Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 666
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, наканих се!😄Благодаря ви за съветите.На 15-ти септември при д-р Стоянов.Ще постна след това, живот и здраве, снимки.

# 181
Момичета, наканих се!😄Благодаря ви за съветите.На 15-ти септември при д-р Стоянов.Ще постна след това, живот и здраве, снимки.
Мисля,че си направила чудесен избор.Моята операция при него мина на 8.06, всичко беше на ниво и екипа и грижите по време на следоперативния период.За работата на доктора няма смисъл да коментираме.Беше мепредупредил за възможността да се образува гънка при едната гърда и имплнта,тъй като собствената ми жлеза е по-изпъкнала,но ми даде и решение на проблема (за щастие резултатът надмина очакванията ми😊).
И всичко ,което се пише как не оперирал той,а стажанти,как правел по 2 операции на веднъж са пълни глупости.Успех.

# 182
  • София
И аз имам дата за септември при др.Стоянов,ноо покрай един лек гинекологичен проблем цикъла ми много се обърка и не знам как изобщо да предвидя дата за операция.

# 183
  • Пловдив
И аз имам дата за септември при др.Стоянов,ноо покрай един лек гинекологичен проблем цикъла ми много се обърка и не знам как изобщо да предвидя дата за операция.

Добре е да попиташ доктора какво мисли по въпросът. На мястото където се оперирах, цикълът не беше никакъв проблем, но знам, че на някои места си имат други изисквания.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 07:46 от bubanka

# 184
и Стоянов и Тепавичарова държат,когато се взима дата за операция,тя да бъде възможно най-далечната от очакваната за цикъла.При мен се случи,че въпреки,че взех дата 2 седмици след очакваната,за повече от половин година,докато чаках операцията,цикъла ми малко по малко се поизмести и накрая ми дойде вечерта в деня ан операцията.Накараха ми се,защото помислиха,че съм ги излъгала за датата.Ама операцията ми беше минала вече.

# 185
  • София
Някой знае ли клиниката на др.Стоянов кога излизат в летен отпуск?
До кога ще оперират?

# 186
  • София
Знам че може би въпроса ми не е за тук,но имате ли представа дали има тема за BBL (Brazilian Butt Lift) ,защото никъде не откривам ,а ми е стана интересна.

# 187

Май и аз ще трябва да отложа с някоя и друга седмица по същите причини.Още не мога да го сметна.😖

# 188
Някой знае ли клиниката на др.Стоянов кога излизат в летен отпуск?
До кога ще оперират?
Работят последно на 06.08., за операции не съм много сигурна.

# 189
Мили дами, здравейте!
Нова съм тук и съм изправена пред сложния избор кой доктор да бъде моят, за да ме освободи от този личен тесногръд комплекс.
Висока съм 172, 65кг, широки рамене, мускулесто тяло, широк ханш и крайно незадоволителен бюст за пропорциите ми.
Бях на консултация при д-р Молов, беше изключително подробна, той ми обясни доста неща и 40 минути само ме черта и измерва, докато не заяви, че 390сс анатомични са моите импланти. Установи къде какви особености имам, асиметрии, разтегливост, гръден кош, всичко. Каза също, че мускулът ми от долната страна е сухожилест и трябва да се сложат мрежи. Според него мускулатурата ми е прекалено стегната и по-големи кубици и над среден профил няма да се приемат добре от тялото ми. Тръгнах си удовлетворена от консултацията, но все пак реших да взема второ мнение.
Така се озовах при д-р Кънев. Всичко мина много непринудено. Измери ми единствено основата, като я изкара 13см (Молов я измери 12,3). И на базата само на това прецени, че 495сс ще са ми чудесно, няма да има проблем да ги поема, даже съм имала мегдан за още. Той ми даде много импланти, да пипам и да си меря. Съответно ергономичните импланти на Мотива ми харесаха ужасно много като идея и като усещане на пипане.
Тези две крайно различни консултации доста ме объркаха и ще се радвам да споделите вашият личен опит с лекарите и съответните импланти.
Ментор усещат ли се естествено и какво поведение имат анатомичните, когато легнете по гръб?
За Мотива четох, че се случва "набръчкване" в някои случаи, защото имплантът е много мек. Някоя от вас има ли опит с тях?
Търся най-естествен резултат, нищо пошло, единствено хармония и баланс на пропорциите.
Много ви благодаря!

