Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 436
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
Не съм отказвала назначена терапия. Приемам, че лекарят си знае работата и защо назначава съответните лекарства.

# 661
И аз не съм отказвала, но е твое право да го обсъдиш и откажеш, не мисля че ще има проблем, но и няма да му приятно на доктора. Аз мисля, че този “допълнителни” терапии са ключът към успеха при мен. Преди това съм имала 5 неуспешни трансфера в друга клиника без тези лепила, PBMC и зарзио

# 662
И аз не съм отказвала, но е твое право да го обсъдиш и откажеш, не мисля че ще има проблем, но и няма да му приятно на доктора. Аз мисля, че този “допълнителни” терапии са ключът към успеха при мен. Преди това съм имала 5 неуспешни трансфера в друга клиника без тези лепила, PBMC и зарзио
Това PBMC за какво е и различно ли е от лепило то, и ако може каква е цената, престой ми трансфер скоро почти накрая съм на стимулация, Благодаря

# 663
Аз съм отказвала зарзио-с него и без разликз няма при мен.

# 664
Здравейте,
След блокираща инжекция съм и днес ми излезнаха резултатите от вирусологичната биопсия. Дала съм положителен резултат за gardnerella vaginals. Доктора ми каза да пия флажил 2*1 500 мг. Дали това ще повлияе на стимулацията ми или по-скоро на евентуален трансфер този цикъл?

# 665
За колко време излизат имунологичните? Казаха ми, че ще ги видя в приложението, но засега не фигурират (дори като неготови, липсват въобще)? Направих ги в четвъртък. Предполагам, десетина дни? Не помня какво казаха.

# 666
За колко време излизат имунологичните? Казаха ми, че ще ги видя в приложението, но засега не фигурират (дори като неготови, липсват въобще)? Направих ги в четвъртък. Предполагам, десетина дни? Не помня какво казаха.

Имунологичната биопсия не излиза в приложението, готова е за около 10-ина дни. Лекарят съобщава резултата (както сте се разбрали - дали по телефона, дали на последващ преглед). Резултат на хартия може да получите, ако предварително го заявите на Информация (става за няколко дни, не могат на момента да го издадат).

# 667
Момичета, а за колко време излизат в момента цитонамазките? Миналата година чаках близо месец.

# 668
Джери, благодаря за отговора, но въпроса ми беше за кръвни изследвания. Мой пропуск, че не уточних.

# 669
Момичета, отказвали ли сте някога PBMC? Имам 2 трансфера с него и хич не ми се иска пак да го слагам - за мен е безмислено - искам да опитам без него. Дали ще са ОК в болницата? Предполагам ще се съгласят де - Персенска, но все пак да си питам 🤗
Аз отказах. Отидох уж за коментар и да подготвим документи за фонда,а Перси ми препоръча да направим ЗЕТ с последните две снежинки. Искаше РВМС,но просто казах че няма как да пътувам ,исках да приключи всичко и да пускаме документите. Съгласи се да не слагаме. Е девойката е на година и осем месеца. Няма да й стане неприятно ,все пак и ние имаме право на мнение. Успех ти пожелавам.

# 670
Момичета, отказвали ли сте някога PBMC? Имам 2 трансфера с него и хич не ми се иска пак да го слагам - за мен е безмислено - искам да опитам без него. Дали ще са ОК в болницата? Предполагам ще се съгласят де - Персенска, но все пак да си питам 🤗

Кажи и доводите си, ще се съгласи. Аз при нея имах три пъти PBMC и само един +тест. После Стаменав каза без него, щом с него не е ставало, ще пробваме без него.
Всичко може да казвате на доктора си, вие най-добре познавате тялато си и усещанията ви.

Аз зарзио отказах. Моята логика е че до преди 1-2г. не се прилагаше и пак има родени бебета инвитро. А медрола не ми предложиха, но щях да го откажа - при предишните трансфери се разболявах  с температура, то вярно, че все по време на най-студените месеци се падаше, но аз рядко боледувам или по скоро на пролет като е променливо времето.

# 671
Здравейте а някой знае ли това PBMC на колко дена се взима кръв или става в един ден, и цената колко някой знае ли

# 672
  • Варна

Пуснах ги в петък и във вторник следващата седмица излязоха в приложението

# 673
Здравейте а някой знае ли това PBMC на колко дена се взима кръв или става в един ден, и цената колко някой знае ли

Мисля че беше 250лв, взима се кръв в деня на овулацията, т.е нулев ден и още един път два дни след това. Като при второто взимане се обработва и поставя.

# 674

Мисля че беше 250лв, взима се кръв в деня на овулацията, т.е нулев ден и още един път два дни след това. Като при второто взимане се обработва и поставя.
Денят на пункцията така ли и деня на трансфер

Общи условия

Активация на акаунт