Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 684
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Относно спането настрани - още на първата консултация, т.е. седмица след  операцията лекарката ми каза, че ако искам вече мога да спя настрани  Аз обаче свикнах по гръб и предпочитам да си ги пазя.
Всеки ден свалям сутиента сутрин и вечер за половин час след къпане, малко да ми подиша кожата и да си почине. В началото много ми тежаха и все гледах да си подпра гърба, но вече посвикнах и издържам. Според доктора няма проблем веднъж на няколко дена да поседя и два часа без сутиен, докато медицинският ми изсъхне, тъй като вторият медицински, който си взех, се оказа малък. Предвид цената им и не особено атрактивният им външен вид, не искам да си купувам трети.

# 151
Здравейте, момичета, направих консултация за уголемяване на гърдите. Оказа се, че имам туболарни гърди и във вътрешната част нямам млечни жлези, имам асиметрия и отстояние 4см между гърдите, нямам птоза. 176см съм висока, 57кг, 77см подгръдна, с почти нулев старт. Докторът ми каза, че задължително в моя случай имплантите се слагат подмускулно, през ареолата, с намаляване на ареолите. Като размер ми предложи 315сс Мотива ергономични, среден профил. Максимумът, който би се навил да ми сложи е 330сс, като дори при 275сс ми каза, че ще се виждат ръбовете на имплантите поне няколко месеца, понеже нямам никаква мастна тъкан. Като цяло дори 315сс ми се сториха много, може би защото никога не съм се виждала с гърди, но да кажем, че размерът не ме притеснява в момента толкова. Докторът ми каза, че туболарните гърди няма да се променят съвсем и че ще направи корекция през ареолите и асиметрията няма да я компенсира с различен размер импланти, а с въпросната корекция като измести единия имплант по навътре. Интересуваме дали има някоя от вас, която е имала сходен проблем и дали е останала доволна от резултата. Тези, които са оперирани през ареолата, могат ли да споделят дали им се е върнала чувствителността на зърната? Доколкото съм чела болката от там е по-голяма и трябва по-дълго възстановяване.
Ще съм благодарна на всякакви мнения и съвети. Simple Smile

# 152
  • Gotham City
Здравейте, момичета! Видях много добри придобивки в темата и прочетох ценни мнения, за което благодаря. Това ме обнадежди да предприема и аз нещо по въпроса. Засега се колебая между д-р Молов и д-р Хатър. Кой според вас е за предпочитане с оглед добър резултат  и по-малък риск? И друго да питам - кръгли или анатомични импланти са за препочитане, в смисъл за по-естествен вид?

# 153
  • Бургас
Здравейте, момичета! Видях много добри придобивки в темата и прочетох ценни мнения, за което благодаря. Това ме обнадежди да предприема и аз нещо по въпроса. Засега се колебая между д-р Молов и д-р Хатър. Кой според вас е за предпочитане с оглед добър резултат  и по-малък риск? И друго да питам - кръгли или анатомични импланти са за препочитане, в смисъл за по-естествен вид?

За доктор - едва ли някой тук би могъл да ти даде съвет. Всеки е доволен от неговия си ( почти) . Ако си прочела всичко внимателно, би следвало да ти е известно, че всеки хирург има добри и лоши резултати. Важно е изходящата позиция - какви са първоначалните данни при теб.. Ако си решила за тази крачка - почвай консултациите, сама ще се усетиш накъде клониш. Искай снимки от потребителките на лично съобщение, прочети темите - аз изчетох всичко два пъти. Стещни се с познати , които да се подложили на тази интервенция, виж на живо /ако имаш възможност разбира се.
Инак по естествен бюст се постига с анатомични импланти, но пак не е 100 % . Има момичета тук с кръгли и въпреки това крайния резултат е супер натурален.
Риск винаги има !- винаги може очакваното да не се окаже реалност.
Стещни се с трима поне... И така ще вземеш решението . Успех и ако имаш конкретни въпроси - давай. Затова сме тук.

