СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 377
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 75
Системата е активна 24 часа в денонощието. Достъпът до нея може да се осъществи от различни устройства и на различно място. И ако този срок Ви се струва кратък, погледнете този за записване и подаване на заявление за второ класиране, както и следващите. Ако някой от тях бъде удължен, централизираните класирания може да се проточат до средата на август.

# 76
Знае,  знае, ама колко да знае. От сутринта има нова идея за водещ език:) Дано до трети да го измъдри.

# 77
  • София
Аз не смея да се обадя, че моят след всеки изпит мени желанието, училището, езика, профила...

# 78
Здравейте, дали някой има представа от къде мога да намеря ползван учебник по БЕЛ? В сряда трябва да връщат учебници, а този липсва Cry  Предполагам, че ги има в книжарниците, но ако някой има излишен мога да му го купя. 
На кое издателство ви трябва?

# 79
Аз не смея да се обадя, че моят след всеки изпит мени желанието, училището, езика, профила...
E поне има някакви желания. Мойта знае само, че не иска езикови гимназии.

# 80
Момичета,какво правите, не съм влизала в събота и неделя няма смогване!
Дъщеря ми е оформена по 4 предмета само, днес са имали тест по биология!
Сега се връщам назад да прочета каквото успея!!!

# 81
  • Sofia
аз поръчах нова Химия... какво да се прави... не открих употребявани... то до 7 клас - трудно...

# 82
  • у дома...
Мойта кифла като знае кои точно два езика иска да учи  и кои други два предмета да са и профилиращи след 10 клас, да не мислите, че ми е лесно? Кръгът е стеснен до минимум.

# 83
  • София
Да питам по литература взели ли сте целия материал? При нас спряха след Заточеници, сега ще взимат По жътва, но до По жицата май няма да стигнат.

при нас май ще успеят да претупат всичко - и по мат, и по бел.
аз мисля лятото да попреговорим някои неща, като мине заслужената почивка.

# 84
  • Sofia
и моята не знае какво, как и накъде...
тъжна беше само за АК, но... вече го преживя, надявам се.

Факт е, че първоначално не искаше и да чуе за нищо друго освен държавно училище (не, че знаеше кое), а в последния момент се нави за колежа, та... продължаваме да се лутаме в желанията си, но да видим и резултатите.

Пиша поста само, защото подкрепям препоръките на мами за липса на фиксация от рода "тук и никъде другаде".

Училищата ще стигнат за всички, а средата... тя се променя, педагозите и те се местят. Всеки с късмета си! Важното е да не трупат разочарования.

# 85
аз поръчах нова Химия... какво да се прави... не открих употребявани... то до 7 клас - трудно...

В градинката пред х-л Рила голям алъш-вериш върви, със сигурност се купуват учебници, които са затрити.

# 86
На мен пък от 7 до 13ти юли ми се вижда прекалено дълъг срок. Системата за секунди може да ги "намести"...

# 87
  • софия
Тя системата ги намества, но сисадмините трябва да пуснат проверки и да са сигурни, че правилно са наместени и няма бъг.

# 88
  • Sofia
evhen, свърши се за нас... днес го получих Simple Smile

и на мен ми е чудно защо трябва толкова много време за "джуркане", но не слагам ред и не мрънкам... мисля си още... като се повиша във въпросителна, ще задавам стойностни въпроси (с втората Simple Smile )

# 89
И Ния се нави за АК, но днес си говорихме, че и да не стане (ако не отпуснат поносимо финансиране няма да се справя с таксата), ФЕГ не е компромис. И двете училища си имат позитивите, където ѝ е късмета.
Утре щели да имат класно по математика. Няма никакво притеснение. Вече се диша някак по-леко.

И на мен ми се вижда дълго джуркането. В крайна сметка това е софтуеър, не се извършва ръчно.

Общи условия

Активация на акаунт