Здравей!
Относно въпроса за импланти Ментор.Аз съм с Ментор 380cc,оперирах се при Д-р Енчев и съм много доволна.Ако имаш други въпроси пиши Simple Smile

# 190
Тъй...Мина месец вече. Честно казано започнах да се чувствам пълноценна чак след 4тата седмица. През 3тата още болеше. Качвам снимка, имайте предвид, че без импланти не може да стоят високо вдигнати, но предвид какво беше, за мен е перфектно 😀
Скрит текст:
Скрит текст:
Та не винаги големият естествен бюст е готино нещо, да знаете 😀 Плюсът е, че не ми се налагаха импланти. Имах и голяма разлика между двете. Много голяма.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 18:02 от bubanka

# 191
В сравнение- преди и сега... резултата е перфектен!! Браво!!

# 192
Здравейте, моята драма с гърдите продължава. Не им харесвам мястото и това е а и не мога да се примиря. Оказа се обаче че мускулите в долната част са прекалено изтънени и няма как оперативно да се свалят надолу, няма как и да виснат, защото имам ужасно здрави и стегнати мускули. Вариантите са два - първият вариант е да ми ги махнат...... втория е докторът да ми отреже мускула в долната част и те да паднат надолу. Та преди да взема решение има ли някоя от вас тук която да е рязан мускул? Той ме уверява че рязането на мускула по никакъв начин не пречи на нормалните ежедневни или натоварени движения,  каза още и че не гарантира че няма да провиснат много, можел да укрепи с някаква мрежа, но  риска от увисване бил голям.  Ако някоя от вас е запозната с подобен тип операция, моля да сподели. Много благодаря

# 193
Здравейте, моята драма с гърдите продължава. Не им харесвам мястото и това е а и не мога да се примиря. Оказа се обаче че мускулите в долната част са прекалено изтънени и няма как оперативно да се свалят надолу, няма как и да виснат, защото имам ужасно здрави и стегнати мускули. Вариантите са два - първият вариант е да ми ги махнат...... втория е докторът да ми отреже мускула в долната част и те да паднат надолу. Та преди да взема решение има ли някоя от вас тук която да е рязан мускул? Той ме уверява че рязането на мускула по никакъв начин не пречи на нормалните ежедневни или натоварени движения,  каза още и че не гарантира че няма да провиснат много, можел да укрепи с някаква мрежа, но  риска от увисване бил голям.  Ако някоя от вас е запозната с подобен тип операция, моля да сподели. Много благодаря

Аз лично предпочитам да са ми на гърлото, отколкото до пъпа. До едно време може да виснат добре, но после да се разтегне кожата твърде много и да не ви харесва. Аз точно от провисване се оперирах. Да, при мен е естествен бюст, но въпреки това внимавайте много.

# 194
  • Бургас
Аз не следя и не знам на колко време сте след операцията и какъв е точно проблема, но след като казвате че мускула е много изтънял аз си мисля, че след повече време би трябвало да се поотпусне и да поддаде да слязат на долу, дори само заради гравитацията и времето, аз специално не бих се решила да ми режат мускул само заради изгледа в момента, още повече, че както сама казахте има голяма вероятност да виснат много в последствие, след като така или иначе ако режат мускула няма гаранция че ще сте удовлетворена, а дори и за момента да сте, не се знае до кога, бих предпочела да чакам сега да се понамести отколкото в бъдеще да не мога да оправя проблема и да трябва да се примиря с него..
Не съм Ви виждала снимка, пишете че сега не можете да се примирите, но помислете дали в последствие ако увиснат ще можете...
И да питам, прочетох че сте с мотива ергономикс 510цц при това ултра висок, не би ли могло да се подменят имплантите с по-малки или с не толкова висок профил (поне по мои наблюдения, високия профил винаги качва нагоре), консултирахте ли се  с лекаря и за това, може да не е подбран съвсем правилно импланта и това да допринася още повече за проблема?

Общи условия

Активация на акаунт