# 154
Мили дами чета и чета... в крайна сметка стигам до извода ,че имплантите причиняват рак ама не точно ?! .  Ще се радвам да изкажете мнение
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 08:36 от bubanka

# 155
Благодаря много за отговорите! Ами при мен се пълнят много от петък съм с тях до вторник ми казаха да ги държа... Но боцкането и дърпането е много неприятно... Моля се по-бързо да дойде време за махането им хаха
Моите дренажи ги свалиха на 8мия ден от операцията. Направо ми олекна, защото много ме притесняваха при движение. Но пък с тях отоците спадат по-бързо.

# 156
  • Gotham City
Благодаря за отговора! Ами един въпрос ме гложди - как се определя кои импланти са подходящи - кръгли или анатомични? Има ли изобщо някакъв принцип?

# 157
Момичета, от операцията ми минаха 4 месеца. Когато обхвана с длани гърдите, в долната им част усещам импланта, сякаш като на гънки. Вие напипвате  ли си имплантите и нормално ли е това, или се усещат като естествените гърди. Като форма са ми много добре. Дело са на д-р Молов.

# 158
  • София
Относно чувствителността при достъп през ареолите: Аз съм с такъв достъп, не съм губила чувствителност, единствено при мазане на раните имам неприятно усещане все още , но аз съм на две седмици и до скоро бях с конци. Иначе поне от това, което виждам, разрезът е тънък и вероятността да не си личи без да се вгледаш е много голяма. Все пак отзиви ще мога да дам след време.
По отношение на формата - анатомичните стоят по-естествено, но аз съм активно спортуваща и не исках да поемам риск да се завъртят. Тук съм виждала кръгли импланти, които стоят много естествено, а не като топки, явно зависи как ще бъдат поставени. Аз съм с ергономични, за сега ми харесва много как изглеждат, надявам се в окончателния им вид също да ми харесват и да не се променят много.
Като повечето момичета тук, на мен също в началото ми се струваха огромни (сложих максимума), а сега след като отоците поспаднаха, вече леко ми малеят Simple Smile
Гърди на Молов могат да се видят много в темите, мисля това е най-често споменаваният доктор първите теми. На мен лично неговите гърди не ми харесват и за мен той категорично не беше опция. Много от момичетата тук обаче ги намират за хубави, въпрос на вкус е. От Хатър май сме само четири оперираните момичета в темата, виждала съм гърдите на две от тях и много ми харесват. Но пък това не е достатъчна представителна извадка. Насочих се към нея, защото исках Мотива ергономични и достъп през ареолата. Докато чаках да ми запишат час за консултация при Желев успях са се срещна с Хатър и много я харесах, точно мой тип човек. Така и не отидох при Желев.

# 159
Дори не ми се вярваше,че някой още би се съгласил на това
https://m.facebook.com/doctorstoyanov/photos/a.438847829515004/3 … 542033270/?type=3

# 160
И аз днес го четох...Изключителен професионализъм на Стоянов. Малко доктори биха се заели въобще и биха постигнали такъв резултат. Който, каквото и да говори....

# 161
  • Бургас
Момичета, от операцията ми минаха 4 месеца. Когато обхвана с длани гърдите, в долната им част усещам импланта, сякаш като на гънки. Вие напипвате  ли си имплантите и нормално ли е това, или се усещат като естествените гърди. Като форма са ми много добре. Дело са на д-р Молов.
Аз също съм на 4 месеца точно. Също при доктор Молов. Не напипвам къде почва импланта и къде е моята тъкан, супер меки и естествени .
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 14:28 от bubanka

# 162
Здравейте момичета! Бих искала да попитам оттоците за колко време спадат? Два-три-четири месеца? Аз съм почти на един месец и все още имам оттоци. Благодаря предварително!

# 163
  • София
Z-Тина, с кръгли или анатомични си? Моите анатомични са на месец и още са твърди - не като в началото, но не са като естествени. Момичетата с анатомични Ментор - омекват ли гърдите до степен да са като естествени и кога?

# 164
  • Бургас
Z-Тина, с кръгли или анатомични си? Моите анатомични са на месец и още са твърди - не като в началото, но не са като естествени. Момичетата с анатомични Ментор - омекват ли гърдите до степен да са като естествени и кога?
С анатомични импланти Ментор. Моите са доста меки вече, но не мога да изолирам точно кога се случи тази мекота. Направих одеве и клип... Но за съжаление не мога да разбера как да кача и има ли изобщо такава възможност.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 14:08 от Z-Тина

Общи условия

Активация на акаунт