СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 404
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 90
Разглеждах сайта на МОН, оценките от свидетелствата ще се попълват автоматично, а от изпитите ние ли?

# 91
Днес две майки на седмокласници споделиха, че предпочитат да подадат заявленията в училище.
Аз ли нещо съм се бъгнала, та не разбрах какъв е смисълът, като може и онлайн да се подаде.
Така и не разбрах какво ги притеснява с онлайн подаването на документи.

# 92
Единственото нещо, което качва подаващият заявлението в системата, е медицинско свидетелство при наличие на професионална паралелка в заявлението. Останалата информация се въвежда по служебен път.

# 93
  • Стара Загора
Да не пропусна и аз новата тема.
Напрегнати дни ни чакат.
При нас класната писа,че до утре трябва да са оформени и само рефрешвам Школото. С две 6-ци ще е за годината по Бел и мат.
Сега тръпна да видя резултата от матурите му.
Днес две майки на седмокласници споделиха, че предпочитат да подадат заявленията в училище.
Аз ли нещо съм се бъгнала, та не разбрах какъв е смисълът, като може и онлайн да се подаде.
Така и не разбрах какво ги притеснява с онлайн подаването на документи.
Аз лично много се чудя как да подаваме. Все се притеснявам да не объркам нещо...голяма съм заспа и шашпаника

# 94
  • софия
При нас се появи първата оценка за срока - физика.

# 95
Не се притеснявайте, момичета, това наистина е лесно. Много по-трудно беше самото НВО, както и подреждането на желанията. Въвеждането им в системата е доста просто и ясно.

# 96
А защо не пробвате и частното френско училище, не знам обаче какви са условията и приема там. Сигурно ще е като нещо между фег и ак

# 97
  • София
И аз да се оплача, че при нас продължават изпитвания и изходни нива с пълна сила. Не зная защо трябваше да чакат до последния момент (типично по български Simple Smile ). Ние на нашето дете му позволихме да го кара по-лежерно по предметите, които няма да са му балообразуващи. Така или иначе вероятнотстта да се стигне до използване на оценката от дипломата при класирането е почти нулева.
Да попитам дали има голяма вероятност на втория приемен изпит за ПЧМГ да се яват много деца, особено такива, които искат да учат в СМГ, но не са се представли особено добре на НВО?

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 14:45 от StelaP

# 98
  • София
Мисля да питам учителката по рисуване за числата от тотото - последните му две рисунки бяха на тема Пикник и Лунапарк. Познайте кои са темите, от които е избирал - Пикник и Лунапарк Simple Smile Много е доволен от себе си. Отиват да се черпят с баща си Simple Smile

# 99
аз пък надниквам тук от известно време от шестокласната тема, че ни чакат вашите терзания, живот и здраве, другата година Simple Smile

благодаря за информацията за виртуалната разходка за 1 АЕГ. засега не мога да го отворя, ще пробвам от домашния комп. толкова исках да видя подобно, ако направят и на ФЕГ, ще е супер!! онзи ден гледах едно представяне на НГДЕК на сайта им, супер много ми хареса, не виждам някой тук да се е ориентирал натам, а ми изглежда наистина, че свестни хора излизат от там. ако не сте го гледали и ви интересува - тук. и бих се радвала някой ако сподели актуално мнение, което е проучил при (не)избора си на НГДЕК.

# 100
  • София
Мисля да питам учителката по рисуване за числата от тотото - последните му две рисунки бяха на тема Пикник и Лунапарк. Познайте кои са темите, от които е избирал - Пикник и Лунапарк Simple Smile Много е доволен от себе си. Отиват да се черпят с баща си Simple Smile
А моят "На пазар"... и му се падна тя Wink

# 101
дали има представяне на 91 ЕГ и 73 ЕГ?

# 102
  • София
В 73.СУ няма

# 103
Здравейте, дали някой има представа от къде мога да намеря ползван учебник по БЕЛ? В сряда трябва да връщат учебници, а този липсва Cry  Предполагам, че ги има в книжарниците, но ако някой има излишен мога да му го купя. 
На кое издателство ви трябва?

На издателство Бг учебник

# 104
  • където и да е,само да не съм сама
И е НЕГ тази година няма.

Общи условия

Активация на акаунт