Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е техниката за рисуване с четка?
Как да направя черно желе?
Как мога да създам морски ефект върху ноктите си с помощта на обикновени лакове за нокти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е техниката за рисуване с четка?
-
Как да направя черно желе?
-
Как мога да създам морски ефект върху ноктите си с помощта на обикновени лакове за нокти?
-
Къде мога да намеря лакове на Golden Rose City Color?
-
Какво е мнението за лаковете на O.P.I от определен уебсайт?

Чак към скапан го удря цвета, но ми допада 
Аз само си мечтая и се чудя как да пиля моите нокти, че да изглеждат по-прилично 
Единствено за сватбата- обаче това почти не го броя за маникюр- ноктите ми бяха до дъно, едва-едва ги оформи, набързо сложи някакъв почти прозрачен лак, кожички не са ми рязани, дори масло за нокти или крем някакъв не ми мацна. Та усещането беше все едно аз съм си го направила- и бързо се олющи лакът после. А и обичам да се занимавам сама с маникюра си. При липса на време- един заздравител и съм ок.
Няма лошо който е доволен и има добра маникюристка да ходи, а и не всеки обича да се лакира сам, не всеки се справя добре, някои искат повече трайност на лака или по-различна визия която вкъщи не успяват да постигнат...Най-добрата ми приятелка ходи при много добра маникюристка, ноктите и са винаги изключително красиви и добре обгрижени. Тя има естествено твърди нокти- но и тя казва, че ноктите и са поомекнали от гел лака и, че ще и трябва почивка от него (което все още не се е случило, все го отлага във времето).
Оформях, пилих, позаострих още и най-накрая се успокоих (много бързо ми израстват ъгълчетата и, понеже моите нокти растат по специфичен начин, много си личи при израстване). После ще пусна снимки, но пак около ноктите на снимките изглежда всичко зацапано, а с просто око си е добре
:
Снимам обичайно със светкавица, на няколкото снимки без нея цветовете са по-бледи и замазани... Този маникюр ми достави изключително удоволствие, признавам.