СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 135
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 875
  • sofia
Нали има и по-малко паралелки в някои от топ у-щата. Сметнете си и бройката, която приемат. Въобще подобни прогнози са леееко безсмислени, особено ако си надолу в списъка.

# 1 876
  • София
А защо взимаш 115 за общ сбор?
Защото от 329.5 вадим 100 т, предполагаме, че всички имат две 6ци в свидетелството. Остава 229.5, което делим на 2 и получаваме 115 т, обш сбор бел и мат.

# 1 877
Ами аз гледам преобразуван сбор Stuck Out Tongue Winking Eye .
За да го измести някое дете, трябва да има 100 мат и над 92.5 бел (ще формира по-висок общ бал). И оттам гледам децата със 193 и нагоре - общо 177 при 156 места в СМГ.
Малко груби сметки, защото има и деца извън София, както и такива, които не искат да учат в СМГ, но е ориентир някакъв.
И половината от тези 177 ги брой към НЕГ... Споко, вътре сте 🙂

# 1 878
Да попитам и аз. Момиче със сбор 184 точки има ли шанс за 91 НЕГ

# 1 879
  • София
Аз уж ми беше ясно, а не се справих. Може ли някоя добра душа да помогне? Момче, общо 153,50.

Питай нещо по-конкретно. Grinning
Питам. 2019 мин. бал за ФЕГ на второ е 392,500. На първо 399. Ако може да хвърлиш боб сега колко ще е?
406 на първо, 402 на второ
Ако си права най-малкото ще те черпя и ще си купя и аз рокля с Мини.

# 1 880
Момичета, моля за помощ и аз.
Момиче, 91.500 Бел и 58.250 Мат
Желаната паралелка миналата година на второ класиране е била с бал 390, без квоти.

# 1 881
  • София
Момичета, толкова страници изчетох, но никак не се ориентирам. Моля някой да направи един гайд стъпка по стъпка, за да не се задават едни и същи въпроси в почти всеки пост. Не е полезно това за никой.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 23:33 от Helene S

# 1 882
Преди години имаше прогнозна таблица, вероятно уикенда може да разцъкаме една. Прогноза за движение на баловете. Нещо като микс между ДПП, старите балове и коефициент спрямо статистиката. Тогава много ми помогна! И, поне в моя случай, се оказа абсолютно вярна

# 1 883
Има. На второ класиране със сигурност.

# 1 884
  • София
Rolling EyesJoy
Аз уж ми беше ясно, а не се справих. Може ли някоя добра душа да помогне? Момче, общо 153,50.

Питай нещо по-конкретно. Grinning
Питам. 2019 мин. бал за ФЕГ на второ е 392,500. На първо 399. Ако може да хвърлиш боб сега колко ще е?
406 на първо, 402 на второ
Ако си права най-малкото ще те черпя и ще си купя и аз рокля с Мини.

И аз ще черпя, и рокля с Мики и с Мини ще си купя даже, макар че не знам изобщо за какво става въпрос WinkGrinning
Моят младеж е с 164т общ сбор. Пред него тази година има 741 момчета, миналата са били 687, тоест разлика от 54 момчетии. Късно ли ми е или реотанът ми прегоря вече днес, не знам, но, убийте ме, не мога да сметна това какво означава...GrinGrin

# 1 885
Има. На второ класиране със сигурност.
[Бихте ли казали как преценявате/quote]

# 1 886
  • София
Мама Мони, ще чакам с нетърпение да видя какво съдържание е останало в шкафа! Joy

# 1 887
Обаче Слънчевата е като една Ванга, която нищо не казваше на човека, ако не е добра прогнозата, само хубавите 😂

# 1 888
  • Варна
Статистика за ВАРНА

Може да изчислите относителна позиция по въведени точки БЕЛ и МАТ за 2018-2020. Ако въведете мин.бал от 2019 може да се ориентирате дали имате шанс за прием тази година. Във Варна чуствително ще се вдигнат баловете.

Таблицата съдържа и мин.балове за 2019, успеваемост по БЕЛ, МАТ, БЕЛ и МАТ за 2018-2020. Може да въвеждате данни само в оцветените в жълто клетки.

Позициите са сравнително точни при езикови гимназии, поради начина на формиране на бала. Приема се, че оценките от балообразуващите предмети са 6. Предполага се и че децата ще подреждат по сходен начин желанията си.

# 1 889
Ако годината е по-силна, МОН ще отчетат небивал успех на ДО. Което се прокрадва като мотив отдавна и ще е чудесно основание да използват спокойно формата и занапред.
                 При отчитането на "небивалия" успех на ДО предлагам МОН да  даде статистически данни за участието на родителите в образователния процес при усвояване на знания и умения.Защо ли оставам с впечатлението ,че приносът на родителите е по-голям от този на учителите.Така,че ако от следващата учебна година се включи ДО да се направи съответния план-програма за задълженията на родителите и почасовото им участие в ДО! Smiling Imp За тези с по-малки деца или първокласници изобщо не ми се мисли.При тях трябва да "назначат" поне един от фамилията активно да участва в образователно-възпитателния дистанционен процес. Smiling Imp

Днес математичката с цялата си наглост питала дъщеря ми дали е ходила на уроци и при отрицателния ѝ отговор, заявила че значи заслугите за резултата ѝ били едва ли не нейни! Дъщеря ми само я изгледала злобно. Толкова посредствена учителка, че и самозабравила се.
А учителката по БЕЛ ѝ се "скарала" за резултата 90 т. (там вече постигнат наистина с нейна подкрепа). Не става дума за максимализъм, просто щерката наистина го дава ларж, но може повече.

Общи условия

Активация на акаунт