Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е техниката за рисуване с четка?
Как да направя черно желе?
Как мога да създам морски ефект върху ноктите си с помощта на обикновени лакове за нокти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е техниката за рисуване с четка?
-
Как да направя черно желе?
-
Как мога да създам морски ефект върху ноктите си с помощта на обикновени лакове за нокти?
-
Къде мога да намеря лакове на Golden Rose City Color?
-
Какво е мнението за лаковете на O.P.I от определен уебсайт?

Не е много летен, но съм си го нарекла че ми е късметлийски, та тази седмица съм с него. Глитърът на Габрини е един от най-любимите ми лакове изобщо, разкошен платинен глитър, много блестящ, почти като пясък, но не е (аз пясъци не обичам и в редките случаи, когато ги нося, винаги е с топ отгоре, за да ги загладя - дразни ме грапавината) и винаги получавам въпроси кой е този лак и дали не е гел. Има различни глитъри от тази серия, помня че бях купила и един розов, но така и не го пробвах дори, подарих го на мама - на нея ѝ седи чудесно 
за да го оправдая сложих и глитър, че и камъчета. Много наблюдателен ще излезе (за мъж). 
Пожелавам ти много здраве, щастие и вдъхновение! 

и сега кисело пия кафе, мажа се с някакъв втвърдител за нокти и се чудя с какво да се вапцам...