ми кои бяха хубавите бледо жълти цветове - имаше един на Бел и някои на ГР? Днес гледах в магазина някакви на ГР, но не се осмелих да взема, защото ако ми дойде твърде ярък, изглежда ужасно на ръцете ми. Имала съм вече такъв фал.

# 96
Килпоп, Бел 65 мисля, че беше жълтото.
Агент, струва ми се, че е на безименен и кутре, но честно казано, не са ми достатъчно ясни снимките...така че е просто предположение Grinning
Олгарита, чудесно ти се е получило Stuck Out Tongue Winking Eye
Милена, честити придобивки Grinning

# 97
Каталано, това синьо ти стои божествено!!! Heart

Агент, струва ми се, че е на безименен и кутре, но честно казано, не са ми достатъчно ясни снимките...така че е просто предположение Grinning

Безименен и кутре е и моето предположение.

# 98
И аз съм за безименния Joy

# 99
Агент, аз още спя и се разсънвам за сега неуспешно с кафе, но нещо ме тегли към безименния и кутрето 😸
Олгарита, коя е красивата Чайна?
Милена, ще чакаме да ги показваш. Бих скокнала до Младост, да го видя това магазинче, но нещо избягвам все още метрото.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 08:10 от Lemy

# 100
  • Стара Загора
Добро утро Simple Smile

# 101
Добро утро, момичета. При мен за пореден ден е студ и дъжд, но на тук се намазах с нещо свежо 😁

# 102
Привет момичета! Това май е първото ми включване в 140 тема със снимка. Вчера взех няколко нови лака и снощи, веднага ги пробвах. Искам да благодаря от сърце на тези от вас, които ме насочихте към белият лак на Перфект - е наистина е перфектен за мен! 😄 Дълго търсих точно това бяло и признавам нямаше сама да са сетя да купя точно бялото на Перфект. Таа, ето е маникюрът:

# 103
Атрактив страхотно се е получило! Как е откъм съхнене това бяло на perfect, и колко бяло е бяло 😸 В смисъл не е снежно бяло, нали?
Аз взех бяло на Бел, но все още не съм го пробвала. Тъкмо да се лакирам, и взех да правя сладко от череши, сещате се как са ми оцветени пръстите 😸

# 104
Атрактив страхотно се е получило! Как е откъм съхнене това бяло на perfect, и колко бяло е бяло 😸 В смисъл не е снежно бяло, нали?
Аз взех бяло на Бел, но все още не съм го пробвала. Тъкмо да се лакирам, и взех да правя сладко от череши, сещате се как са ми оцветени пръстите 😸
Леми, всъщност си е снежно бяло бялото 😄 Изсъхва чудесно, всички други бели лакове макар с изсушител все в един момент ме се размазваха. Този на два пласта със Спийд драй е бетон.

Общи условия

Активация на акаунт