СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 980
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Аз така и не разбрах какво налага провеждането на нво преди да е свършила учебната година? От както го въведоха е таз простотия. Преди години изпитите за гимназиите се провеждаха след приключването на годината.

# 436
Ние на 26 връщаме учебниците вече.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 21:49 от Judy

# 437
Извинете, но не ми се търси.
До кога трябваше да са им оформени оценките съгласно официалната постановка?
Класната им е пуснала съобщение, че срокът е утре, а аз защо мисля, че мернах някъде 26-ти (петък)?

До петък (26юни) трябва да са оформени учениците.

# 438
  • у дома

Някой беше пускал преди линк с шоколадови бонбони с надпис БЛАГОДАРЯ-уж си запазих линка,а не го намирам-може ли пак да го напише?Не помня кой беше писал ,иначе щях да питам на лични.
Chocolana. Com беше.
Днес поръчах от там голяма кутия с надпис, който си сглобяваш .
В сайта нещо ми даваше грешка и се обадих директно по телефона.
Много благодаря-точно това беше! Утре ще звъня-казаха ли ви за колко време ги изпращат?
Благодаря на всички за отзивчивостта-май трябваше са уточня,че не беше през фейсбук...

# 439
  • където и да е,само да не съм сама

Някой беше пускал преди линк с шоколадови бонбони с надпис БЛАГОДАРЯ-уж си запазих линка,а не го намирам-може ли пак да го напише?Не помня кой беше писал ,иначе щях да питам на лични.
Chocolana. Com беше.
Днес поръчах от там голяма кутия с надпис, който си сглобяваш .
В сайта нещо ми даваше грешка и се обадих директно по телефона.
Много благодаря-точно това беше! Утре ще звъня-казаха ли ви за колко време ги изпращат?
Благодаря на всички за отзивчивостта-май трябваше са уточня,че не беше през фейсбук...
Пише 3 раб. дни, но на мен ми трябват 02.07.да са тук.

# 440
  • Sofia
При нас утре връщат учебниците. Учителите се оказаха свестни, не са тормозили децата след НВО, само 1 последен тест имаха в петък, на 19ти. Оценките са оформени почти по всички предмети, остана Музика и ИИ.

# 441
  • София
При нас днес правиха изходен тест по химия, което й е важно за балообразуването. Продължават да ги изпитват и оформят.
Какво ще правим като няма повече по какво да учат? 🤣

# 442
  • София
Аз, лично, ще трябва да си намеря друга причина да го овиквам Simple Smile

# 443
  • София
Аз, лично, ще трябва да си намеря друга причина да го овиквам Simple Smile

Веднага се сещам - четенето на книги. От задължителната литература или за удоволствие, но да се чете.
Вашите деца четат ли без да ги подканяте? При нас и с двамата е мъка, а аз чета доста и не е като да не давам пример.
Все пак в разгара на седми клас прочете всички книги от поредицата “след”. Сърбеше ме езика да мърморя, че не е времето за тези любовни романи, но поне нещо прочете.

# 444
  • Sofia
ДПП е качено с кодовете. Някой каза, че имало новинки в системата...

И раздел желания е добавен...

# 445

Веднага се сещам - четенето на книги. От задължителната литература или за удоволствие, но да се чете.
Вашите деца четат ли без да ги подканяте? При нас и с двамата е мъка, а аз чета доста и не е като да не давам пример.
Все пак в разгара на седми клас прочете всички книги от поредицата “след”. Сърбеше ме езика да мърморя, че не е времето за тези любовни романи, но поне нещо прочете.

Моята изобщо не обича да чете, не мисля, че с принуда ще постигна нещо. От първи клас досега да е прочела около 15 книги. В същото време иска да става сценарист?!?
Ония ден купих и прочетох "Малки пожари навсякъде" - невероятна книга. Рекламирах ѝ я по какъв ли не начин, но всъщност може би на 16 г. е по-удачната възраст за прочита ѝ от дете. Дано дотогава да прояви интерес.
По книгата има и сериал, който, естествено, доста изкривява основния замисъл.

# 446
С четенето през лятото сме скарани. Щом е във ваканция не иска да поглежда книгите. Сега, както никога е харасал една фентази книга и търси да я поръча от интернет. Щом има желание да чете се радвам.

# 447
  • София
Аз да питам майките в СМГ....нашите деца  правиха ли класни втория срок? 🤔 Не съм го чула моят син да споменава, ама ме съмнява да са се отървали... Wink

# 448
  • София
Наборът с удоволствие прочете само поредицата на Хари Потър. Буквално я изяде с кориците на 0 време... И дотам с четенето, голяма мъка е.
Брат му, за сметка на това, е на път да ни разори от желания за книги, стига да не съм ги предложила аз...
Говорих преди малко с една проверяваща учителка по математика - бавно вървяла проверката. Май ще си чакаме до понеделник, а миналата година резултатите са излезли 1 седмица след изпита по математика...

# 449
  • гр.Пловдив
Нашите са оформени по всичко, с изключение на БЕЛ. А ни е много важна тази оценка. От миналия вторник (без сряда) карат по два часа. Предаде им "Неразделни", "Заточеници", "По жътва" и "По жицата". Затрупва ги с домашни и изпитвания - устни. Класна и контролни не са правили по БЕЛ през цялото ДО, защото учителката не се справя с технологиите. За трите години откакто им преподава не е писала нито една срочна или годишна шестица. Дано да се смили над децата.
За класната и ние не сме организирали подарък. Сигурно ще се купи нещо защото имаме от преди останали пари. В групата на родителите, където сме 6-7 човека една майка подхвърли нещо за ваучер за оптика. На мен това ми звучи меко казано обидно, но не ме и интересува. За тези 3 год тази жена изобщо не се прояви като класен ръководител. Ама каквото такова.
Мойта нечетяща до скоро госпожица, от една година се разчете. Чете почти всяка вечер, някакви фантасмагории, главно свързани с вампири, но все пак чете. Наскоро намерихме учебник по Българска история останал от чичо ми и почна и него да чете (обича историята).

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 23:35 от sunny_shine

Общи условия

Активация на акаунт