Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 756
  • 800
  •   1
Отговори
# 330
Ели, към горните препоръки само да добавя, че в Надежда взимат 50 лв за издаване или по-скоро подписване на формуляр за смяна на болницата при вече издадена заповед... Ако не искаш да си ги спестиш, подай сега в старата, но имай предвид, че после също ще трябва да изчакаш да мине заседание на комисия за издаване на новата заповед.

# 331
Днес стартирахме процедура на Естствен цикъл, всичко идеално лигавица, яйчници и антрални фокикули ,доктора каза да пия Коензим Кю10 от 400 мг. 2*1 и Фемара 7 дни да пия от днес 3*1 таблетка..Искам да питам някой друг пил ли е такава висока доза и за толкова много дни, честно казано се страхувам малко,но имам голямо доверие в Цветков?

# 332
Днес стартирахме процедура на Естствен цикъл, всичко идеално лигавица, яйчници и антрални фокикули ,доктора каза да пия Коензим Кю10 от 400 мг. 2*1 и Фемара 7 дни да пия от днес 3*1 таблетка..Искам да питам някой друг пил ли е такава висока доза и за толкова много дни, честно казано се страхувам малко,но имам голямо доверие в Цветков?
Не се притеснявай, и аз съм пила по 3 таблетки фемара на ден, макар че не за толкова дни, за по-малко, например започвам 5 дни с 2 по 1 на ден и после докторът ги увеличава на 3 по 1 за още 4 дни. Той преценя, не се безпокой и успех!

# 333
А колко яйцеклетки изкара с нея?

# 334
А колко яйцеклетки изкара с нея?
Различно, най малко 1, най много 4, но аз имам вече 5 опита и съм на 43.
Ти вероятно си по-млада и поне от опита, който имам и това, което д-т ми е казвал, че с фемара идеята е да се развият всички фоликули горе долу равномерно, и да има повече яйцеклетки пунктирани.
Не се притеснявай. Това е най-близкото до естествените процеси в организма и много щадящо е, не изчерпва яр, както би го направила една силна стимулация.
Кога ще си на преглед пак?

# 335
Здравейте, писах същия въпрос и в друга тема, но мисля, че и тук ще получа информация. Има ли доволни пациенти на д-р Стаменов? Четох в стари теми доста положителни коментари, но в по-скорошни отзиви ми направи впечатление, че пише, че често прехвърля пациенти на свои колеги. Единични случаи ли са това?
Здравей, аз съм много доволна от д-р Стаменов. След като загубих 2 години в друга клиника, без никакъв напредък, в Надежда нещата се развиха доста бързо, откри се проблем и инвитрото беше успешно от първия опит, при това по фонда. Пункцията и трансфера ми ги прави лично д-р Стаменов, само при проследяването веднъж бях при д-р Тихомирова, от която също съм доволна.

# 336
Благодаря за отговора Simple Smile

# 337
На 9 ден Неделя приключва стимулацията,на 10 ден в Понеделник ме вика да ме види, сигурно ще каже кога ще бъде пункцията.

# 338
И аз бях при Цветков изписа ми Фемара 3х1 за 7 дни, имах 4 фоликула като 2нот яйцеклетките бяха годни и се оплодиха. Трансферът ми беше на два 5-дневни бластоцити като успешно се захвана един. Сега съм в 20г.с и се моля до финал всичко да е наред 💙 А д-р Цветков е прекрасен човек и специалист!

# 339
  • София/Севлиево
Да разбирам,че първият опит е лека стимулация с Летрозол/Фемара ,така ли?Аз понеже правя ЗЕТ на ЕЦ,а май съм стимулирана с доста силнички медикаменти.Само за инсетата бях с това,но от тях нито едно не бе с различен от 0 резултат...Като цяло не искам стимулиране на ЕЦ,само ЗЕТ.И не мога да усвоявам естрофем,затова последните опити не го ползвах...Само прогестерон.

# 340
Елина, душата същата работа, много надежда ми даваш. Дано дано дано!

Елислава, опитай с Фемара като нас 3*1 за 7 дни.

# 341
  • София/Севлиево
Сладоледче,а това поема ли се от фонда или не?Защото знам,че когато подаваш за заповед те питат дали инвитро на ЕЦ или не.Аз не искам на ЕЦ,не са ми малко годините,АМХ 2018-та ми бе 3,30,2015-та -6 ,та не се знае колко още е паднало.С Летрозола изкарвах най-много 2 фоликула и не знам дали изобщо вътре е имало нещо...

# 342
Ели тогава с инжекции,ако не става и с тях защо не опиташ с донорска яйцеклетка?

# 343
  • София
колкото са ти повече годините толкова по-подходящо е да се насочиш към ец.

# 344
  • София/Севлиево
Това не го знаех.Благодаря ,Бамба,ще го имам в предвид...

Общи условия

Активация на акаунт