СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 068
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Линкът за отворени врати в 1АЕГ така и не проработи. От вчера го цъкам.
Иди на https://www.fels-sofia.org/bg > Инфопортал > Новини - там има новина, в нея има няколко презентации. Това е.

# 376
  • софия
Днес ме осени вдъхновение къде да ходим на море. Нямам търпение да разбера точки, класиране и да започна да планирам. Това ми е любима част и се надявам, че сега, предвид обстановката, няма да имаме проблем с настаняването. Хем е близо, хем има пясъчни плажове, хем има и къде да се обикаля. Ще отидем и 2 седмици ще се размажем. В нормални години още февруари-март сме готови с място и настаняване. Тази година бях с вързани ръце.

# 377
  • София
В програмата се появиха още редчета, да се надяваме, че ще има резултати по-раничко.

# 378
В програмата се появиха още редчета, да се надяваме, че ще има резултати по-раничко.

Някой знае ли колко време преди пускането на резултатите отварят тези две секции?

# 379
Едва ли някой е стоял пред календара с часовник в ръка през последните години по това време.
Секциите ще се появяват и скриват периодично.

# 380
Хора, мисля да си сменя работата. РУО ме търсят: http://ruo-sofia-grad.com/%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d0%b7% … %b0-%d0%b4%d0%bb/

Само леко съм се предобрила с образованието, иначе сканирам бързо и мога да разяснявам (не зная на кого) Simple Smile

# 381
  • София
Мария, няма да те вземат - твърде компетентна си, а и освен това не се изисква друго освен средно образование и дигитална компетентност, а ти си с "Висшо". Sweat Smile

# 382
  • sofia
Сигурна ли си, че я искаш? Нищо не се споменава за заплата😄🙃

# 383
  • София
Позната от Априлчета 2006 знае вече реултата на детето си?! Как е възможно!?!? Били готови вече казва.

# 384
  • София
Жива и здрава да е...

# 385
  • софия
То па голямото постижение да знаеш резултата 2-3 дни по-рано. Няма да може да кандидатства по-рано, нито детето ще бъде класирано по-рано.

# 386
Засекретяване, сканиране, проверка, разсекретяване, протоколи...Не вярвам да са готови.

# 387
Сигурна ли си, че я искаш? Нищо не се споменава за заплата😄🙃
Аз за родинУ

Позната от Априлчета 2006 знае вече реултата на детето си?! Как е възможно!?!? Били готови вече казва.
Невъзможно е. Или детето каквото е сравнило от теста и така си е изчислило. Но е нелепо да ги говори такива щуротии.

# 388
  • Пловдив
При нас госпожата по БЕЛ продължава с издевателствата. Седем въпроса на "По жицата" след 30 минутен анализ за утре, за оформяне.

И при нас е така... Днес тест по БЕЛ с трудност може би 6-7 пъти повече от НВО. Бори се за 6 за срока и годината - да видим...

По МАТ също контролна - 7 задачи с по 3-4 подусловия за 30 мин!!! - естествено не е успяла да реши последната задача, предала 6 минути по-късно и преди малко в групата им някакво дете изревало, че е предало 22 мин. по-късно и госпожата казала, че ще напише 2-ки на всички, които са пресрочили времето Cold SweatCold SweatCold Sweat

Просто не издържам вече...

# 389
  • софия
Сега се прочетох. На по "По жътва" е. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт