СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 103
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, чета ви от много време, но все не се осмелявам да пиша, но сега ме мъчи въпроса с медицинските, кога да ги вадим, има ли срокове и т.н.
Благодаря предварително и успех на децата!
Аз изкарах медицинско на децата този понеделник. Доколкото знам би трябвало да важи месец, реално ми трябва при подреждането на желанията.
а през очен минавахте ли?

Медицинското при подаването на заявлението се прикача като скан, но при записването трябва да се представи оригинала.

За Варна само за Морската гимназия и за една от специалностите в Химията се изисква преглед от очен лекар - острота на зрение и цветоусещане. В Химията искат освен това и преглед на слуховото възприятие.
Дъщеря ми носи очила и въпреки че за желаната от нея гимназия, не се изисква очен преглед, е редно в медицинското да е отразен актуалният доптър, така че първо ще я водя да й засекат диоптъра и после при личната.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 19:46 от SamoDiva

# 406
"ТКЕОИР - оператор на скенер", "члена на КЗРИР". Ох, 😂😂😂
Техническа комисия за електронна обработка на изпитните работи.
Комисия за засекретяване и разсекретяване на изпитните работи.
Да допълня, че преди ерата на баркодовете се поставяше  един и същ фиктивен номер върху малкото пликче с идентификационната бланка и върху горния десен ъгъл на листа за отговори, на листа за отговори за втория модул и на всички листове за чернова от работата на ученика.

# 407
  • Пловдив
Стон, голямо издевателство е в нашето училище...
Току-що излезе оценката от въпросната контролна по МАТ и е 5 Confounded Това значи и 5 за срока... Бясна съм направо, за първия срок има 6 - чудя се дали да изчакам да видя утре какво ще нанесе или още сега да й звъня да се разправям...

# 408
"ТКЕОИР - оператор на скенер", "члена на КЗРИР". Ох, 😂😂😂

Нови служби за синеоки моми

СамоДива, не е вярно - за всички технически специалности се иска цветоусещане.  
В ИТ гимназията, в ПТГ,  в ПГЕ  за навсякъде трябва
Съвет,- който ще прави медицинско да даде 5 лв повече и да го направи с цветоусещането
В химията искат само цветоусещане https://pghhvt-varna.com/priem-2020-2021g/

# 409
Навсякъде си противоречат явно с инструкциите - на едно място пишеше, че без прикачено медицинско желанията за професионални гимназии няма да се взимат под внимание, на друго - не е проблем, ако няма скан, но ако после не се представи, се губи мястото...
В крайна сметка, който където ще кандидаства, да си проверява за по-сигурно.

# 410
От графика не ми става ясно на кои дати ще могат да се гледат ИР (изпитните работи Simple Smile ) и в кои училища?

# 411
И при нас класното по БЕЛ е утре ..... Sad побъркаха ги децата.... Sad

# 412
Позната и се обадила. Мен не ме изненадва, че изтича инфо, а че били готови!!!
Оххх, как ще изтече информация? Детето си е възпроизвело чертичките на баркода и познатата има достъп до системата и е проверила в системата по баркод колко има детето на първата проверка, защото много ме съмнява и двете да са минали?

# 413
  • където и да е,само да не съм сама
И при нас класното по БЕЛ е утре ..... Sad побъркаха ги децата.... Sad
Това не е нормално.
При положение, че знаят под какво напрежение и стрес бяха подложени децата.
При нас някои учители още от средата на май ги оформиха, макар и без да вписват в Школо оценката.
Класно по МАТ беше в средата на май, а БЕЛ-10-тина дни преди НВО.

# 414
И при нас не са оформили още. По БЕЛ оценките на последните няколко теста са шестици, дано компенсират двете петици преди извънредното положение. По ИТ очаквам четворка или петица, по биология пет.

# 415
  • София
Класно по БЕЛ утре?
Нямам думи.
Някои явно успяват да бият по точки и нашето училище.
Аз ще ги гръмна вече, честно.
При 5 оценки по биология, днес изходно ниво, 22 дълги въпроса за 20 минути. Само да посмеят да ѝ оставят 5 заради петицата на изходно ниво (при общ успех 5.60), ще заведа дело. Това не би било новост. Има доста такива от прекипели родители.
Утре я очаква изпитване по два предмета.
Някои хора откачиха.

# 416
Да питам по литература взели ли сте целия материал? При нас спряха след Заточеници, сега ще взимат По жътва, но до По жицата май няма да стигнат.

Ние след матурата взехме,, По жицата" и тази седмица изходни и ни оформят.

# 417
По литература взеха всичко. Но пък изобщо не са правили ПИ, стари НВО.

# 418
При нас имаше 40 и няколко въпроса по география за 30 минути. Още няколко дни...омммм

# 419
  • Пловдив
Хора, това не е нормално. Коя дата сме днес? Кога ще проверяват класното, кога децата ще си оправят оценките? Какви са тези учители и как си позволяват подобна подигравка? Оплачете се... Не е въпроса за оценките, въпроса е в невъзможността на децата да покажат възможностите си в момента, след НВО-тата... Просто думи нямам... Как си позволяват такова отношение, и то по важни предмети???
 Иначе, аз току що узнах, Моята приятелка се обади, понеже тя е ангажирана с математиката на синчето ми(извън школата), че утре щели да го изпитват за 5. На мен не е благоволил да каже. Тя е ядосана, защото при нея ходят 6 деца да се подготвят, а той е на най-високо ниво, но с най-ниски оценки, щото е в най-трудно училище 🤣🤣🤣. На мен ми мина, но вече си знам урока - другите ми деца са в квартално училище, да си кретат до 7 клас по лесното.

Общи условия

Активация на акаунт