Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 010
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
Браво Bels, истински герой си с 15Я. С толкова много Я е нормално да ти зле, но ще мине. Пожелавам ти най- малко 10 да се оплодят Smiley

# 91
Браво Bels, истински герой си с 15Я. С толкова много Я е нормално да ти зле, но ще мине. Пожелавам ти най- малко 10 да се оплодят Smiley
RuzhaY, благодаря ти! Simple Smile
Дано при всички ни има положителен резултат🤞🏻

# 92
И моята пункция мина днес....15 Я. Сега остава да видим дали са качествени и дали ще се оплодят.
Аз се чувствам като прегазена от влак, боли ме много, не вярвах че ще ми е толкова зле 🤨

Здравей, разбирам те. При мен извадиха 22 и до вечерта болката беше ужасна. Препоръчаха ми свещички за бременни профенид, много ми помогнаха. Също така пий протеинови шейкове, за да се абсорбира течността от коремната кухина по-бързо. Успех!

# 93
Момичета,
На кой имейл се пишеше за подновяване на договор за замразяване?

# 94
В четвъртък ми предстой замразен трансфер, но забравих да питам по кое време на деня се правят трансферите. Трябва да си планирам отсъствието от офиса, та сутрин, около обяд, въобще в колко часа правят трансферите?

# 95
В четвъртък ми предстой замразен трансфер, но забравих да питам по кое време на деня се правят трансферите. Трябва да си планирам отсъствието от офиса, та сутрин, около обяд, въобще в колко часа правят трансферите?

Ще ви кажат в колко часа ще бъде трансфера, но по мои наблюдения се правят след обяд.

# 96
  • и тук и там :)
Моите и двата бяха по обяд. Биолозите ще се свържат с теб и ще ти кажат в колко часа трябва да си там. Аз последния път /на 13ти юни/ бях за 13h, но влезнах някъде към 14,30h. Бяхме доста момичета за трансфер Simple Smile
Успех Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 09:43 от vel333

# 97
Здравейте! Радвам се много, че има толкова момичета, които да споделят. Натъжава ме фактът, че понякога спорим една с друга. А всъщност всички заслужаваме да бъдем щастливи, всички сме препатили много и сме минали по безкрайно труден път. Дано всеки за себе си намери вътрешен покой и правилното решение. Аз самата още не съм...
А сега ако може някой да ме насочи, как вървят часовете за коментар след неуспешен трансфер. Аз съм далеч още в чакането, но всеки опит би бил за мен ориентир. Особено сега- в тази извънредна ситуация. Изразих категорично съгласие за вайбър коментар, за мен това е идеалният вариант, тъй като пътувам от Бс. Миналия път чаках близо три месеца пак за вайбър разговор, но това беше през ноември. Чудя се, сега какво ли се случва. А и доки ще излиза в отпуск... Благодаря предварително! Бъдете здрави, мили момичета!

# 98
Здравейте момичета,

да се запиша и аз в новата тема и да споделя накратко за първият ми опит на ЕЦ. През май се потвърдиха съмненията за ЛУФ синдром и ми казаха,че опцията е само пункция и инвитро. В края на май отидох на 8 ден от МЦ да видим дали съм изчистила ЗФ,но не бяха тръгнали все още никакви Ф, с док решихме да пробваме инвитро на ЕЦ, изписа ми Фемара 2х1.Последваха няколко прегледа, на пункцията извадихме 2 Я от 2Ф, ембриолога каза,че са перфектни, оплодиха се и двата, решиха да ги върнат на 3 ден. С док малко се препирахме 1 или 2 Е да върнем,че я беше страх какво ще правим ако се хванат и двете, но аз настоявах. на 3-ти ден едното беше на 8, другото на 10 клетки. И така започнаха дългите 14 дни, на 13-тия не издържах и тичах на кръвен тест <0.100, никаква имплантация Sad Чудя се на какво се дължи. Принципно аз съм с проблемно ТСХ, което беше под 2 преди стимулацията, с ЧХГ-то го пуснах и беше 2.8. Имам и ИР, въпреки,че нямам наднормено тегло. Според док съм с ендометриоза,защото вижда 2 кисти в десния Я, левия ми е ленив,но е чист. Не ми е правена лапароскопия. ММ е с 8% морфология и малко по-бавни С. Утре ще записвам час за коментар, но съм доста притеснена на какво може да се дължи перфектни ембриони и да няма имплантация, дори за кратко..

# 99
  • Благоевград
Здравейте, предстои ми да пътувам с тролей 11 от Овча купел до МБАЛ „Надежда” и понеже ми е за първи път, можете ли да ми кажете от къде се купуват билети за тролея. Извинете ако въпроса ми не е за тук Blush

# 100
Предполагам, че имаш предвид трамвай 11, а не тролей. Има билетно бюро на автогарата, до зоо клиника "101 любимци"/ако правилно съм разбрала откъде ще се качиш
Blush/. Магазин 345 за ориентир.

# 101
  • Благоевград
Предполагам, че имаш предвид трамвай 11, а не тролей. Има билетно бюро на автогарата, до зоо клиника "101 любимци"/ако правилно съм разбрала откъде ще се качиш
Blush/. Магазин 345 за ориентир.
Благодаря за отговора!
Да, трамвай. Нищо не знам от София, до сега бях „куфар”, но сега ми се налага да се справя сама. Иначе сега разгледах, че има еднодневни карти за транспорт онлайн струват 4 лв. за целия ден и са с някакъв код, който показваш, когато се качиш. Има ли такова нещо или не.

# 102
Иначе сега разгледах, че има еднодневни карти за транспорт онлайн струват 4 лв. за целия ден и са с някакъв код, който показваш, когато се качиш.
В София нищо не показваш при качване, само ако те проверят. Иначе еднодневната карта е 4ри лева да, само че не се продава навсякъде.

waterwoo не знам как да помогна. Кога ще ти е коментара ?

# 103
Дори от будки "шир потреба" съм купувала дневни карти, имат си печати със смяна на датата и може да купиш за ден, различен от текущия. Тя важи и за метрото (минаваш да регистрираш дневната карта на касата).

# 104
  • Благоевград
Благодаря ви, ще я закупя онлайн, чрез Виваком.

Общи условия

Активация на акаунт