СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 324
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
След цял ден четене във форума вече взех да се успокоявам. Сипах си една ракия от черница (бубонки) и ми е идеално Blush .
Всичко ще е наред!

# 1 771
  • София
Зазу, а аз тъкмо почнах да се притеснявам - отивам да чета, че много сте изписали. Ще последвам обаче примера ти и ще си сипя преди това нещо.

# 1 772
  • софия
И аз си сипах чаша розе. Наздраве 🥂
Сигурна съм, че всички деца са положили максимални усилия и ще бъдат приети в най-хубавото за тях училище. Дори и първоначално да не сме сигурни и ядосани на обстоятелствата.

# 1 773
Като сравних  набързо статистиката за успеваемост за Пловдив за тази и миналата година, изглежда че опашката пред нас е по-къса сравнено с 2019. Дано не бъркам сметките. Ако има други от Пловдив, нека също споделят впечатления.

# 1 774
За Варна е обратното. За примера който дадох 170 точки сбор от Мат и БЕЛ, разликата с 2019 е 100 деца почти (98)

# 1 775
шшшууу, ранко е за пийене .. някои сме още на работа Wink

# 1 776
  • софия
Някои сме отишли ранко на работа и вече сме вкъщи 😝

# 1 777
И нашата статистика излезе. Добре се позиционира в челото. Правят ми впечатление много добрите резултати на девойките по БЕЛ. Спрямо младежите са по-многобройни.
Значи математическа паралелка "Здравей". Но пък му показах снощи учебниците по алгебра и геометрия за профилирана подготовка за 11-и клас на Регалия. Каква физиономия направи, не е истина. Дупе да му яко. Казах му че сега е моментът да размисли математика и информатика ли иска да учи или езици. Ама и езици не ще, така че ще му се наложи да бори математиката.

У дома дилемата е същата. Математиката я учи със зор. Умен е, но е много мързелив.
Решил е, че иска да се занимава със СХН, а подозирам, че това, което му се върти като представа в главата маааалко се разминава с действителността.
Та днес баща му седна да му представи малко теория за да се ориентира дали ще му е трудно, дали ще му е интересно...
Все още нямам никаква идея как да подреждам желанията му.

# 1 778
Нема рано за тая работа. Аз си сипах в 9.30, след като видях две неприети повиквания от Звънче. Толкова се стреснах на резултата по математика че за минута ослепях и не мога да видя този по БЕЛ. Вече съм на черешата. Добре,че съм на работа чак другата сряда, май.

# 1 779
  • гр.София
Аманда,радвам се,че докторът ви е поуспокоил!
Пожелавам и на девойката на gadamer  успешно и трайно възстановяване.

Много ми дойдоха емоциите. Време е вкъщи да дадем път на лятото, да му се насладим.

# 1 780
И аз бях пред инфаркт сутринта по Бел има 42 по мат има 20 т .Нищо не е направил а за годината има 5 и по двата предмета дано това му помогне .Така се беше претеснил ще нищо не е направил .Днес се разрева като видя резултатите .

# 1 781
Милото дете! Не знам какво да кажа! Този стрес е много нездравословен, кой каквото ще да ми говори!

# 1 782
  • София
И нашата статистика излезе. Добре се позиционира в челото. Правят ми впечатление много добрите резултати на девойките по БЕЛ. Спрямо младежите са по-многобройни.
Значи математическа паралелка "Здравей". Но пък му показах снощи учебниците по алгебра и геометрия за профилирана подготовка за 11-и клас на Регалия. Каква физиономия направи, не е истина. Дупе да му яко. Казах му че сега е моментът да размисли математика и информатика ли иска да учи или езици. Ама и езици не ще, така че ще му се наложи да бори математиката.
Е, защо?
Ще ги крия до последно! Joy
Моето в 9 клас, по информатика се запозна с глава I от първи модул, разбра го, оцеля.  Само Дидева знае колко мърморене измърморих, че са незрели за такъв материал.
На мен ми се струва нещо от бъдещето, но децата ще се справят. Взех си поука, да не си вра носа, където не ми е работа и да не се занимавам с неща, които не са моя работа.
По тази причина, мисля да не се запознавам с другите два учебника догодина. Joy

# 1 783
  • София
Милите деца, някои пък плачат, че имат под 90, защото може да не стигнат за желаното училище.
В класа на дъщеря ми също е имало разочаровани деца, не са искали да си споделят резултатите, защото се срамували...
За всеки ще се намери място. Важното е да сме живи и здрави!

# 1 784
Важното е да ми е жив и здрав ще чакаме класирания за желаното успокои ме че 20 т е тройка дали е така .

Общи условия

Активация на акаунт