Лаковe за нокти - 140

• 27 790
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Нюдът е KIKO Smart 051, а глитърът е Gabrini Brilliant 01:

KIKO-то ми е подарък от скъпа приятелка, да си призная първоначално имах някакви резерви към него, смятах че е една идея по-кафяв отколкото бих искала, а и е с фин сребрист шимър (аз налитам повече на златно, отколкото на сребърно), но пък на нокти стои много елегантно и красиво Heart Eyes Не е много летен, но съм си го нарекла че ми е късметлийски, та тази седмица съм с него. Глитърът на Габрини е един от най-любимите ми лакове изобщо, разкошен платинен глитър, много блестящ, почти като пясък, но не е (аз пясъци не обичам и в редките случаи, когато ги нося, винаги е с топ отгоре, за да ги загладя - дразни ме грапавината) и винаги получавам въпроси кой е този лак и дали не е гел. Има различни глитъри от тази серия, помня че бях купила и един розов, но така и не го пробвах дори, подарих го на мама - на нея ѝ седи чудесно Simple Smile
Брат ми заключи че съм в депресия, защото "2 седмици поред си с едноцветен маникюр?!" Grinning за да го оправдая сложих и глитър, че и камъчета. Много наблюдателен ще излезе (за мъж).

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 13:09 от Crystal Noir

# 76
Сърце юнашко не трае

После ще чистя кожите

# 77
  • София
Лака Бел ли е ? В момента и аз със същия цвят-нюд.

# 78
Чудесни сте, момичета! Heart Eyes
Според мен лакът от предната снимка е ГР сити калър 05.
Олгарита, покажи се все пак де Grinning А синьото е брокат, ще го мисля.
Бенчита, честит рожден ден! Cake Ribbon  Cocktail Пожелавам ти много здраве, щастие и вдъхновение! Hug
П.С. Да, раче съм- и ММ също Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • София/Севлиево
Ч.р.д. на рожденичката!Жива и здрава да си!Бре и тук много рачета(и аз в кюпа)...

# 80
  • Prismatica Aerie

Честит рожден ден Бенчита!💐🎉

# 81
Черното на Бруклин ползвам за печати, от Елитис.

# 82
  • В полите на Пирин планина
Кристал, че ти открадна дизайна за следващото си лакиране.
Имам Габрини-то. Кико-то ще заменя с нещо. И камъчета ще сложа. Simple Smile
Много елегантно.

# 83
Кристал, че ти открадна дизайна за следващото си лакиране.
Имам Габрини-то. Кико-то ще заменя с нещо. И камъчета ще сложа. Simple Smile
Много елегантно.
Кради го 😊Много често се лакирам така, лак с ефект на средния и безименния и камъчета в основата на останалите нокти. Нюдовете най-много "носят" на комбиниране с ефектни лакове и камъчета, без маникюрът да стои кичозно. В интерес на истината исках да сложа един друг лак с ефект, имам супер красив глитър на Бел, който е с бели и кремави частички и на 2 пласта върху прозрачна база с плътен топ отгоре стои невероятно, направо като ефект на дантела, правила съм тази комбинация в маникюр, но за съжаление не снимах, обаче така и не си намерих глитъра на Бел, което е много странно?! Лаковете си държа в 2 кутии, в едната са кремовете и желетата, в другата лаковете с ефекти (пясъци, глитъри, шимъри и т.н.), нямам спомен да съм го носила някъде, още по-малко да съм го хвърляла, идея си нямам къде се намира понастоящем този лак. Пропадна ми първоначалната идея и заместих глитъра на Бел с глитъра на Габрини, много е готино наживо, но ще снимам и покажа другия маникюр, който бях замислила, като намеря Бел-чето. Крайно време е да извадя някой по-летен лак, ама с това пусто октромврийско време хич не ми идва отвътре...

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 16:43 от Crystal Noir

# 84
  • София
Бенчита, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много нови лакове, много любов и всичко което искаш да ти се сбъдне.
Ето го лака с който свалях тапети:
Скрит текст:
Ето с какво се сдобих днес, докато чакам счетоводителя да приготви документите:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:59 от Milena_318

# 85
Бенчита, честит ти рожден ден!
Холограмен Catherine Arley 800, за съжаление не успях да му хвана цялата красота.
Много красив лак и маникюр, Тина!

Ивче, мерси за подсещането - и аз имам 2-3-4 MISA лакове из чекмеджето, много са приятни като консистенция и четки! Ще си ги потърся!

Ето го лака с който свалях тапети:

Ето с какво се сдобих днес, докато чакам счетоводителя да приготви документите:
Скрит текст:
Ти ме хвърли в джаза, Миленче! Не е като да ги нямам, не е като да не си ги обичам, но на моите ръце далеч не са толкова издръжливи!
Със здраве да си ползваш новите Зои Simple Smile

Счупих си пак едната стъклена пила Sad и сега кисело пия кафе, мажа се с някакъв втвърдител за нокти и се чудя с какво да се вапцам...

# 86
Бенчита, честит празник 

Милена, долната дясна Зоя много ми хареса. От някой сайт ли ги поръча?

# 87
Пак аз- набързо, само прелакиране... и е крайно време да си намажа ръцете с крем!

И задачка-закачка за вас - кой пръст е лакиран с Водката Grinning

Показвам и отблизо и на различна светлина:

# 88
OPI Oh My Majesty го подхвърлях из нас 2г. преди да намеря на кого да го подаря, Миленка, на теб ти отива 😊

# 89
  • Измир
Бенчита, честит рожден ден!
Честити нови лакове момичета. Ох и мен ме засърбяха ръчичките.
Долче ще покажа само ако Осмичка разреши.
Агент, предавам се, много си приличат. Но са чудесни.
Кристъл, страхотно ти отива нюд.
Да се похваля, че топа на ГР след като стоя наказан в хладилника се представи отлично Grinning

Общи условия

Активация на акаунт