Подслушвателни устройства за детски градини/детегледачи

• 16 633
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
Точно защото детето ми е на първо място не съм го записала в кварталната градина, а на място доста далече от дома ни, но с препоръки от близки. Не съжалявам за този избор - към учителите забележки нямам, но към някои деца от групата- да.
Ако имах съмнение, че детето ми е в подобна на описаната от Вас атмосфера, никакво подслушване или записи, направо си го прибирам пък после ще реша как да продължа.
Изобщо за какво ще помогне това записване, наистина не си представям такова нещо да реши проблема.Знам какво е група от 20 + деца, нашата е такава, чувала съм госпожата да повишава тон, но не да обижда децата, а да наложи ред.Че и аз вкъщи виквам при нужда Thinking

# 106
Не казвам че ще продавате. Казвам че всичко, което е попаднало в интернет, може да бъде хакнато и използвано от кой ли не.
По-важното е, че подхождате с такова недоверие към бъдещия персонал в градината на детето. Не е редно, преди дори да ги познавате. Трябва да работите заедно за доброто на детето.
Може би гледачката е оставила такова негативно впечатление, но това не значи че всички са такива.

Ще се радвам да разясните как се работи ефективно с малограмотни и заядливи хора "за доброто на детето" и по какъв начин дефицити в интелектуално-поведенческата сфера могат да допринесат за онтогенезата / развитието на една здрава детска личност (или как плоскоземието ще спаси света)
Очакваме дисертационен труд по темата как да се доверим на ЛИЦА, НОСЕЩИ ОТГОВОРНОСТ за времето на детето в детската градина, които в свободното си време се отдават на дълбокоинтелектуална дейност като слушане на сръбска музика и висене по кръчмите като белег за висок интелект и морал и също да ни обясните на нас, незнаещите и неразбиращите, как общата култура на един човек, възпитаващ деца, НЯМА отражение върху професионалните му задължения
очаквам вашите насоки тук

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 11:20 от emkaemka1

# 107
  • Варна
Съгласна съм с emкaemka.
Голяма част от учителското съсловие се състои от доста ниско интелигентни жени. Да не говорим, че неграмотността се шири сред тях в притеснителни размери.
Не бих разчитала на някаква съвместна работа касаеща "доброто на детето".
Със сигурност има изключения и качествени учители, но те се изгубват в масовката, която е заляла бг училища и градини.

# 108
Аз искам да кажа, че подкрепям мнението, че е масова практика да се шамарят децата, да им се говори грубо и да се използват неприятни методи за наказание. Не мога да говоря много, защото случаят при нас е активен и се разследва от институциите. Общо взето благодарение на такива устройства разбрах какво се случва реално в яслата на моето дете. Преди това нямаше как да знам, защото той ходеше с голямо желание и само хубаво говореше за там и за персонала. Напоследък имаше някои споменавания за бой и шамари, но ги казваше толкова между другото, че дори мислех, че си измисля или нещо е чул и повтаря. Един ден си го взех с драскотини и интересен разказ от къде са, но пак го разказваше като нещо нормално. В същото време имаше промени в поведението, които впоследствие се оказаха следствие от начините, по които е наказван и как му е говорено. Ще работим с психолог тепърва за тези неща. Съмнение вече в нас имаше и се потвърди от устройство, като моето дете е от най-овикваните на този запис, така че се радвам, че разбрахме къде го изпращаме всеки ден. Той приема боя като нещо нормално, защото го е имало всеки ден и то не само от записаната госпожа, а според мен и според думите му и от други, за което съм много склонна да вярвам, защото се запознах с потърпевши родители от преди време, когато въпросната не е работила там, но явно така са я обучили старите кучета.
Детето ми толкова нормално приема, че е това да се удрят децата, че е направо плашещо. Ходихме да го отпишем, той така тъжно каза, че иска на ясла, защото там било хубаво, че направо ми се къса сърцето и аз доста си поревах. В същото време ми разказва как някой са го били, но и като говори за госпожите му грейват очите и на мен ми е болно от цялото това нещо. Боли ме, че обича толкова много хора, които правят такива неща. Направо ми е болно последните дни като го слушам. Дори да не са го правили всички, бездействието също е съучастие, ти си вътре, винаги може да запишеш, да снимаш, да подметнеш на някой родител и той вече да подава сигнал към директор и институции с доказателства при това. Нас персонала така ни нападаше и питаше за доказателства, защото първоначално мислеха, че само по думи на детето правим на въпрос и знаят, че те камери нямат, тоест нищо не може да се докаже по никакъв законен начин, като разбраха за записите рязко им се смени тона, изражението и настроението.

# 109
  • Sofia
Къде мога да намеря устройства за запис?

Общи условия

Активация на акаунт