СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 456
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 440
Момичета,детето на ,Мария77 има уникално високи резултати,ама ще оставя ТЯ ДА СЕ ПОХВАЛИ!
Моят младеж си има достатъчен бал,за да си остане в СМГ (вероятно ще избере с немски език)

# 1 441
Някой знае ли защо излизат точките по бел без преразказа, а не вярвам да е анулиран няма причина

# 1 442
Мойта с 95 по бел и 100 по мат в смг сигурно влиза нали

# 1 443
  • у дома
Момичета,детето на ,Мария77 има уникално високи резултати,ама ще оставя ТЯ ДА СЕ ПОХВАЛИ!
Моят младеж си има достатъчен бал,за да си остане в СМГ (вероятно ще избере с немски език)
Не сме се и съмнявали!Браво!!!

# 1 444
  • софия
Някой знае ли защо излизат точките по бел без преразказа, а не вярвам да е анулиран няма причина
Как разбираш, че са без преразказа?

# 1 445
94,500 БЕЛ, 97.250 математика. Без нито един частен урок или школа.

Кое училище и град! Това е за реклама!

# 1 446
Момичета, искам да помоля като излезе статистиката да ни ориентирате приближаваме баловете на 2019 или 2018, при момичетата според мен ще има много драма.

# 1 447
къде могат да се видят по градове/и по училище?
до училище ли трябва да позвъня да питам, или някъде на сайта на РУО?

На моят резултатите са малко по-слаби, отколкото очаквахме. Но пак е добре. И ние на уроци не сме ходили Wink а и е тотален мързел Wink

вчера написахме писмо с Благодаря до всички учители, които са ни преподавали в 7 клас. Част от тях върнаха тази сутрин много мил отговор и пожелание за успех в класирането Wink Много мило ми стана, и малко тъжно

# 1 448
Тя не е доволна, под очакванията и възможностите и е. Конкурираше се с резултата на сестра си единствено и е с точка-две надолу. Ще иска да си гледа работата каза. За мен е важното, че най-вероятно ще и стигне за единственото и желание още на първо класиране. Чакам статистиката да излезне - по това, което си пращат из чатовете децата, резултатите са почти, да не кажа същите като през 2018.
БЕЛ   89.500
МAТ   85.000
БАЛ за МГ Русе (профил МАТ) - 444.5

# 1 449

Когато излязаха отговорите сметнах си точките

# 1 450
  • София, Лагера
Отчет:
БЕЛ 90,5
МАТ 94,75

За НПМГ стига! Стягам багажа за морето! Юхуууу!

# 1 451
  • софия
Когато излязаха отговорите сметнах си точките
Точките са с преразказа. Явно има някакъв друг проблем при теб.

# 1 452
  • София
и при нас е така - точките са без преразказа, явно анулиран.

# 1 453
  • Бургас
94,500 БЕЛ, 97.250 математика. Без нито един частен урок или школа.

Кое училище и град! Това е за реклама!
Бургас, момиче: КАЛПАЗАНКА! Наистина чепата и създаваща проблеми с дисциплината.
Училището е: ПЧОУ. В началото на 7-ми клас ни помолиха да не ги изпращаме на частни уроци. Много се чудех дали да им се доверя. Приятелките ми ме упрекваха, че им се "връзвам на приказките". Не съм сгрешила. Simple Smile

# 1 454
Тук съм, чак сега се включвам, но изчетох всички.

БЕЛ 99
МАТ 100

Общи условия

Активация на акаунт