СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 984
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 420
Преди време имаше интерес към 3 и 4 профилиращ предмет в СМГ. Тази седмица учениците подават заявления, в които посочват кои 2 предмета избират. В списъка липсват БЕЛ и ИТ.

# 421
  • у дома
На тоя ИТ му пожелавам 7 сина седмокласници да има!:joy:
Добавям и да са в 7 поредни години....

Някой беше пускал преди линк с шоколадови бонбони с надпис БЛАГОДАРЯ-уж си запазих линка,а не го намирам-може ли пак да го напише?Не помня кой беше писал ,иначе щях да питам на лични.

# 422
Здравейте! Не е свързано с оценки, но при нас искат да празнуваме дори и ако директора не позволи да го организират  родители. Може ли да ми предложите, ако празнуваме от къде във Варна да си взема рокля.

# 423
  • София
https://www.facebook.com/Chicolatti-1630506946980966/
Светле, не знам дали това е бил линка, но аз от тук съм поръчвала неща. В снимките има такива бонбони.

# 424
Хора, това не е нормално. Коя дата сме днес? Кога ще проверяват класното, кога децата ще си оправят оценките? Какви са тези учители и как си позволяват подобна подигравка? Оплачете се... Не е въпроса за оценките, въпроса е в невъзможността на децата да покажат възможностите си в момента, след НВО-тата... Просто думи нямам... Как си позволяват такова отношение, и то по важни предмети???
 Иначе, аз току що узнах, Моята приятелка се обади, понеже тя е ангажирана с математиката на синчето ми(извън школата), че утре щели да го изпитват за 5. На мен не е благоволил да каже. Тя е ядосана, защото при нея ходят 6 деца да се подготвят, а той е на най-високо ниво, но с най-ниски оценки, щото е в най-трудно училище 🤣🤣🤣. На мен ми мина, но вече си знам урока - другите ми деца са в квартално училище, да си кретат до 7 клас по лесното.
Не знам какво да кажа, нито вече как е редно да реагирам. Хем съм ядосана, хем ми е мъчно за децата......Госпожата е казала, че няма какво да поправят оценката- правят си утре класното, тя ги оценява и тази оценка, ще бъде определяща за годишната им оценка.... безумие е....
А това за лесното, да за съжаление винаги е било така- петицата на едни се оказва мнооого повече от шестицата на други..... Жалко наистина....

# 425
Ние нямахме по география изходно само изпитва, който няма необходимия брой оценки. (преди матурите)

# 426

Някой беше пускал преди линк с шоколадови бонбони с надпис БЛАГОДАРЯ-уж си запазих линка,а не го намирам-може ли пак да го напише?Не помня кой беше писал ,иначе щях да питам на лични.

Мога да препоръчам тези ръчно изработени: https://www.facebook.com/Elizabeth.luxury.chocolate/photos/a.190 … ype=3&theater
Ще Ви изработят и с "Благодаря".

# 427
Магазин Какао в центъра на София, до Витошка,предлага такива бонбони- може да си персонализирате посланието или да е в някаква форма, ако ви е удобно...
Имаше и още един, не се сещам в момента обаче.

# 428
  • София
Извинете, но не ми се търси.
До кога трябваше да са им оформени оценките съгласно официалната постановка?
Класната им е пуснала съобщение, че срокът е утре, а аз защо мисля, че мернах някъде 26-ти (петък)?

# 429
  • Пловдив
Дидева беше написала, че по Наредбата е 2 дни преди края на срока, т.е. 26ти

# 430
  • София
Много благодаря!
Нали напоследък чета малко по диагонал, но фотографската ми памет явно все пак нещо е регистрирала.😁

# 431
  • където и да е,само да не съм сама
На тоя ИТ му пожелавам 7 сина седмокласници да има!:joy:
Добавям и да са в 7 поредни години....

Chocolana. Com беше.
Днес поръчах от там голяма кутия с надпис, който си сглобяваш .
В сайта нещо ми даваше грешка и се обадих директно по телефона.

# 432
  • София
И аз съм учудена от някои методи за изпитване по математика при нас. 18 задачи за 30 или 40 минути с различна сложност, но гадното е, че задачите излизат една по една, т.е. не можеш да преминеш към задача 2, преди да си решил задача 1. Освен това, за да не си подсказват/преписват, за всяко дете задачите идват в различен ред. Ако за едно дете има градация на сложността на задачите от първа към последна, то за друго най-трудната задача може да дойде седма или втора по ред. Което е много неприятно, тъй като не виждаш какви са следващите, не можеш да си избереш коя първо да решиш, нито да планираш в какъв ред да решаваш задачите. Моята седмокласничка се беше паникьосала при първия такъв тест, защото загубила време на втора-трета задача и виждайки колко много ѝ остават, а времето намалява, от там едва ли не всички задачи наум и по интуиция. Резултатът -  една тройка, която уж госпожата им дала възможност да си поправят (тъй като не е била явно единствената изненадана), но въпреки шестицата на същия материал после, това се отрази и на годишната оценка. Confused

Все си казвам, че това са глупости и че не бива да се ядосвам, но въпреки това ми е криво.

Не спират и другите домашни, въпреки че децата са оформени по всичко. Презентации, контурни карти, рисунки, тестове по математика, годишни преговори. Моята е на ръба на търпението си. Аз също. Animal Monkey Face

# 433
Всяка година се появява някой, който "вече си знаел резултата". Също така, всяка година някой е чул, че някой е казал, че детето му е прието примерно с бал 340 в училище, в което на дете с 420 не му е стигнал балът. И настава паника. А после се оказва, че не било компютри, а компоти.

Затуй препоръчвам - не се филмирайте. Има си срок - следете и чакайте него, не сто дни преди това.
Минавайте през темата - ако има нещо по-рано, ще разберете.
То чудо голямо, като видите някой час по-рано.  Туй предимство на децата ви не дава.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 21:50 от Judy

# 434
Не се ядосваш, ама 11 точки!! Няма толкова алкохол, да удави това усещане! Stuck Out Tongue Winking Eye
От друга страна, на какво учим децата ни, и на какво ги подлагаме Sad

Общи условия

Активация на акаунт