СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 040
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Всяка година се появява някой, който "вече си знаел резултата". Също така, всяка година някой е чул, че някой е казал, че детето му е прието примерно с бал 340 в училище, в което на дете с 420 не му е стигнал балът. И настава паника. А после се оказва, че не било компютри, а компоти.

# 391
Е, ако батко ти е от "рошавите IT-та", както някой ги нарече по-рано, дето джуркат там резултатите, може и да научиш по-рано.

Имам спомен, че училищата получаваха протоколите и там знаят известно време преди излизането на рвзултатите. Или се бъркам...

# 392
Здравейте днес пробвах да влезна с потребителското име и парола на детето в МОН но ми дава грешка .

# 393
При нас госпожата по БЕЛ продължава с издевателствата. Седем въпроса на "По жицата" след 30 минутен анализ за утре, за оформяне.

И при нас е така... Днес тест по БЕЛ с трудност може би 6-7 пъти повече от НВО. Бори се за 6 за срока и годината - да видим...

По МАТ също контролна - 7 задачи с по 3-4 подусловия за 30 мин!!! - естествено не е успяла да реши последната задача, предала 6 минути по-късно и преди малко в групата им някакво дете изревало, че е предало 22 мин. по-късно и госпожата казала, че ще напише 2-ки на всички, които са пресрочили времето Cold SweatCold SweatCold Sweat

Просто не издържам вече...
Ееее ама как е възможно да има толкова безкруполни учители ,в най-важната година на дечицата да ги държат в напрежение до последната секунда!Възмутена съм просто.Дано да ви се развият по най -хубавия начин нещата ❤

# 394
  • София
Ако училищата ги получават предварително, да не вземат утре да им ги кажат в час Joy

# 395
Тук някой писа, че в училище не знаят точките. За какви портоколи пишете?

# 396
  • София
Трябва да ги узнаят. Нали ги вписват в свидетелството.

# 397
Просто е невъзможно цялата процедура, която описах накратко, да е приключила толкова бързо. Засекретяването, електронната обработка и разсекретяването се извършват на едно-единствено място, а не както досега - по региони. Училищата получават протоколите след излизане на резултатите или поне така беше досега.

Легендата за ИТ се роди през 2017, когато дамите очакваха резултати. Аз съм им кръстник един вид. Simple Smile
" Утре някой рошав ИТ ще си налее кафенце, ще отвори БГ Мамма и ще започне да се чуди още в осем - да го натисна ли тоя бутон или да ги помъча още малко..."

# 398
На тоя ИТ му пожелавам 7 сина седмокласници да има!:joy:

# 399
  • софия
Винаги съм се чудила как се разбира в крайна сметка коя работа на кое дете е. Не мога да си го представя чисто технологично. Нали всичко е в отделни пликове, които са без надписи? И дали има възможност работата да едно дете да бъде причислена като работа на друго?

Ауууууу, хепи, много страшна клетва!

# 400
  • София
Позната и се обадила. Мен не ме изненадва, че изтича инфо, а че били готови!!!

# 401
  • София
Винаги съм се чудила как се разбира в крайна сметка коя работа на кое дете е. Не мога да си го представя чисто технологично. Нали всичко е в отделни пликове, които са без надписи? И дали има възможност работата да едно дете да бъде причислена като работа на друго?

Ауууууу, хепи, много страшна клетва!
Изпитните свитъци имат баркод. Идентификационната бланка има име, егн и баркод. Тъй някак, струва ми се, навръзват нещата... Wink

# 402
За ДЗИ се е случвало да има разменени работи. За седми клас не помня такъв случай.
Сега с баркодовете идентификацията е лесна. Това е процедурата по разсекретяване.
а) отделяне на всеки малък плик от пакета, разрязване и изваждане на идентификационната бланка от него (на първата идентификационна бланка се отбелязва и номерът на папката) и предаването й на член на ТКЕОИР - оператор на скенер.
б) сканиране от оператор на скенер на идентификационната бланка и ръчно въвеждане входящия номер в полето, което вижда на екрана, а софтуерът сравнява баркода и еднозначно го привързва към данните на съответния ученик, при което двамата с члена на КЗРИР сверяват показанията на екрана (име и ЕГН) с вписаното в бланката.

# 403
  • софия
"ТКЕОИР - оператор на скенер", "члена на КЗРИР". Ох, 😂😂😂

# 404
Не вярвам да изтича информация. А иначе точките и аз ги знам +- 5, айде 10 са.
Какви учители имате някои, настръхвам. Бива ли до последната минута на 7-и клас контролни и изпитвания като за световно. Последните контролни и разни изходни на нашите бяха в четвъртък и петък. Вчера и днес последни устни изпитвания за дооформяне и вече всички срочни и годишни оценки да налични в Школо.

Общи условия

Активация на акаунт