СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 121
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 345
Сега щях вече да си работя спокойно и да си спася остатъка от черния дроб

Аз съм сигурна, че седмия кръг на ада е свързан със седми клас, Иван, Стоян, дроби, тези и синекдохи Stuck Out Tongue Winking Eye и изтрещели майки натискат с осена, докато сравняват статистики за седем континента от последните седем години

Така не съм се смяла от много време. Благодаря ти, че оправи деня ми. Ще те запомня теб с този твой черен дроб

Joy Joy Joy Joy

# 346
  • софия
Gadamer, дано бързо да мине и без последствия!

При нас госпожата по БЕЛ продължава с издевателствата. Седем въпроса на "По жътва" след 30 минутен анализ за утре, за оформяне.

Отивам да видя какво толкова сте писали - 80+ нови.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 18:49 от zvаnchе

# 347
  • София
Наще до последно ще ни държат на тръни - и по бел, и по мат.

# 348
Наще до последно ще ни държат на тръни - и по бел, и по мат.
и нас
Наздраве Frowning

# 349
  • София
Ако има някъде някакво предимство за многодетни, кажете. Поне веднъж да изкярим...

# 350
Логнах се в системата, вече само чакаме....и тръпнем

# 351
  • у дома...
Днес ще е, в 16:59... Почти 60 хиляди семейства ще останат без вечеря днес... Дано поне сколасаме мезелък за бЕлото да приготвим.

# 352
Ама недейте така, че от 18:00 имаме РС и искам да оживея дотогва.

# 353
  • София
Нашите днес имаха класно по математика. Предполагам, че ще побърза да го провери класната, за да ги оформи Simple Smile

# 354
  • София
Черният дроб на Хепи вече е известен. Мернах го и в друга тема - май при осмокласниците Simple Smile

# 355
  • Пловдив
И моят чака още една оценка по математика и тогава оформяне...Иначе по БЕ и Биология уж ще е 5 и 6.
По Химия с една оценка чакам да видя как ще оформи и да питам класната няма ли правила за този господин.

# 356
  • у дома...
Бисе, както казват братята сърби "Je*em ti sastankе", важното е резултати да има! Grinning

# 357
Напоследък чета и чувам, че II-ра немска била по-добра I-ва немска, както и II-ра английска от I-ва английска.
Има ли нещо вярно според вас?

# 358
Напоследък чета и чувам, че II-ра немска била по-добра I-ва немска, както и II-ра английска от I-ва английска.
Има ли нещо вярно според вас?
по какъв критерий Wink Simple Smile

# 359
  • София
И аз отдавна ги чувам такива, но чувам и обратното. Често ги избират на база местоположение, ако и за двете стига бала.

Общи условия

Активация на акаунт