СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 458
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Добро утро Flowers Sunflower Nature Sun With Face !
Прекрасни резултати на децата желая днес (дано ги качат)!
И аз не спах добре. Събудих се между 2 и 3 и се въртях около час без да мога да заспя. Малкото човече ме събуди финално в 6.
Сега се опитвам да дишам спокойно и чакам младежът да дотърчи от някъде в някой момент и да ни зарадва с резултатите си Hug .

# 1 351
  • София
И ние ще пишем 30 и 32.
Медицинско 5 лв, само при личната, без очен.

# 1 352
Като ги знам от МОН и РУО как не обичат да им се нарушава спокойствието, ще ги пуснат в края на работния ден. Така беше и с двете ми деца, когато бяха седмокласници. Сега чакам за племеника, понеже в момента съм му и майка и баща. С моите деца не съм се вълнувала така.

# 1 353
  • София
Да бе, повярвах ви, мен ме събудиха гларусите още в 5. 😀 В колко ги вадят други години?
Миналата година ги извадиха за следобедното кафе в 16 ч. 😁
На мен от рифрешване ми падна батерията на телефона инза малко да живея в неведение сред всеобща еуфория.
Та момичета-пазете си батериите, и в пряк и в преносен смисъл 😁
Успех на съфорумчетата!
, (от осмокласните мами)!

# 1 354
Мен ме удари жестоко на сантимент. Спомням си 2006 как бременна мерех улиците, как избирах корито и бебешорски неща..., а сега вече бебето си има пъпки и свой живот 🥰

# 1 355
  • София
Таня Михайлова в сутрешен блок. Преди двайсетина минути по-ранобудният ми мъж я е чул да казва, че резултатите ще излязат по обед днес.

# 1 356
Странно ми стана, че ви искат пари за медицинско на дете, би трябвало да е безплатно. Според мен някой спекулира.
Тая нощ сънувах бебе, което плува във вода - на ядове е. Събудих се и после не можах да заспя дълго време притеснена от тоя сън.
                Странно....и аз сънувах същото с малка разлика - бебето скочи в един буен,мътен поток! И като отворих едни очи към 3.15 ,то не бе броене на оФци,не бе смяна на възглавници и ....по някое време се сетих,че баба ми казваше кофти е когато водата е бистра и е на сълзи,мътната вода е на хубаво.Та кротнах и съм заспала та до преди 10 мин.Сега пия кафе и тайничко от ММ вадя запасите от цигари,че ме контролират. Smiling Imp
               Пари за медицинско - всеки лекар действа както му е удобно.При нас едната не взима никога пари за каквото и да е вкл мед.бележка,а другата - 15 лв за медицинско,5 лв за мед.бележка..

Класната казва в понеделник. Някой има ли сигурна информация, че днес ще излязат резултатите?
На мен ми писа учителка,която е проверяваща и каза петък да гледаме за резултатите.Пожелавам прекрасни новини за всички дечица !Труда им ще се възнагради!Вярвам в това: blush:
                Не очаквам днес да видя резултати.Имам опит от миналата година.Полудях пред лаптопа и въпреки всичките "сигурни" информатори резултатите излязоха в определения ден след обяд.Щерката и тогава и сега е в дългосрочна командировка и на мен се пада честта да треперя.

# 1 357
  • София
Аз също се надявам днес да излязат резултатите, че сън не ме лови. Иначе статистика и в нашето училище има, ама техническото лице само ми се усмихна като я попитах за някаква сламка.

# 1 358
  • София
Не съм спала тази нощ. В два се събудих, станах и пуших, четох и заспах. В пет пак. Натисках се до 5,30 и накрая станах и си направих кафе. Вече пия трето в работата. Едва ли ще свърша нещо полезно днес, та мисля да си поработя събота и неделя вкъщи. Дано днес има резултати, че ми  е доста напрегнато вече. И май ще са високи!

# 1 359
  • София
Михайлова е казала, че резултатите са съизмерими с миналогодишните.

# 1 360
# 1 361
Михайлова е казала, че резултатите са съизмерими с миналогодишните.
лошо

# 1 362
  • софия
Сутринта чух, че Михайлова ще бъде в БНТ. Там ли го е казала?

Видях. Вече сме във фаза всички да пишем едновременно.

# 1 363
  • София
Добро утро Flowers Sunflower Nature Sun With Face !
Прекрасни резултати на децата желая днес (дано ги качат)!
И аз не спах добре. Събудих се между 2 и 3 и се въртях около час без да мога да заспя. Малкото човече ме събуди финално в 6.
Сега се опитвам да дишам спокойно и чакам младежът да дотърчи от някъде в някой момент и да ни зарадва с резултатите си Hug .
Хахахах, и аз така. Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко ще е хубаво още днес да си отдъхнем и да сме сигурни!

# 1 364
Добро утро.... Само хубави новини днес да изпълнят темата...Flowers Hibiscus
Имам питане - вчера взехме от личната лекарка медицинското и впоследствие видях, че има място да се впише личната карта и тъй като набора има вече, се чудех да допиша ли номера й в това медицинско удостоверение? Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт