Лаковe за нокти - 140

• 28 421
  • 727
  •   2
Отговори
# 585
  • БГ
Здравейте,
кой е номера на "блажното" бяло на Бел?

# 586
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Никога не съм ходила на маникюр. Sunglasses
Две приятелки ползваха гел лакове в къщи, може би около една година и нещо им траеше ентусиазма, вече не им се занимава. Едната сподели, че китайските ѝ лакове са си развалили качеството във времето.
И аз никога не съм
+1 Или поне не помня! Sweat Smile
Гел лак също никога не съм слагала. Не ми харесва изкуствената му красота.
А израснали нокти е на светлинни години от представата ми за естетика. Но какво ли разбирам аз от елит и лукс.

Сега съм презрял домат Grinning Чак към скапан го удря цвета, но ми допада Grinning
Joy
Много хубав цвят и маникюр!

# 587
Нещо набързо от снощи. Лакът е GR Prodigy Gel 13.

# 588
  • Берлин
Всички на терсене,аз наопаки. +10000000 за ходенето на маникюр и трайните лакове. Докато живеех в Пловдив, после в София не съм спряла да ходя на маникюр. И двете ми маникюристки бяха изключително добри. От излизането на ши лак допреди идването ми в Германия не помня да съм била с друго,освен с ши лак. И преди всяка почивка слагам също и до днес. Ноктите ми си бяха и останаха перфектни.
Лошият ми опит е от Берлин. За много важно събитие реших да сложа ноктопластика. Това ме съсипа. Гъбички и зеленясали нокти. Възстановяване повече от година.
Въпреки това злополучие,ако имах маникюристка на нивото на двете ми в Бг, никога не бих си правила маникюра сама вкъщи. Имам добра плочка,здрави и твърди нокти,креативност,всякакви лакове и джундурии за маникюр...НО нямам нито особено желание,нито нужното търпение. И тъй като не съм намерила кадърна маникюристка тук,ще се напъвам сама ииии ще ми гледате снимките (сори)

# 589
Няма нищо лошо в това да се ходи на маникюр при професионалист, стига наистина да е такъв. А професионалната работа не е само скъпи лакове и рисуване на завъртулки, а и изключителна хигиена и дезинфекция на инструментите.
Аз никога не съм слагала гел или гел лак, но съм виждала ноктите на приятелка след посещение при маникюристка - страхотно оформени и изрисувани, а кожичките отстрани бяха така жестоко накълцани и разкървавени, че ми призля. И си представих, ако на всеки клиент ги разкървавява така и не си почиства добре инструментите...

# 590
  • на последния етаж
Момичета, търся два лака на A-England: Peaseblossom a fairy и Catherine Howard. Имате ли идея къде и дали въобще мога да ги намеря?

# 591
  • София
Катрин Хауърд е изчерпан навсякъде, мисля. Въобще цялата Тюдорска серия

# 592
Ah, Wilderness, страхотни плочки имаш! Heart Eyes Аз само си мечтая и се чудя как да пиля моите нокти, че да изглеждат по-прилично Grinning
Георгиева, червеното много ти отива, дори и "презряло" Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също съм в отбора на тези които никога не са ходили на маникюрист- нито за гел, нито за обикновен. Laughing Единствено за сватбата- обаче това почти не го броя за маникюр- ноктите ми бяха до дъно, едва-едва ги оформи, набързо сложи някакъв почти прозрачен лак, кожички не са ми рязани, дори масло за нокти или крем някакъв не ми мацна. Та усещането беше все едно аз съм си го направила- и бързо се олющи лакът после. А и обичам да се занимавам сама с маникюра си. При липса на време- един заздравител и съм ок.
Темата не е всъщност за или против гел лаковете Blush Няма лошо който е доволен и има добра маникюристка да ходи, а и не всеки обича да се лакира сам, не всеки се справя добре, някои искат повече трайност на лака или по-различна визия която вкъщи не успяват да постигнат...Най-добрата ми приятелка ходи при много добра маникюристка, ноктите и са винаги изключително красиви и добре обгрижени. Тя има естествено твърди нокти- но и тя казва, че ноктите и са поомекнали от гел лака и, че ще и трябва почивка от него (което все още не се е случило, все го отлага във времето).
И аз снощи смених лака Innocent Оформях, пилих, позаострих още и най-накрая се успокоих (много бързо ми израстват ъгълчетата и, понеже моите нокти растат по специфичен начин, много си личи при израстване). После ще пусна снимки, но пак около ноктите на снимките изглежда всичко зацапано, а с просто око си е добре Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 15:01 от dolce miele

