Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 020
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Д-р Цветков ще е в отпуск от 1.08 до 9.08, на 10.08 ще е на работа

# 121
  • Варна
pepita5, благодаря много за полезната информация Hug

# 122
  • София
А за Персенска и Стаменов ясно ли е кога ще са в отпуск?

# 123
За д-р Стаменов, знам, че ще е от 15.07 в отпуск. Но докога, не попитах.

# 124
  • София
Аз днес питах само за д-р Цветков, защото ме помоли едно момиче от форума, но в понеделник пак ще ходя и ще попитам и за другите

# 125
На мен преди седмица ми казаха за д-р Стаменов, че ще е в отпуск от 17ти до края на месеца.

# 126
Ако правилно разбрах, д-р Персенска ще е отпуска от 10 август.

# 127
Здравейте, в момента съм бременна в 8 г. с. Заради частично отлепване миналата седмица ми предписаха да бия Зарзиото всеки ден,като засега продължавам да го бия всеки ден. Някой бил ли Зарзио всеки ден? Възможно ли е предозиране? (днес на всичкото отгоре го бих с 5 часа по-рано от нормалното, защото бях в клиниката и помолих сестрата да ми го бие, за да си спестя едно убождане, без да се усетя, че не са минали 24 часа от предишната инжекция). Сега се притесних, че твърде скоро съм я била след предишната.

# 128
  • Sofia
Здравейте, в момента съм бременна в 8 г. с. Заради частично отлепване миналата седмица ми предписаха да бия Зарзиото всеки ден,като засега продължавам да го бия всеки ден. Някой бил ли Зарзио всеки ден? Възможно ли е предозиране? (днес на всичкото отгоре го бих с 5 часа по-рано от нормалното, защото бях в клиниката и помолих сестрата да ми го бие, за да си спестя едно убождане, без да се усетя, че не са минали 24 часа от предишната инжекция). Сега се притесних, че твърде скоро съм я била след предишната.
Няма проблем, че сте я били по-рано. Трябва да ви следят левкоцитите Simple Smile

# 129
Ние бием минимално количество от зарзиото.
Аз последния път от емергаст се обринах или поне аз така го реших, че е от него, но не намерих от какво друго може да е. Беше ми през ден, а по-предишните пъти беше през 2 дни. И др.съфорумка също имаше алергия.

# 130
Някой знае ли как стои въпросът с тези списъци за контролен преглед след операция?
Миналия месец на 18ти ми беше направена лапароскопия за премахване на миома. Преди това правехме изследвания предхождащи ЗЕТ и се наложи тази операция. След това като говорих с д-р Стаменов,  той ми каза, че трябва да отида първо на контролен преглед и тогава да ми каже как и кога ще продължим със ЗЕТ. Като отидох на регистратурата, ми обясниха,  че той е в отпуск от 15.07 и трябва да мина на преглед най-късно на 14.07 и ме сложиха в някакъв списък и да чакам обаждане кога ще е точно прегледа. Дадоха ми и едно жълто картонче, което да дам като ходя- явно за това, че прегледът ще е безплатен,  но няма нито дата, нито час записани на него. После звъних на кол центъра да питам правилно ли съм разбрала. Първия път ми казаха, че датата 14.07 е ясна и само часът ще се доуточни. Тъй като до днес никой не ми се обади, пак звъних и този път съвсем различно нещо ми казаха. Не били фиксирани нито дата, нито час и да съм чакала. Но не можаха да ми кажат докога би трябвало да получа такова обаждане. Можело да е от днес за утре. От 14ти за 15ти.. а уж на 15ти няма да е там доктора. Вече съвсем се обърках. Не мога да планирам нищо. Като добавим, че вече съм на 42, тази неизвестност съвсем ме измъчва.
Някой има ли опит с подобна ситуация и знае ли колко се проточват нещата? Не съм пациентка на д-р Стаменов от вчера и ми е трудно да приема такива неясноти.

# 131
  • София
неговия график винаги се прави от днес за утре.
за всяко нещо записват в списък и звънят предния ден за час.
може би и за твоя случай е нещо подобно.

# 132
Благодаря Бамба!
Досега не са ме слагали в списък, дори след неуспешен опит, пак са ми давали точен час. Макар и за след месеци, но е бил фиксиран.
Може би сега заради това, че идеята е да е по-скоро, процедират така. Да се надяваме, че ще минем преди отпуска му.

# 133
Здравейте, има ли някое момиче, което е финансирала опит от общинска програма? Ще съм благодарна, ако ми пише на лични, тъй като не съм наясно с някои неща?

# 134
Здравейте имам заповед от фонда но се чудя сега дали ще мога да почна защото съм чувала че лятото не правят инвитро на 10 юли имам час за др Цветков, и другото ако имаш хидросалпинг вижда ли се на ехограф или само на цветна снимка

Общи условия

Активация на акаунт