СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 033
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Тук съм събрала справките от двете класирания за 2018 и 2019 за всички области, които намерих.
Да илядиш жено! Благодаря ти труда!
Продължават да летят яко оценки при моя. Важното е при мен,че дочаках жива годишните му оценки по мат и БЕЛ - 6-ци Sob

# 361
  • у дома...
Напоследък чета и чувам, че II-ра немска била по-добра I-ва немска, както и II-ра английска от I-ва английска.
Има ли нещо вярно според вас?
по какъв критерий Wink Simple Smile
ЕЖК...

# 362
  • София
Черният дроб на Хепи вече е известен. Мернах го и в друга тема - май при осмокласниците Simple Smile
Аха, аз я цитирах там. Simple Smile

# 363
  • София
Просто навсякъде има къси клечки сред учителите и ако детето ти изтегли тази къса клечка - започваш да се чудиш за какво е бил целия зор...

# 364
Бисе, както казват братята сърби "Je*em ti sastankе", важното е резултати да има! Grinning
😂
Давай сръбско и рок!

# 365
От известно време се притеснявах, че тази година един от обичайните въпроси в седмокласната тема няма да бъде зададен.
" А на вас качиха ли ви свидетелството в регистъра?".
Още от миналогодишната кампания регистърът на документите за завършено основно образование, средно образование и/или придобита степен на професионална квалификация не работеше. Уж беше временно недостъпен заради профилактика. Това продължи с месеци. И днес съвсем случайно ...Оказа се, че има чисто нов регистър. И даже работи. Joy
Между другото, ако някой има кандидат-студент, който ще подава онлайн, може да му е полезно. Дипломата е цветно сканирана и е налична в сайта. Разбира се, когато сегашните дипломи бъдат готови и качени там.
https://rd.mon.bg/

# 366
  • София
Ами освен да ви поздравя с текста към песента на една любима БГ група:

Плътно до своето рамо си ти,
златни нашивки и голи гърди.
С камшик дирижираш грозни деца,
със стиснати зъби те пеят сега:
Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.
Човек със анцунг грухти през града,
с дебел пръст ме сочи на свойта свиня
 и те любезно на смърт ме осъждат,
а своето семе в "Москвича" развъждат.
 Аз съм едно малко перде и
ти ако искаш, ела да сме две.
 Така на прозореца ще стоим закачени,
за да закрием всички вътрешни проблеми.
Ленски и Болев останаха само на камък,
славеят на Славейков паниран е по-сладък,
а ваш'то сърце се разтваря в чиния
за "сръбско", "хеви метал" и гроздова ракия.

# 367
  • където и да е,само да не съм сама
Просто навсякъде има къси клечки сред учителите и ако детето ти изтегли тази къса клечка - започваш да се чудиш за какво е бил целия зор...
Точно!
Преди 3 г. се случи на дъщеря ми и въобще не беше приятно.... Детето се почиства прецакано, карък или какво ли още не употреби.
Мина й и се примири, че езика явно няма да го научи/примиряването е тъжното в скучая/.

# 368
И аз чувам и чета лоши отзиви за НЕГ, ФЕГ, АЕГ и за 73-то, но то и за всички други гимназии може да се намерят кусури...дали може да препоръчате някое частно училище, което да си заслужава таксата и кусурите да се по-малко от т.нар. елитни езикови гимназии?

# 369
  • Някъде в Европа...
При нас има само няколко оформени оценки. Интересуват ни АЕ (оформен с 6), МАТ (там има само шестици) и ИТ (и там само шестици)...другите оценки не са ми важни....за малко няма да успее да хване 5.50 като годишен успех (по музика ще има 4 😠)...

# 370
# 371
  • София
Не ни остава друго освен да се молим да ни подмине късата клечка - мисля, че е крайно време с големия синковец, защото откакто е влязал в образователната система все къси клечки му се падат (за разлика от брат му).

# 372
И аз чувам и чета лоши отзиви за НЕГ, ФЕГ, АЕГ и за 73-то, но то и за всички други гимназии може да се намерят кусури...дали може да препоръчате някое частно училище, което да си заслужава таксата и кусурите да се по-малко от т.нар. елитни езикови гимназии?

Мога да препоръчам Частна английска гимназия "Проф. Иван Апостолов".

https://ivanapostolov.bg/

Едната ми племенница я завърши миналата година, другата сега завършва 11 клас там. И на едната, и на другата родителите са много доволни от училището, от нивото на учене, от децата, които учат там, от дисциплината. Като цяло само хубави неща чувам от тях за това училище

# 373
  • София
Линкът за отворени врати в 1АЕГ така и не проработи. От вчера го цъкам.

# 374

Мога да препоръчам Частна английска гимназия "Проф. Иван Апостолов".

https://ivanapostolov.bg/

Едната ми племенница я завърши миналата година, другата сега завършва 11 клас там. И на едната, и на другата родителите са много доволни от училището, от нивото на учене, от децата, които учат там, от дисциплината. Като цяло само хубави неща чувам от тях за това училище
Благодаря, ще го разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт