СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 940
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София

Ами няма публикувана по-нова информация. Много се дразня така като на повечето сайтове стоят документи и "новини" отпреди 2-3 години. А при нашия избор ще е съществен учебният план. Не знам къде да намеря актуална информация Rage
Гадамер, няма да намериш инфо за 11 и 12 клас по новата програма, сега.
Може би август, и може би само за 11 кл.
Учебните планове се изготвят година за година, а личните ми наблюдения са, че търпят промени година за година също.
Единственият начин е да седнеш, да си избистриш идеята за профил, който искаш да изучава детето ти (поне първите 2 профила), да събереш инфо от писаното във форума, включително и в тази седмокласна тема, да поразпиташ в темите за училищата, които си набелязала, настоящите 8,9 и 10 класове. Или в наборните...
Но в момента, струва ми се, става някаква каша в главата ти, защото си пропуснала да обърнеш внимание на това инфо, а сега няма как да го наваксаш за толкова кратко време.
Дай си един почивка, избистри идеите и действай!

# 2 386
Simple Smile Няма да създава проблеми. За момче, е изключително отговорен. Малко мързелив, но само по отношение на ученето Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 16:38 от MollyBy

# 2 387
Simple Smile Няма да създава проблеми. За момче, е изключително отговорен. Малко мързелив, но само по отношение на ученето Simple Smile))
Ооо давай го ще си отживее😂

# 2 388
  • София

Това е учебният план за вашите ученици.

# 2 389
Кръщелницата ви в Руското ли е ? Имате ли поглед относно обучението там по италиански ?
То и аз съм в темата, защото трябва да си пренаредим изцяло първоначалните намерения , и нашите бяха за немски език, но резултатите от изпитите са ни плачевни, та пак наново размишления. Малко потребители от Варна пишат в темата , за съжаление и няма много информация.

Не, в една от ЕГ преди години редом с ФЕ предлагаха и ИТ. Момичето е вече голямо - май 2015 завърши, значи е кандидатствала около 2010г . За Руско училище нямам наблюдения

# 2 390
  • София
Dodiela, какво училище се търси за "Брат лесно беше"?
С тия точки не е чак толкова зле - (38+62)*2 +2*39/50 е 278/300 бал.

# 2 391
  • София
Тези 144 часа история в 9. клас са някакво безумие. Това са 4 часа седмично. Какво толкова ще се учи? В края на първи етап часовете по история са почти колкото часовете по математика. За мен това е просто Dizzy Face

# 2 392
  • Отвъд алеята зад шкафа
Слънчева, не съм обръщала внимание, защото девойката не беше заявила други интереси освен ЕГ. Обаче от вчера ново 5 и аз затова сега съм спешена да ровя.

# 2 393
Авторът на темата се е постарал да оформи едно изключително съдържателно първо мнение. Хубаво е, преди да се зададе въпрос, да се хвърли един поглед там. Например има качени два рамкови учебни плана. Е, не са за всички профили, професии и вид обучение по езика, но са все пак някакъв ориентир.

# 2 394
  • София
Тези 144 часа история в 9. клас са някакво безумие. Това са 4 часа седмично. Какво толкова ще се учи?
Историята за 8 и 9 клас. Bowtie

# 2 395
Тези 144 часа история в 9. клас са някакво безумие. Това са 4 часа седмично. Какво толкова ще се учи?
Материалът за 8-ми и 9-ти клас се учи за една година. (Само за рамка ИИЧЕ)

# 2 396
  • Варна
Mama TAZ, благодаря все пак, за отговора .

# 2 397
Наредба за учебния план

В нея можете да намерите всички рамкови учебни планове, но не разчитайте да видите нещо за профилираната подготовка. Ще трябва да изчакаме училищата да качат училищен учебен план за 11. клас, тъй като разпределението на часовете за ПП, която се осъществява в ИУЧ, ще е различно на различните места.

# 2 398
  • София
Историята за 8 и 9 клас. Bowtie

То и биология, география, химия и физика е за 8 и 9, но часовете са доста по- малко.

# 2 399
  • София
Историята винаги се е учила с много часове. Не е от вчера или днес...

Общи условия

Активация на акаунт