СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 909
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз продължавам да досаждам, ама ми е важно. Според вас по този график колко часа е математиката и ЧЕ за 5 години общо:

Тези 1204 часа за английски и 458 часа МАТ включват ли профилирана и непрофилиран ЗИП, който е даден по-надолу в таблицата и след нея като часове?

# 2 371
Скрит текст:
gadamer,  говори ми, говори...
Както водещо беше Х и Б, сега каза ако не е немски - забрави..
сега ровя за всички прилични немски паралелки.. Въпреки че балът вероятно няма да стигне само за немските паралелки в МГ трябва да се подсигуря.. Пришка ми излезе на езика от вчера да обяснявам, че по-добре АЕ+НЕ в ЕГ, отколкото НЕ в някое посредствено училище..

Вижте и частната гимназия "Екзюпери "/ горното ниво на "Малкия принц "/ , 4000 лв. на година, немски много сериозно застъпен , но с ИТ. Ако имате възможност и ви приляга, е вариант.Тази година за пръв път и испанска паралелка.

Не, благодаря! Имам особено мнение точно за тази гимназия, а и както казах няма да му стигне бала вероятно само за МГ с НЕ, за  Първа и Пета ще се класира, но бях подбрала резери с АЕ+НЕ, е не иска тях, та търся нови

Да не сте всички на плаж и да сте слънчасали ? Какви са тези спорове за езиците.. Всеки език има своята красота и полза. Кръщелницата ми учи италиански с такова желание, имаше резултат достатъчен за какъвто се сетите друг език .. това избра, това учи, това харесва.. Сега следва в Италия и е щастлива.
Ако я бяха натиснали да учи немски, защото е по-переспективен .. убедена съм щеше да учи, но нямаше да е щастлива..

# 2 372
  • София
Ina78, вижте и 127 СУ.
Добре, че децата не четат тук. Почна да става ужасно.
За 12, 138 и 7 също има шанс, да потърсят информация за самите училища.
Много е тъжно така, но нека не унива детето, ще се намери добро място за всеки.

# 2 373
  • София
Мария, и АК, и ФЕГ звучат доста добре. Между двете, обаче, има голяма разлика в атмосферата сякаш. При избора си Ния трябва да си даде сметка и за това, че никак не е маловажно. Моят син например не би се чувствол добре там, според мен.Но имам вътрешно усещане, че на Ния би й харесало повече от ФЕГ.Интересен ми е изборът й.Blush

# 2 374
  • където и да е,само да не съм сама
Ina78, вижте и 127 СУ.
Добре, че децата не четат тук. Почна да става ужасно.
За 12, 138 и 7 също има шанс, да потърсят информация за самите училища.
Много е тъжно така, но нека не унива детето, ще се намери добро място за всеки.
Аманда, Мармотче - благодаря ви момичета. Ще ги разгледам.

А тук последните страници е станало змиярник. Влязох с конкретен въпрос и ги прехвърли сега на бързо.
Заяждане на дребно - кому е нужно!?
Темата е информативна и за взаимопомощ.
Който има комплекси за избиване и няма как да помогне, моля, да не провокира и изнервя обстановката.

# 2 375
  • Варна
Скрит текст:
gadamer,  говори ми, говори...
Както водещо беше Х и Б, сега каза ако не е немски - забрави..
сега ровя за всички прилични немски паралелки.. Въпреки че балът вероятно няма да стигне само за немските паралелки в МГ трябва да се подсигуря.. Пришка ми излезе на езика от вчера да обяснявам, че по-добре АЕ+НЕ в ЕГ, отколкото НЕ в някое посредствено училище..

Вижте и частната гимназия "Екзюпери "/ горното ниво на "Малкия принц "/ , 4000 лв. на година, немски много сериозно застъпен , но с ИТ. Ако имате възможност и ви приляга, е вариант.Тази година за пръв път и испанска паралелка.

Не, благодаря! Имам особено мнение точно за тази гимназия, а и както казах няма да му стигне бала вероятно само за МГ с НЕ, за  Първа и Пета ще се класира, но бях подбрала резери с АЕ+НЕ, е не иска тях, та търся нови

Да не сте всички на плаж и да сте слънчасали ? Какви са тези спорове за езиците.. Всеки език има своята красота и полза. Кръщелницата ми учи италиански с такова желание, имаше резултат достатъчен за какъвто се сетите друг език .. това избра, това учи, това харесва.. Сега следва в Италия и е щастлива.
Ако я бяха натиснали да учи немски, защото е по-переспективен .. убедена съм щеше да учи, но нямаше да е щастлива..

