СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 885
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дишайте дълбоко - най-доброто предстои (още два седми класа за мен)...

# 556
  • у дома...
При колежката на горния етаж има нещо сладко, алкохолно. Ако видя тук 50 отговора за 5 минути, първо ще оттърча за една доза и после ще гледам в сайта.

# 557
  • София
Айде още малко и да се започва екшъна. Петък 17:30ч Sunglasses Отивам да се заредя с огнена вода. CocktailTropical Drink

# 558
  • София
Ми не, аз редовно сварвам 100+ отговора, пък обикновено няма резултати.
Може би 300+?
Мислех си, че поне още няколко дни ще си поживея безметежно, ама явно не.

# 559
А точилки и тигани ще заредите ли Joy

# 560
  • Някъде в Европа...
В свидетелството за основно образование не се формира общ ( среден) успех. Ако питането е свързано с това дали оценката има значение за приема, отговорът е не.
Само и единствено заради бъдеща стипендия питам ако се взема на база годишен успех от 7 клас 😁

# 561
  • София
А точилки и тигани ще заредите ли Joy
Няма да има файда. А така и да паднем и да бием пак ще се напием.

# 562
  • София
Ох, и при нас му се вижда края на оформянето. Едва доживях да видя срочна и годишна, толкова инфарктно чакане. Със 6 ще бъдем и по двата важни предмета, та малко ще дишам.
Не чете моя син нищо и това си е, а аз съм редовен читател на Столична библиотека.
И на мен ми се сви стомаха като видях, че скоро ще имаме резултати.

# 563
  • Пловдив
Снощи една колежка говореше, че чака в петък резултатите...явно е имало защо  Simple Smile

Аз пък не съм се спекла...не и от оценката, по-скоро от това дали правилно ще попълня желанията...
Няма срочни още.

# 564
  • София
Значииии, ако тази година не се пропия, няма кога да е.
Най-много ММ да се зарадва, че сам си пие вкъщи Хаператива, горкия Simple Smile
Сега, като знам, че е проверен,  някак си нервно ми стана.

# 565
Здравейте момичета! Извинявам се, че се намесвам в темата. Направи ми впечатление, че в София масово е намален броя на езиковите паралелки в училищата от т.н. "втори ешалон". Можете ли да ми кажете каква е причината или да ми дадете линк към тема, в която е коментирано. Благодаря предварително.

Това се дължи на така наречената реформа в образованието, с която всички деца трябва да учат в първа смяна. Предвид, че сградния фонд е недостатъчен, то редуцират броя на учениците. За съжаление стартира от нашия набор, който и без това е с повече деца от 2005, но какво да се прави ...

# 566
Здравейте момичета! Извинявам се, че се намесвам в темата. Направи ми впечатление, че в София масово е намален броя на езиковите паралелки в училищата от т.н. "втори ешалон". Можете ли да ми кажете каква е причината или да ми дадете линк към тема, в която е коментирано. Благодаря предварително.

Обсъждахме миналата година. Трендът е акцент на професионалните паралелки. Бях пуснала линк към една програма, според която професионалното образование следва да се развива по-добре.
Ти видя ли там, където отпада езикова паралелка, с каква е заменена тя?
С нищо не са заменени. Само е намален броят им с една.

# 567
Monza, за едно училище ли става въпрос или намаляването е налице в много училища в София?
Защото при наличието на по-голям набор последното е нелогично.
За кое училище става въпрос?
Може закритата паралелка да е компенсирана с друга, най-вече впрофесионална гимназия - т.е. в друго училище.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 14:38 от Judy

# 568
  • София
Пък моичкият, вечно неразбрал, син си мислел, че едва ли не реди си желания и го приемат навсякъде закъдето му стига бала, а той после си избира. Светнах го, че ще го приемат на точно едно място и той ме гледа невярващо... Подозирам, че съвсем я овапцахме откъм редене на желания сега.

# 569
Работите по БЕЛ и Математика са готови.
т.е. да се надяваме мъката в очакване да свърши преди 29-ти, а може би преди 26-ти..?

Общи условия

Активация на акаунт