СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 830
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 660
Сега е по-справедливо! В едни още по-стари времена пишеш една от езиковите и точка, нямаш право на повече риск Laughing

# 661
Аз мога да си покажа шестиците, обаче установих, че мастилото по бележниците ми се е поразтекло и общо взето е станало мазало. Обаче имах две двойки. Той знае за тях и ми ги натяква като му се скарам за успеха. Но той успя да получи една тази година, та най-вероятно ще се изравним.

Т.е. чакате втора?
Че за кога, бе, джанъм?Smile
Аз бележници не пазя изобщо. Въобще изхвърлям с лекота всичко, което реално не ми трябва.

Аз си пазя чантата от първи клас с пионерска и чавдарска връзка, книжката на чавдарчетата, всички бележници и някои контролни. То са си направо реликви. След три години децата дори няма да знаят какво е бележник.
До 7-ми клас винаги съм била пълна отличничка така че няма как да си мерим двойките, но имам култова забележка, затова няма начин бележникът да не бъде запазен: "Без червей в час по биология."

# 662
  • София
Ей, съсипАхте я тази дискриминация! Laughing Не всяка несправедливост е дискриминация. Даже по-често не е. Случилото се с детето на Фурия е изключително неприятно, но не е дискриминация. Липсата на втора дата може да е нечестно, несправедливо, но не е дискриминация. Не и от гледна точка на Конституцията и Закона за защита от дискриминация, а тази е единствената гледна точка, която има правно и практическо значение. Случаят е за разнасяне по медиите, особено с оглед публичните изявления на министъра тази година, но не и за съдебно дело. Не и ако се очаква да се спечели.

# 663
До 7-ми клас винаги съм била пълна отличничка така че няма как да си мерим двойките, но имам култова забележка, затова няма начин бележникът да не бъде запазен: "Без червей в час по биология."

Ох, не мога hahaha hahaha hahaha

# 664
  • София
И мен взе да ми става напечено какви ще са тазгодишните резултати от НВО. Силно се надявам по-скоро да се доближават до тези от 2018, отколкото до миналогодишните върхови стойности.

# 665
Ох, не мога hahaha hahaha hahaha
Брат ми имаше - "Изядена кисела краставичка в час по трудово"! Simple Smile

# 666
  • у дома
Моето даже не съм сигурна виждало ли е жив червей,камо ли да го носи в час по биология за дисекциа...

# 667
Моите пък постоянно разнасят червеи, жаби, понякога водни змии, бръмбари и т.н И на риболов ходим често, а там без червеи не може. Но още не са им ги искали в училище:)
Фурия, искрено съчувствам. Стискам палци детето да може да се яви за изпита в полиграфията. Много е хубаво училището, прекрасни хора излизат от там.

# 668
Нашата учителка по био им беше носила охлюви да ги видят. Имало един куп погнусени, които не искали да ги пипнат Simple Smile.

Замислих се, че проверителите тази година не могат да ни кажат очаквани точки, защото регионалната извадка (от м.години) и националната (както е тази година) са различни в общия случай.

# 669
  • София
Ох, не помня кой беше, но имаше забележка: "Пее в час по музика" Simple Smile

# 670
Моят пък след като в понеделник беше оформен с 6 по история за срока и годината, вчера получи и 6 като текуща оценка Simple Smile Правиха преговор и играха кахут на тема балкански войни и може би, защото е станал първи Simple Smile Появиха се и други срочни и годишни оценки, по ИТ при 4, 5, 5, 5 и има 4 за срока и 5 за годината (първи срок с 6). Разбрах, че това е балообразуващо за СХН в НПМГ, но предвид НВО-то мисля, че пак би трябвало да му стигне, ако реши там да му е първо желание. Чудя се, ако реши да е в АК, да пускаме ли изобщо за класиране в държавните гимназии. Мария, вие ще подавате ли?

Аз пък съм имала единица, в седми клас бях и после всеки час ме изпитваха, за да я "поправя" Simple Smile

# 671
  • София
Дъщеря ми е някакъв особено тежък случай - това като споменахте охлюви и други гадини.
Преди ден-два у дома успя да влети нощна пеперуда.
Ние нищо не убиваме, влагаме старание да му проправим обратно път навън, защото и то душа носи.
Е днес девойката, бидейки сама, открива горкото животно умряло докато си говорим по телефона. Щеше да се побърка от ужас, направо абсурдно беше.
Не че и аз като бях в седми клас не видях веднъж хлебарка у нас - беше полазила върху една от учебните ми рисунки - убедено твърдях, че е била поне 8см, докато баба не я намери на другата сутрин - максимум сантиметър и половина. Grinning

# 672
Аз ще пусна за класиране в държавните, защо записването в АК ми зависи от това какви финансови условия ще ми предложат (до 14.07 трябва да е ясно). Предвид, че всеки пише на честна дума какво/колко има, ми се струва, че няма да ни огрее. Кой знае колко социално слаби ще се появят.
Честно казано за мен и ФЕГ е супер и няма да ми е драма. Мисля, че и при Ния не би било драма къде ще е. Надявам се балът да стигне за фег, де Simple Smile.

# 673
  • у дома...
При положение, че никой не може да предположи какви точки ще има на тезата и преразказа, как ще се знае предварително колко са му точките по БЕЛ?

# 674
При положение, че никой не може да предположи какви точки ще има на тезата и преразказа, как ще се знае предварително колко са му точките по БЕЛ?
Никак. Аз имам и хиляди други притеснения. Дали е залепила плика, дали е пренесла правилно, дали е описвала хубаво... Та ни за бел, ни за мат съм спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт