СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 791
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Viki. изглежда е седмокласничка и явно се тревожи по темата за роклята, не я яжте много... Не мога да ти помогна, за съжаление. При нас най-много да има тържествено връчване на дипломите от класния, в двора на училището. Няма да има сбирки на много народ на закрито, не е добро времето за такива неща.

# 691
А може само така да изглежда😉

# 692
  • София
Вики, твоите съученички споделят ли с какви рокли ще бъдат на завършването? Приятелките ти нямат ли идеи за рокля? Официално събитие ли ще имате, или просто връчване на свидетелствата в училище?

# 693
Ако приемем, че наистина е седмокласничка, бих казала е супер странно. Хората абитуриенските си не могат да празнуват, те 7 клас...Че и рокля от мола, за едното събиране за последно с класа. Инъче скъпи рокли в мола колкото искаш...стига да имаш пари за тях!

# 694
И сега изведнъж осъзнах, че с тези нови кг, с които се сдобих покрай голямото вкъщистоене и аз няма с какво да се облека на тържеството. Нашето ще е привечер на двора, та май трябва да сме по якета, особено ако се запази това лятно време Sad

# 695
Мария, да отидем на пазар?
Хем и рокля за Вики може да намерим

# 696
И аз искам нова рокля. Вече сериозно ми писна да мисля за НВО, за някакви ужасни технически грешки, които могат да объркат всичко.
Искам дълга
рокля на цветя:)

# 697
А, Варна. Задължително от София. И то минимум Витошка или бутиците по Съборна.

Не ми се ходи до София за една рокля от Варна

# 698
А аз искам шоколадова на бели точки. До коляното, като от филма" Хубава жена".

# 699
Бисе, и аз...но с условие и да ми стои като на Джулия Робъртс Simple Smile

# 700
  • София
Аз пък вече си купих две рокли. Сега остава и да не ни мине котка път и да си ги фръцкам из Португалия Simple Smile

# 701
На нас по- добре ще ни стои😉

# 702
Аз помислих, че ще кажеш, че роклята се продава в комплект с тънката талия...Simple Smile

# 703
Бисе, изпревари ме:grinning: На мен ми трябват свободните одежди от "Яж, моли се и обичай" .

# 704
Ако приемем, че наистина е седмокласничка, бих казала е супер странно. Хората абитуриенските си не могат да празнуват, те 7 клас...Че и рокля от мола, за едното събиране за последно с класа. Инъче скъпи рокли в мола колкото искаш...стига да имаш пари за тях!

Честно казано на мен много не ми се ходи да празнуваме и директора не позволява. Но има родители и съученици, които настояват да празнуваме. За рокля нямам много пари и не ми се дават, тей като ще я облека само веднъж. Не съм от Варна не познавам много града и затова предложих от мола, защото ми е най-удобен, но ако намеря някой сайт ще поръчам, но трябва да дойде до другия петък.

Общи условия

Активация на акаунт