СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 789
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мария, да отидем на пазар?
Хем и рокля за Вики може да намерим

Вземете и за мен една.
Ако не ме лъже паметта, някъде по това време на седмокласната кампания за нашия набор, Слънчевата си купи рокля с Мики Маус. Joy

# 706
  • София
Joy
Внимавайте какво си купувате сега!
В момент на умопомрачение, след нашето НВО си купих рокля... Кройка по тялото,.... с Мини Маус Joy. Даже и в темата се бях похвалила.
Заклевам се, никога не съм я обличала, дори не знам къде е! Thinking

# 707
  • Пловдив
Момичета, в моловете не е само скъпо, там има и НМ, Зара и подобни по-евтини варианти.
П. С. Кой каза Португалия? Да замълчи!

# 708
Аз имам кафява рокля на точки Flushed

# 709
  • София
Санака, не те лъже! Joy

# 710
Хепи, сега ще ми се фръцкаш ли?!😃

# 711
Хепи, сега ще ми се фръцкаш ли?!😃
дано има повод, ще се фръцкам не, ми направо банкет ще вдигна
Пиене за всички, от мен Joy С рокли, без рокли, както искате

# 712
Ако те поканя на среща, има ли шанс да я облечеш? Joy

# 713
[quote author=luba_rizova link=topic=1228148.msg40959989#msg40959989 ...БЕЛ е субективно оценяването и независимо от старанието, госпожата винаги може да каже, че не оценява тези работи за 6. Не е и длъжна.
[/quote]

Разбира се, че не е длъжна. Ако беше проверила въпросните работи, бих приела, че не са за отличен, ако тя смята така, но проблемът е, че те не са проверени. Междувременно стана ясно, че и други деца в класа са в същата ситуация. Оказва се, че почти никое дете от класа няма нови оценки от април, което означава, че учениците не са получавали  обратна връзка и насоки точно в момента, в който най-много са имали нужда от това.

# 714
Хората абитуриенските си не могат да празнуват, те 7 клас...Че и рокля от мола, за едното събиране за последно с класа. Инъче скъпи рокли в мола колкото искаш...стига да имаш пари за тях!

Честно казано на мен много не ми се ходи да празнуваме и директора не позволява. Но има родители и съученици, които настояват да празнуваме. За рокля нямам много пари и не ми се дават, тей като ще я облека само веднъж. Не съм от Варна не познавам много града и затова предложих от мола, защото ми е най-удобен, но ако намеря някой сайт ще поръчам, но трябва да дойде до другия петък.

Аз нямам поглед над моловете, но защо не вземеш нещо по-лежерно, лятно, не официална рокля?!? В Ганг и другите индийски имат много свежи и цветни моделчета.
Моята щерка вчера се върна с нова рокля, която по-скоро ми прилича на нощница и като кройка, и като десен, а дължината е 4 см под дупето!!! Упорито твърди, че е рокля - така пишело на етикета, а относно дължината, че е просто за по-ниски. С това и аз се сблъсквам, за да ми пасва дължината трябва да вземам голям размер, който ми седи като чувал.

Класът на дъщеря ми ще празнуват завършването на 2. юли - просто почерпка някъде като всяка година. Няма да се обличат по така. Но естестевено ще бъде с рокля, а не с "униформата" къси дънки+ потник.

Относно трудността на изпита по математика (не само за тази година), тя се изказа, че от всички решавани матури една не е видяла трудна, но е имало трудни пробни изпити.

# 715
Момичета, много съм огорчена и не знам как да постъпя. . Днес просто видяхме 5-ица за годината в електронния дневник. Реално, синът ми няма вписвани оценки по БЕЛ от началото на април, освен една, която е за участие в часа. И, тъй като решихме, че учителката не е постъпила справедливо, говорихме с нея, а тя се аргументира с това, че нямала право да пише по-голям брой оценки. .
Според наредбата за оценяването, можете с молба до директора да поискате изпитна комисия за повишаване на оценката. Преди това обаче се отказвате от петицата и декларирате, че приемате резултата от изпита, какъвто и да е той.

# 716
  • у дома
През зимата си купих от една разпродажба червена лятна рокля-скоро я мерих,става ми-как ми стои е отделен въпрос...
Ставам досадна с книгите,но детето настоява да допиша
Р.Л..Стайн
Поредицата Goosebumps -
 https://www.book.store.bg/c/p-pc/id-15921/s-/knigi-ot-poredicata … ouryns-stajn.html -ние имаме доста повече от тези,но сме започнали да ги купуваме още за големия.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 22:10 от svetlaem

# 717
  • София
Ако те поканя на среща, има ли шанс да я облечеш? Joy
Е, Дидева, тъй най-мразя! Да не искам да правя нещо, ама да не мога да откажа! Joy Обаче, мястото аз ще го избирам. Joy

На 21.06 съм си я купила, за някакви бели кецове. Тях мисля, още миналото лято скъсах... Ох, ако ще се срещаме, трябва да си купя нови кецове и да намеря роклята, но за теб - винаги! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
  • София
Ако няма свидетели на срещата, нали знаете, че няма да я водим състояла се Simple Smile

# 719
  • София
На мен от целия ми гардероб след 4 месеца седене вкъщи
(+ не знам колко ще продължи), стават само очила Simple Smile

Никакви официални събирания за мен ... - нека децата се веселят, ако искат...

Общи условия

Активация на акаунт