СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 040
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 315
ей, шегувквате се с мен Wink)

# 316
  • софия
В контекста на горната шега,:blush: колко по - рано може да излязат резултатите..

# 317
И защо не си редим желанията от сега, като излязат резултатите направо ги врътват и готово...ами толкова бавно Simple Smile

# 318
Тук съм събрала справките от двете класирания за 2018 и 2019 за всички области, които намерих.

# 319
  • София
Sunglasses

😂😂😂
Излязоха и пак влязоха.
Sunglasses "Да не излизат" - Венцислав Мутафчийски

# 320
Ако е професионална, да.

Дидева, много благодаря за бързия отговор! Паралелката е в 31 училище - с профил математика. Предполагам, че не е професионална..

# 321
Щом има профил, значи е профилирана. В ДПП е лесно за ориентиране по кодовете. Професионалните паралелки имат код на професията, код на специалността..., а профилираните - само наименование на профила.

# 322
В контекста на горната шега,:blush: колко по - рано може да излязат резултатите..
Най рано петък си мисля:blush:

# 323
  • София
И аз залагам на петък около 17:30 ч Scream

# 324
Щом има профил, значи е профилирана. В ДПП е лесно за ориентиране по кодовете. Професионалните паралелки имат код на професията, код на специалността..., а профилираните - само наименование на профила.
Благодаря!
Flowers Hibiscus

# 325
Петък вечер- време за излизане( защо не и на резултатиге).

# 326
Дидева, тъкмо реших, че имаш свръхестествени способности. За нашата област аз така и не успях да открия данни за 2018, тогава. И сега си викам "Ще видя! Дидева сигурно ги е открила" Но не би. Явно са много тайни 😂 Не че чак толкова са ми притрябвали, де, но ме гложди, че не съм ги видяла.

# 327
  • София
Петък вечер- време за излизане( защо не и на резултатиге).
И като излязат в петък вечер без статистика, до понеделник ще сте се докарали до Суходол. Joy

# 328
Че то на места няма и статистика, или наличната такава е такава, че с нея и без нея - все едно. Laughing
/Напр. пуснати данни само за резултатите от двата изпита, но не и общо сбор от двата или с натрупване./

# 329
Е до понеделник ще сме спретнали сами статистиката. Един споделен екселски файл и хиляди изтрещели майки Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт