СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 637
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 185
При нас резултат от ДО е налице: качила е диоптрите от февруари до сега с половин, а очила сложи миналата година (преди нямаше нужда от корекция въпреки наличието на диоптър) и нямаше динамика в диоптъра за тази една година.

# 1 186
Да, нито бих се доверила или притеснила дали, някой, който ме лъже няма да се почувства игнориран.
Аз бих подала електронно..., нещо ме съмняват тези.

Нали имате служебна бележка с вх.номер и код? Ако си имате достъп до системата, никой не може да ви спре да подадете онлайн.

Аз не бих оставила подаването на документите в ръцете на хора, явно заинтерисовани, децата да бъдат приети (да останат) в същото училище. Можете да подадете документите само веднъж!

Много благодаря за подкрепа!
Може пак да не става въпрос за коварни планове за измама и манипулация, а просто са некомнетентни и не са наясно, че може и самостоятелно онлайн. Утре ще се обадя на директорката. И да, ще подаваме сами.
Само да са добри резултатите.

Късмет, нека резултатите изненадват само приятно, и да е не силно инфарктно чакането!

# 1 187
При нас резултат от ДО е налице: качила е диоптрите от февруари до сега с половин, а очила сложи миналата година (преди нямаше нужда от корекция въпреки наличието на диоптър) и нямаше динамика в диоптъра за тази една година.
                      И при нас  резултат - от 4-ма на ДО 3-ма сложиха очила.

# 1 188
Вероятно някои от вас знаят, че стопанисвам скромна ФБ страница. Преди малко ми изпратиха линк към едни снимки. Предоставям ги на вашето внимание.

# 1 189
Аз до 7 клас можех да отговарям на въпроси с малко поприпомняне, но догодина живот и здраве с ЧЕ различен от АЕ.. ще го закъсам
Преди 2 ч., Дидева промени необратимо живота ми, като ме запозна с 2 учебника за ПП по мат 🤯 ... Ако още 2 год ще учат с ДО, мисля да посъветвам детето да избере история и география за ПП. Joy
Да вземат, да ги кажат навреме тия неща, щотооооо....

За математиката ще му намеря  края,  по разказвателните да се спасява, но с ЧЕ ще берем ядове , чудех се дали да не пише АЕ, но пък 5 г да дъвчи пак АЕ при все че сега взе ниво ..

# 1 190
  • София
Вероятно някои от вас знаят, че стопанисвам скромна ФБ страница. Преди малко ми изпратиха линк към едни снимки. Предоставям ги на вашето внимание.

Ох, като видя цифри и съм в шок. Моля за коментар, че седя и се пуля.(на второ уиски съм)

# 1 191
Колона "от страната" ми дава по-обективни насоки на мен.
Разбирам, че сравняват резултати от училище с такива в странато по двете НВО и по пол.
А коя област е това? Година?

# 1 192
  • София
Статистиката за страната от миналата година?
Ровя на телефон и не ми се получава. Знаете, че недовиждам (между другото и аз се влоших след 3 месеца хоум офис).
Ще трябва да се затътря до компютъра.

# 1 193
  • София
Значи, среден резулта за страната:

2019-та: БЕЛ - 53,06          МАТ - 33,62
2020-та: БЕЛ - 51,06          МАТ - 36,33

# 1 194
За миналата година.
Средният резултат от националното външно оценяване по български език и литература (БЕЛ) в седми клас е 53,06 точки и е над средния брой точки, а по математика средният резултат е 33,63 точки и е под средния брой точки.
Училището е варненско.

# 1 195

По БЕЛ понижение?

# 1 196
  • София
Да, а по МАТ повишение. След коментарите тук след изпита, и специално за 22-ра задача, очаквах, че понижението ще е по МАТ.

# 1 197
То пък е едно училище Joy

# 1 198
То пък е едно училище Joy
Не знав какво е, но ще да е по-близо до средното дередже за у нас и, съответно, по-показателно.

# 1 199
  • sofia

По БЕЛ понижение?
   Ами с Досьо, Патри и Живко така ще е...😉

Общи условия

Активация на акаунт