# 593
  • София
Като подрастваща тийнка мама ме заведе за първи път на маникюр, кола маска и други глезотии. Е, от маникюра така ми се възпали единият пръст, че две седмици ходих с превръзка. Това беше първият и единствен път, когато съм била в салон за ноктите си. И не смятам да пробвам втори път. Дори за сватбата сама си направих маникюра.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:09 от Mari_qana

# 594
Аз и на козметик, и на кола маска не съм била. Grinning А единственият ми злощастен педикюр беше пак за сватбата- такива враснали ъгълчета на палците имах, че едва ходех към края...Трудно ми е да се доверя на някой друг- иначе частта с поглезването е хубава.
Скрит текст:
Но си се глезим вкъщи (понякога правя маникюр/педикюр на дъщеричката- тя сама си иска, на майка ми) Blush

# 595
Ох Долче, сякаш казваш за моята болка. Вчера си сложих много интересен лак и ми се искаше да ви го покажа, но пак тези кожи изглеждат омазани (и са),но на живо от самолет не се вижда.

# 596
По темата с маникюристите - като студентка във втори курс ходих два пъти на ноктопластика и после ноктите ми бяха потресаващи. От тогава сама си се грижа за тях. Ходила съм два - три пъти на маникюр с нашите си обикновени лакове, като девойката само ме лакираше и рисуваше без да й давам да пили или реже Grinning Даже с основата си отивах Grinning От както открих ваденките, тотално се отказах от чужди грижи за ноктите ми.
И да ви питам. Гледам в Орифлейм има някакви нови лакове с гел ефект. Пробвали ли сте ги и как са като цветове, че аз съм поръчвала два - три пъти от тях и съм разочарована от цветовете. Също ми привлече вниманието новият топ лак пак с гел ефект и май за него ще се жертвам Stuck Out Tongue

# 597
Момичета, търся два лака на A-England: Peaseblossom a fairy и Catherine Howard. Имате ли идея къде и дали въобще мога да ги намеря?
https://www.ebay.com/itm/A-England-Shakespeares-Fairies-Collecti … :F-IAAOSwlR9a5KXE

Catherine Howard не намирам на първо четене, знам обаче в кое чекмедже си го държа, та ако ми дойдеш на гости ще имаш удоволствието Simple Smile

Няма нищо лошо в това да се ходи на маникюр при професионалист, стига наистина да е такъв. А професионалната работа не е само скъпи лакове и рисуване на завъртулки, а и изключителна хигиена и дезинфекция на инструментите.
А, дойдохме си на думата!
Има истински професионалисти, има и кокошки недообучени, които ни съсипват ноктите. И да, от началното състояние на ноктите зависи колко дълго и без последствие може да се носи гел. И да, има техники, които минимизират последствията, но не ги нулират.

Долче, много оригинална идея и изпълнение!

# 598
Георгиева, ти ме застреля- да ходиш на маникюр с оформени нокти, че и с база! Joy
Вече съм така Heart :

Скрит текст:
На живо няма такива цапаници около ноктите- използвах течен предпазител почти до ръба на кожичките, след него клечка за уши с лакочистител и накрая дори почистих и с четка с лакочистител...и пак на снимките има изцапано. Thinking Снимам обичайно със светкавица, на няколкото снимки без нея цветовете са по-бледи и замазани... Този маникюр ми достави изключително удоволствие, признавам. Blush Основата е ГР Сити калър 09- много светло розово. Ето и всичките лакове:

Без светкавица:

Има леки разлики между лявата и дясната ръка, но ми хареса така и реших да не оеднаквявам. Топът лекичко слива различните цветове което също ми допадна като ефект.

# 599
  • София
Долче, много добре ти се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт