Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 60 865
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Безумно е твърдението, че д-р Стоянов не оперира, а видиш ли залага името си, за да оперират ученици!! Не съм защитничка на никого, аз смея да твърдя от личен опит и след две операции в рамките на година, съпроводени от доста посещения при д-р Стоянов, че операциите извършва той заедно с д-р Димитров. Стажанти не съм виждала никога! Реоперира се и моя приятелка при него след грешка на д-р Кънев. Всеки прави избор и вярва, че е правилен. При едни се получава, при други не! Успех на всички дами!

# 121
Здравейте, преди време бях писала в темата. Имам час за 7ми юли при Д-р Стоянов, но прецених, че сега не е най-удачния момент да си правя операция. Синът ми е на 1г и 3 месеца, притеснява ме, че възстановяването ще отнеме време и няма да се чувствам пълноценна майка, има кой да ми помогне през този период, но знаете как е с дете на тази възраст, дълго го мислих и съвестта ме загрезе, така че ще изчакам още, за това ако има някоя от вас, която иска да се възползва от часа на тази дата да ми пише. Късмет и бързо възстановяване на всички

# 122
Защо всички трърдите,че Стоянов не оперира или това още по-безумно нещо,че оперира по две на веднъж? Наистина не разбирам.

Аз не твърдя, че не оперира ако коментара е за мен, но имам познати оперирани с други момичета в абсолютно същия час, което означава, че поне част от операцията не е извършена от него. Това разбира се не го прави лош, просто аз реших, че ако ще ме оперират и други хора/стажанти по-добре да избера Кънев.

# 123
  • София
Преди доста време и аз мислех да се оперирам при др.Кънев.Видях няколко негови резултата,харесаха ми,а и чух,че бил склонен да слага по-големи кубици.
След това във форума Тялото видях на снимки няколко негови потресаващи резултата и се отказах.
Всеки сам трябва да избере хирурга си,но според мен между Стоянов и Кънев няма място за сравнение.
Иначе казват,че Кънев се справял с нулевия старт,обаче се сещам за едно момиче пак от форума Тялото,което се оперира при Кънев(почти нулев старт)След 1 год гърдите и провиснаха жестоко и се доказа,че той е допуснал грешка.
Реоперира се при др.Н.Георгиев.

# 124
Здравейте, момичета!
Аз, след 5 консултации и четене на много полезна информация, която публикувате тук, уж си бях избрала вече хирург ( д-р Стоянов ).Не знам какво ми прищрака обаче и отидох на още една консултация ( д-р Живко Кънев във Вита) и сега съм раздвоена.Септември, ако няма втора вълна на вируса, исках да си запазвам дата.
И двамата доктори ми препоръчаха едни и същи кубици и един и същи импланти, но сега съм в голямо чудене кого от двамата да избера.Не намирам коментари на пациентки на д-р Кънев.Има ли такива тук?Може и просто впечатления от познати, защото аз не познавам никого, опериран от него.Аз съм с много малък старт, една идея повече от събсем нулев.
И аз съм оперирана от Кънев, доволна съм от резултата на 8 м вече. С кои други доктори се консултира, казваш че имаш пет консултации? Какви кубици и импланти обсъждахте? Кънев и при мен спомена, че ,може да се получи лека гънка, както при Pinky и аз имах увисване  и аз тогава не обърнах много внимание на това, но на мен ми се размина и всичко е ок.
И аз съм оперирана при Кънев Май месец, също бях раздвоена и поради лош резултат на позната при Стоянов и това, че оперира по две на веднъж заедно със стажанти, избрах Кънев. Имам много познати и приятелки при него с прекрасни резултати. Е късмет ли, анатомия ли, грешка ли....моя резултат не е добре. За проблема обаче Кънев ме предупреди още на първия преглед. Моя е грешката, че не се поинтересувах какво точно има в предвид и че проблема няма е толкова незначителен колко ми звучеше. Все още е рано за краен резултат, но е сигурно, че няма да изчезне на пълно.
Ако наистина си нулев старт без никакво макар и минимално увисване и ако на консултацията не си чула нищо за гънка, която може да остане, може да избереш и Кънев.
Pinky  и на мен ми е интересно при твоя случаи ако беше оперирана при др. лекар, или с по малки кубици, дали това би се разминало. И дали е грешка на доктора или нещо друго, но може само да се гадае.

# 125
dete2 Не знам, когато отидох на масажи, без да споменавам нищо, момичето ми каза всички варианти, които са били възмонжни за моя случай, и те повтаряха тези, казани от Кънев та донякъде съм склонна да вярвам, че не е грешка. По-скоро ме е яд, че не се отказах въобще.

# 126
Аз вярвам, че никой тук не съветва. Споделяме опит, мнения, опитваме да бъдем взаимно полезни. Решенията ги вземаме сами.
Прави ми впечетление - все по- често виждам “незадоволителни”резултати, и При  големите имена и при “несравнимите” с тях..явно е и късмет, и индивидуалност...
Аз имах хубава форма на гърдите си, леко забележима асиметрия, причината да направя интервенцията беше изпразването на гърдите ми след второто раждане. Лично аз обиколих доста “светила” и мненията бяха различни. Избрах д-р Кънев и не съжалявам. Снимки не съм споделяла, но на лични няма да откажа на никой.

# 127
И аз съм оперирана при Кънев Май месец, също бях раздвоена и поради лош резултат на позната при Стоянов и това, че оперира по две на веднъж заедно със стажанти, избрах Кънев. Имам много познати и приятелки при него с прекрасни резултати. Е късмет ли, анатомия ли, грешка ли....моя резултат не е добре. За проблема обаче Кънев ме предупреди още на първия преглед. Моя е грешката, че не се поинтересувах какво точно има в предвид и че проблема няма е толкова незначителен колко ми звучеше. Все още е рано за краен резултат, но е сигурно, че няма да изчезне на пълно.
Ако наистина си нулев старт без никакво макар и минимално увисване и ако на консултацията не си чула нищо за гънка, която може да остане, може да избереш и Кънев.

Нямам увисване и докторът нищо не каза за гънки.При теб имаше ли?Какво се случи?Не може ли да се оправи някак?

И аз съм оперирана от Кънев, доволна съм от резултата на 8 м вече. С кои други доктори се консултира, казваш че имаш пет консултации? Какви кубици и импланти обсъждахте? Кънев и при мен спомена, че ,може да се получи лека гънка, както при Pinky и аз имах увисване  и аз тогава не обърнах много внимание на това, но на мен ми се размина и всичко е ок.

Благодаря за отзива!Другите консултации бяха при Николай Георгиев, Веселин Молов, Шарбел Таук, д-р Синан от Естетика и Ильо Стоянов.Д-р Кънев и д-р Стоянов, между които се колебя, бяха единодушни за имплантите и кубиците - 255/295 и 245/280, Ментор, анатомични, среден профил.Всъщност, четирима от тях бяха за анатомични Ментор.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 00:49 от anne_boleyn

# 128
  • Пловдив
dete2 Не знам, когато отидох на масажи, без да споменавам нищо, момичето ми каза всички варианти, които са били възмонжни за моя случай, и те повтаряха тези, казани от Кънев та донякъде съм склонна да вярвам, че не е грешка. По-скоро ме е яд, че не се отказах въобще.

Как се развиват нещата при теб във времето? Понеже знам, че гърдите много се променят първите месеци, имам надежда, че ще се поправи тази гънка, която се е получила? При мен 4-ти месец продължава да се вижда промяна...в посока подобрение.
Проблем започва да ми става намирането на бански. Оказа се, че размер  75 С/D не е много популярен, или са едни бабешки некрасиви горнища. Някаква идея къде в Пловдив има разнообразие от бански?

# 129
Някак си не мога да приема, че не е имало вариант да се избегне. Е да се откажеш, въпреки всичко не се ли харесваш повече от преди?

# 130
  • София
Защо всички трърдите,че Стоянов не оперира или това още по-безумно нещо,че оперира по две на веднъж? Наистина не разбирам.

Аз не твърдя, че не оперира ако коментара е за мен, но имам познати оперирани с други момичета в абсолютно същия час, което означава, че поне част от операцията не е извършена от него. Това разбира се не го прави лош, просто аз реших, че ако ще ме оперират и други хора/стажанти по-добре да избера Кънев.
Не искам да се заяждам, но докторите при доктор Стоянов са доказани и не са стажанти. Аз бях в един ден с момиче за подмяна на импланти. Операционните са една до друга, не сме се видяли.  Това говори, че дори 15-20 мин. разлика пак е от значение. Основната работа може да си я свърши Стоянов и  да му помагат само. Успех на момичетата, които се ориентират все още.

# 131
Аз също съм оперирана от Д-р Стоянов преди 2 седмици. Не видях никакви стажанти. Клиниката е на световно ниво, сестрите са топ.
Аз за себе си бях решила, че дори и да направя консултация с други лекари, пак щях да се съобразя с неговото мнение, въпреки 500те километра разстояние. 😁Просто...шесто чувство,  че това е моя лекар. Засега не съжалявам. Мотива ергономични 475cc corse без чип- марката и ориентировъчен размер по мое желание..а точния размер определи той. С нулев старт съм. 173см, 54кг, подгръдна 76. Каза ми че анатомията ми позволява както кръгли, така и анатомични. Снимки само на лични.
Благодаря на форума, че го има и на всички, които споделят,  защото Тялото вече не върши работа. Там  никой не пише. Пожелавам успех на всички, които тепърва тръгват по тоя път!

# 132
Чета ви и си мисля. То хубаво, че ги има тези големи имена, но все пак не са първа младост и след време кой ще прави успешните операции, ако не се дава възможност на млади специалисти? На мои раждания съм залагала на големи имена също, но винаги с тях е имало и специализанти. Нямала съм нищо против, защото все пак всички се надяваме на нови поколения добри лекари, защото никой не е вечен.
Разбира се, не стажантът да прави операцията, но да асистира и да се учи имам предвид.

# 133
Аз направо ще взема да ви покажа, пък какво толкова?! Smile
Това нулев старт ли се води?Не съм сигурна.

Скрит текст:

# 134
  • София
Не е нулев старт.
И аз съм с такива и мислех,че са нулев,но др.Стоянов ми каза,че това не е нулев старт.

Общи условия

Активация на акаунт