СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 083
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 330
Тук съм събрала справките от двете класирания за 2018 и 2019 за всички области, които намерих.

Изключително полезно е това. Много ти благодаря

И да попитам - дали има шанс тази година баловете да са по-близо до тези от 2018 г.? Гледам, че разликата между баловете на двете години е близо 20 т., което е много сериозна разлика

# 331
  • София
Едно е сигурно - наистина сме изтрещели...

# 332
Не вярвам някой да може да направи сериозна прогноза за тази шантава година Simple Smile Wink
За Карлуково какво викате, нямало места...

# 333
  • София
Медицинските са нужни само за професионалните паралелки.

Брагодаря ти!
За ТУЕС е това -  Пълно медицинско удостоверение от личния лекар със задължително отразени цветоусещане и диоптри.

Добре де, и ние ще пишем ТУЕС/ евентуално/, ама без големи надежди. Трябва ли да вадя медицинско?

# 334
Не вярвам някой да може да направи сериозна прогноза за тази шантава година Simple Smile Wink

Останаха, но само за задочно. На пето класиране.

# 335
Добре де, и ние ще пишем ТУЕС/ евентуално/, ама без големи надежди. Трябва ли да вадя медицинско?
И една професионална паралелка да е включена в заявлението, се изисква медицинско. Конкретиката за ТУЕС вече са я споменали.

# 336
Няма да излязат в петък, много по-рано е.

# 337
  • София
Мерси, Дидева!
На зрелостниците излязоха точно в петък, а срока при тях беше 15,06 - понеделник.

# 338
Да ви кажа сега ме хвана яд, че не минахме по линията с хронични заболявания. Сега щях вече да си работя спокойно и да си спася остатъка от черния дроб

# 339
  • Бургас

А за многодетни няма ли предимство там? 😆

# 340
  • София
Да ви кажа сега ме хвана яд, че не минахме по линията с хронични заболявания. Сега щях вече да си работя спокойно и да си спася остатъка от черния дроб
Хроничен мързел брои ли се?Bowtie

# 341

А за многодетни няма ли предимство там? 😆

А, те са по специалната наредба с предимство.

# 342
В краен случай, в Пещерния дом в Карлуково под вещия надзор на докторите от клиниката.

# 343
Аз съм сигурна, че седмия кръг на ада е свързан със седми клас, Иван, Стоян, дроби, тези и синекдохи Stuck Out Tongue Winking Eye и изтрещели майки натискат с осена, докато сравняват статистики за седем континента от последните седем години

# 344
  • у дома...
В контекста на горната шега,:blush: колко по - рано може да излязат резултатите..
към 16:59 днес.

Общи условия

Активация на акаунт