СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 121
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
А може ли да ми кажете как смятате прогнозите?

# 2 101
  • София
.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:28 от green_dawn

# 2 102
Защото езиците, които иска да в по- високобаловите паралелки
                  Миналата година внукът ми с подобен бал влезе на първо класиране АЕ/РЕ,а на второ - АЕ/ИЕ в 32-ро и е много доволен въпреки искането на японски на всяка цена,ама ...ни достраша за 3-то.

# 2 103
Защото езиците, които иска да в по- високобаловите паралелки
                  Миналата година внукът ми с подобен бал влезе на първо класиране АЕ/РЕ,а на второ - АЕ/ИЕ в 32-ро и е много доволен въпреки искането на японски на всяка цена,ама ...ни достраша за 3-то.
  Навивам за руски, има и кой да му помага при евентуално ДО. Но не иска и това е...трудно пиша от тел, че съм навън
Страхотен колоездач!

# 2 104
  • София
Gina L., 311 тази година отговаря като позиция в успеваемостта на 299 за момичета от 2019. Това е граничният бал на 2 класиране в арабската паралелка на 18-то миналата година. След него са били 30 СУ ИЕ, 105. СУ "Атанас Далчев" ИтЕ, 2. СУ "Емилиян Станев" АЕ, 23. СУ "Фредерик Жолио-Кюри" ИтЕ, 157. ГИЧЕ "Сесар Вайехо" ИЕ. За трето няма как да се направи прогноза засега. То и за второ може да не е много валидна, защото някои от училищата с по-висок бал намаляват езиковите паралелки тази година. Още повече, че за някои от тези балът е не 2+2, а 3+1.

При всички случаи, редите заявленията според истинските желания, просто включете повече приемливи за вас варианти и в прогнозния ви сегмент.

# 2 105
  • София
С числата от тотото Joy
Сравнявате позициите по общ сбор.
Проверявате мин.бал от мин година, за желаната паралелка. Свеждате точките до общ сбор бел+мат и проверявате колко деца са имали този сбор и над него.
След това се местите в статистиката за 2020. Там проверявате този брой деца, който вече сте засекли, на колко точко се спират и првизчислявате...

# 2 106
Здравейте! Ще може ли да ми кажете, ако имам бал 483 и сбор от точките на двете матури 192, имам ли шанс за СМГ?

# 2 107
СМГ е най-труден за прогноза. Не е ясно от тези 242 деца със 100т. колко ще решат да не си "хабят бала" или пък просто да напишат смг най-отгоре, пък ако стане-стане. И като сложим, че традиционно деца от провинцията идват в смг, става съвсем трудно. Мисля си, че точно за паралелките с 3.мат в моята таблица съм занижила баловете.
Интересно ми е да видя на Дидева прогнозата за СМГ и НПМГ (мат).

# 2 108
Заявление за какво? В сайта като подреждаш желанията ли?

Мисля, че точно там пишеше, че ако не прикача, трябва като ида да го запиша, да дам.

За това питам

По спомен: Пишеше, че може да не прикачиш медицинско при подаване на желанията, но АКО НЕ го прикачиш до класирането, професионалната паралелка за която сте кандидатствали ще бъде премахната от списъка ви.

# 2 109
  • София
Gina L., 311 тази година отговаря като позиция в успеваемостта на 299 за момичета от 2019.
По-скоро на позиция 2 836 отговаря. А за 2020 - позиция 3056.

# 2 110
  • София
Благодаря за мненията за 107! Smiley Доста успокояващо! Просто очевидно моите познати, учещи там са от по-слабите ученици (с под 90т). Ще го борим малкия за там, значи! Smiley

В 107 има математическа паралелка, която е с високо ниво и селекция, и стандартни паралелки, които са като на средно училище. Има значение в коя паралелка ще е детето.
И това не е вярно!
Другите паралелки също са далеч от средното.

# 2 111
Благодаря за мненията за 107! Smiley Доста успокояващо! Просто очевидно моите познати, учещи там са от по-слабите ученици (с под 90т). Ще го борим малкия за там, значи! Smiley

В 107 има математическа паралелка, която е с високо ниво и селекция, и стандартни паралелки, които са като на средно училище. Има значение в коя паралелка ще е детето.
И това не е вярно!
Другите паралелки също са далеч от средното.
А кое е средното? 😁

# 2 112
Здравейте! Ще може ли да ми кажете, ако имам бал 483 и сбор от точките на двете матури 192, имам ли шанс за СМГ?
Аз мисля, че по-скоро би стигнал. Напиши си го като първо желание, ако е такова и не прави сметки, които могат да излязат криви.

# 2 113
  • гр.Пловдив
С числата от тотото Joy
Сравнявате позициите по общ сбор.
Проверявате мин.бал от мин година, за желаната паралелка. Свеждате точките до общ сбор бел+мат и проверявате колко деца са имали този сбор и над него.
След това се местите в статистиката за 2020. Там проверявате този брой деца, който вече сте засекли, на колко точко се спират и првизчислявате...

Слънчева да видим дали съм разбрала. Мин.  бал девойки 1во класиране, Английската Пловдив с АЕ - 416
(416-100)/2 = 158точки Това е равно на 318 деца със същия или по-висок сбор през 2019. През 2020 тези деца отговарят на сбор точки 157. Моята девойка е със сбор 160.750, което означава, че има реални шансове да бъде приета още на първо класиране, нали така?

# 2 114
  • София
Точно така!

Общи условия

Активация на акаунт