Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 670
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Z-Тина, като започнеш да пишеш коментар, ти дава да натиснеш бутона Към пълна редакция. Там в менюто най-ляво имаш 'вмъкни видео'

# 166
Има ли някой, който след 7-10 седмици е минал на по-голяма чашка. От известно време едва дишам в двата спортни сутиена и другите ми два също взеха да ми стягат. А мислех, че след като няма отоци това не е възможно Thinking

# 167
Гърдите не са в реален размер веднага след операцията. Докагп се на местят все ще има разлика в размера. Аз от 75B(полуптазно)юинах през 75C,80C и накрая 75D,нп си зависи и от сутиените де. Взех си едни от HM 75B след операцията, без банели, без дантели - само памучен плат.... Сега са ми на половината ареола 🤣

# 168
  • София
Момичета споделете има ли някоя от вас която е кърмила преди да си направи операцията и колко време след отбиването може да се прави операция?

# 169
Момичета споделете има ли някоя от вас която е кърмила преди да си направи операцията и колко време след отбиването може да се прави операция?
Кърмих и година след това си направих операцията по препоръка на доктора.

# 170
Здравейте, момичета отностно въпроса с напипването на импланта от долната част на гърдата, аз също го усещам, но доктора каза, че е нормално. Аз имам платна, които се надявам с времето да направят така, че организма ми да направи тъкан която да покрие импланта. Качвам снимка от резултата вече почти 4 месеца след операцията, гърдите ми са много меки и не усещам изобщо имплантите, все едно цял живот съм си била с тях. Ако някоя има въпроси съм на среща.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 07:48 от bubanka

# 171
  • Пловдив
Здравейте, момичета отностно въпроса с напипването на импланта от долната част на гърдата, аз също го усещам, но доктора каза, че е нормално. Аз имам платна, които се надявам с времето да направят така, че организма ми да направи тъкан която да покрие импланта. Качвам снимка от резултата вече почти 4 месеца след операцията, гърдите ми са много меки и не усещам изобщо имплантите, все едно цял живот съм си била с тях. Ако някоя има въпроси съм на среща.
Скрит текст:

Много хубави гърди, съвсем като естествени стоят. Чудесен резултат!

# 172
Здравейте момичета!

Преди няколко месеца биах писала в темата, на 2 юли мина мойта операция, 375 кк, анатомични, висок профил, прес зарното, при Др. Енчев. На 20 години съм, 1,66 и 51 кг. Нямах много собствен старт.

Като се сабудих от упойката, плачих от болка, но от фтория ден вече можех да ставам сама, и да си права опашки, много леко ми мина.

Вчера ме исписаха, понеже много пълних дренажите, и биах 6 дни с тиах в болницата.

С спортня сутиен, биах разочарована защото си мислих че съм избрала много малак размер, но вчера за първи път го махнах да си дам душ, и са огромни! Много съм доволна от резултата, въприки че не е крайня, надявам се сега само да подобряват.

Ако някои иска да му испрата снимки да ми пише по лично 😊

# 173
  • Germany
Наистина ли консултация при доктор Хатър в Уни Хоспитал е 100. Лв ?? И само там ли преглежда ? Моля за информация Simple Smile благодаря

# 174
Наистина ли консултация при доктор Хатър в Уни Хоспитал е 100. Лв ?? И само там ли преглежда ? Моля за информация Simple Smile благодаря

Консултацията при нея е 50 лева, и основно консултира в Пловдив - болница Тримонциум, а операциите прави в Уни Хоспитал или в Тримонциум.

# 175
Здравейте, дами,

Имам въпрос по отношение на текущото работно място на доцент Романски. В Клиника "Надежда" ли е по настоящем. А също и въпрос по отношение на експлант. Аз съм с Allergan Natrelle (тези, които изтеглиха от пазара през 2019). Дали някоя от вас е минала през операция (експлант) на въпросните импланти?

Мерси предварително!

# 176
Здравейте, може ли мнения за д-р Анастасов (Пловдив)?

# 177
Аз първо отидох на консултация при него. Много ми хареса като човек, показваше ми много снимки ,които са негова работа. Една позната си беше слага импланти при него беше изключително доволна и тя ме насочи. Той е изключителен специалист в лицево-челюстната хирургия и го търсят за много проблеми свързани с деца и възрастни. Главно мненията, които съм чела, са били свързани с тази област. Втората ми консултация беше с доктор Асенов, тъй като там имам две близки ,които са се оперирали. Честно казано спрямо моя проблем получих повече обяснение за решението от него. Без да ми показва снимки директно започна да говори специално за моя случай да ми казва кое как ще стане. В крайна сметка усетих че той е моят хирург и се оперирах при него ,за което съм изключително доволна. Все пак ,мисля че и двамата са много големи специалисти. 😊

# 178
Аз първо отидох на консултация при него. Много ми хареса като човек, показваше ми много снимки ,които са негова работа. Една позната си беше слага импланти при него беше изключително доволна и тя ме насочи. Той е изключителен специалист в лицево-челюстната хирургия и го търсят за много проблеми свързани с деца и възрастни. Главно мненията, които съм чела, са били свързани с тази област. Втората ми консултация беше с доктор Асенов, тъй като там имам две близки ,които са се оперирали. Честно казано спрямо моя проблем получих повече обяснение за решението от него. Без да ми показва снимки директно започна да говори специално за моя случай да ми казва кое как ще стане. В крайна сметка усетих че той е моят хирург и се оперирах при него ,за което съм изключително доволна. Все пак ,мисля че и двамата са много големи специалисти. 😊
Д-р Асенов в Пловдив или в София оперира?

# 179
Д-р Асенов в Пловдив или в София оперира?

В Пловдив 😊

Общи условия

Активация на акаунт