Кръщелницата ви в Руското ли е ? Имате ли поглед относно обучението там по италиански ?
То и аз съм в темата, защото трябва да си пренаредим изцяло първоначалните намерения , и нашите бяха за немски език, но резултатите от изпитите са ни плачевни, та пак наново размишления. Малко потребители от Варна пишат в темата , за съжаление и няма много информация.

# 2 376
  • София
Gadamer аз щом вИдя часове за всички разказвателни в 11 и 12 клас, това ще да е стар план. Нашите ще ги учат до 10.

# 2 377
Ох, едвам прочетох. След като Звънчето ме свали от черешата (буквално), а и гледам че се забавлявате с някакво копие на Ментата и Скулптурата може ли да ви помоля за помощ. Имам един близък младеж от типа "Брат, много лесно беше.". Изкарал е 38 на мат и 62 на БЕЛ. Майка му душицата в чудо се е видяла. Та молбата ми е ако може да споделите някое училище (да не е Бузема), където биха го приели.
Аз му избрах моден дизайн в Елисавета Вазова, ама не знам дали ще кандиса.😊

Аз искам моята в един клас с: малкото Звънче, Ния, малката Ред и хубавеца на мама Мони. И както казал дядото в оня мръсен виц "Ако може от утре!".

# 2 378
Всеки език е богатство! Едната ми приятелка се омъжи за испаноговорящ, макар че го записа като трети чужд, колкото да не е без хич.
😃

# 2 379
  • София
Аз продължавам да досаждам, ама ми е важно. Според вас по този график колко часа е математиката и ЧЕ за 5 години общо:

Тези 1204 часа за английски и 458 часа МАТ включват ли профилирана и непрофилиран ЗИП, който е даден по-надолу в таблицата и след нея като часове?
Това е стар учебен план. Вашите деца няма да учат по него.

# 2 380
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer аз щом вИдя часове за всички разказвателни в 11 и 12 клас, това ще да е стар план. Нашите ще ги учат до 10.

Ами няма публикувана по-нова информация. Много се дразня така като на повечето сайтове стоят документи и "новини" отпреди 2-3 години. А при нашия избор ще е съществен учебният план. Не знам къде да намеря актуална информация Rage

# 2 381

Аз искам моята в един клас с: малкото Звънче, Ния, малката Ред и хубавеца на мама Мони. И както казал дядото в оня мръсен виц "Ако може от утре!".

Е и аз искам Simple Smile ама няма да го пратя в София (дори и заради вас)Stuck Out Tongue Closed Eyes Въпреки, че да взема да се замисля...май ще му стигне бала за ФЕГ???

# 2 382
  • София
Защо деца избират по-неизползвани езици като френски и испански? Мога да кажа за моето момиче. След като говори английски на високо ниво детето иска осми клас да не си губи времето с 18-20 ч. английски на седмица. Всеки друг език би донесъл нещо ново, би било една година безплатни висококачествени уроци по нов език. Другите й интереси са в областта на изкуствата, ходи на уроци за удоволствие по рисуване, купихме висококачествен графичен таблет, води си канал в ютюб с анимации с над 6000 абоната, пожела си за подарък шевна машина... Ами естествено, че ще се пробваме в паралелките т. нар. втори ешелон с френски, испански и...за разкош моден дизайн с френски в Елисавета Вазова. Балът не е нисък, 404. Не стига за ФЕГ и испанската, но може да я приемат вероятно в 31во или 32ро, но не виждам изобщо смисъл да си губи времето с английски. То и аз съм с предразсъдъци, че ЕГ е по-добре от професионална, но после зачетох какви хубави специални предмети имат, замислих се, че ще овладее шевната машина, пък език и на курсове се учи. А какви хубави университети с дизайн има в Лондон, Италия и Испания... Човек не знае предварително как ще се завърти въртележката на живота.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 16:31 от stanislavchen

# 2 383
дами и господа, желая успех на вас и на децата ви! Flowers Hibiscus
миналата година и аз бях на ваше място, но ми се струва, че за този випуск ситуацията е дори по-инфарктна
също ще помоля за толерантност и разбиране в темата

# 2 384
  • софия
Е и аз искам Simple Smile ама няма да го пратя в София (дори и заради вас)Stuck Out Tongue Closed Eyes Въпреки, че да взема да се замисля...май ще му стигне бала за ФЕГ???
Пращай го, ще го гледаме по график 🙂

Общи условия

Активация на акаунт