СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 493
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 650
Новият сайт на РУО е на същия адрес, просто дизайна му явно е тромав и се зарежда бавно. Това е адреса:
http://ruo-sofia-grad.com
И като скролнете и поизчакате трябва да видите това:

Много Ви благодаря, Мария Simple Smile !

# 1 651
След като са ясни резултатите,дойде време за равтосметка.Никаква полза от школата по математика(синът ми посещаваше Веди),този резултат щеше да има и със самоподготовка и висене от моя страна над главата му.Особено по време на ДО нивото на обучение в школата стана плачевно. За БЕЛ съм благодарна на учителката от частните уроци.В училище не случи на учителки...а и той не е никак амбициозен...

Много генерална равносметка
И моето посещаваше Веди. Резултатите са Мат 93.25, БЕЛ 73 и аз съм доволна от тях.  Нямаше да се справи по добре у дома. Има кой да помага , но школата е друго положение. И двете ми деца са били на школа и не съжалявам за това. До вчера си мислех, че за малкия трябваше да избера частен учител, но днес съм доволна.
Много се радвам на децата, които се справят сами, но за моите трябва допълнителни уроци. Шарен свят.
По БЕЛ винаги е имал 4 . Сега е с 5  за годината. Е няма да стигне за НПМГ, но и "така ще го обичам" Simple Smile

# 1 652
  • София

zvаnchе благодаря за хубавите думи за центъра (част от екипа съм). Успех!

# 1 653
Измъчвам се в опитите си да се свържа с РУО-София, за да ги попитам, кога най-накрая ще отстранят проблема си в web-site (без значение от какво е провокиран - трафик, калпава архитектура и пр., но го правят наш проблем с бездействието си). Никой не отговаря на другия край на линията. Убедена съм, че има четящи в настоящата тема и от РУО-София. Обръщам се към тях: Моля, отстранете незабавно проблемите си във Вашия web site, за да осигурите на хората в София информиран достъп!

# 1 654
Когато се появи статистиката, тук ще се пусне линк, който ще се зареди без проблем, не се притеснявайте.

# 1 655
Когато се появи статистиката, тук ще се пусне линк, който ще се зареди без проблем, не се притеснявайте.

Благодаря Ви, Мария Simple Smile !

# 1 656
Здравейте, към кого може да се обърнем за проверка на въведенити ав системата резултатите от матурита.Притеснява ми факта ,че и на двата изпита са еднакви.

# 1 657
Измъчвам се да се свържа с РУО-София, за да ги попитам, кога най-накрая ще отстранят проблема си в web-site (без значение от какво е провокиран - трафик, калпава архитектура и пр., но го правят наш проблем с бездействието си). Никой не отговаря на другия край на линията. Убедена съм, че има четящи в настоящата тема и от РУО-София. Обръщам се към тях: Моля, отстранете незабавно проблемите си във Вашия web site, за да осигурите на хората в София информиран достъп!
Аз влизам в сайта  им през Chrome. Явно само с някои браузери има нещо не наред.

# 1 658
  • София
След като са ясни резултатите,дойде време за равтосметка.Никаква полза от школата по математика(синът ми посещаваше Веди),този резултат щеше да има и със самоподготовка и висене от моя страна над главата му.Особено по време на ДО нивото на обучение в школата стана плачевно. За БЕЛ съм благодарна на учителката от частните уроци.В училище не случи на учителки...а и той не е никак амбициозен...

Много генерална равносметка
И моето посещаваше Веди. Резултатите са Мат 93.25, БЕЛ 73 и аз съм доволна от тях.  Нямаше да се справи по добре у дома. Има кой да помага , но школата е друго положение. И двете ми деца са били на школа и не съжалявам за това. До вчера си мислех, че за малкия трябваше да избера частен учител, но днес съм доволна.
Много се радвам на децата, които се справят сами, но за моите трябва допълнителни уроци. Шарен свят.
По БЕЛ винаги е имал 4 . Сега е с 5  за годината. Е няма да стигне за НПМГ, но и "така ще го обичам" Simple Smile

И аз съм съгласна за обобщението. Твърде генерално. Моето дете беше във Веди и е с 97 и 94.5 мат-бел. Без школата сигурно пак можеше да докара толкова, но щеше да ми коства време и усилия, с които не разполагам. Подготовката й беше напълно на нейна отговорност, школата и добра учителка по мат в 7 клас.
Та и това със школите е доста субективно. Във всяка могат да се намерят и доволни и недоволни.

# 1 659
Как мога да разбера преразказа дали е анулиран?

# 1 660
Здравейте, към кого може да се обърнем за проверка на въведенити ав системата резултатите от матурита.Притеснява ми факта ,че и на двата изпита са еднакви.
Навремето големият ми син изкара идентични резултати и по двата предмета и аз се бях притеснила. Ходихме да видим изпитните работи и всичко си беше така. Просто случайност.

# 1 661
  • София
Ако може да попитам - оценките от свидетелството при  балообразуването, като сбор от 5,6,7-ми клас ли са или само от 7? Благодаря

# 1 662
В съответното РУО или друго определено от руо място може да се види работата на точно определени дати. Дете с родител отива. Съветвам ви да отидете.

# 1 663
  • София
И няма да минава през сайта на РУО? Scream Joy
Мария, спечели облога! Да ти изпращам ли роклАта с Мини и Мики Маус? Joy

# 1 664

Като отидеш да си видиш работата. Трябва да излезе информация в кое училище се преглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт