Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 424
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
хахаха вие да не сте и подшушнали за темата, та изведнъж такава бърза реакция.
По въпроса с нарушената цялост, щом мамолога нищо не е видял конкретно само ЯМР може да ви реши проблемите със ситуацията на 100%. въпросът е, че мамолога като види нещо препраща на хирурга, след това някъде другаде те приращат. Без доказателства за конкретен проблем кой току така ще оперира. В случая обаче, така или иначе ще ги поправяш.
Тя Мария много отдавна знае за темата и съм сигурна я следи

# 331
http://bulapras.org/m/bg/plastic_surgeons
Това е сайт на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.  Не видях името на Молов.
Много се извинявам, но е излишно да увеличавате напрежението с непроверена информация!
По тази логика щом в тази асоцияция не участва д-р Ангел Енчев и д-р Йордан Йорданов - те също не са пластични хирурзи и нямат право да практикуват?! Много е чувствителен момента, за да публикувате такава информация. На Shampein1  пожелавам много успех и спокойствие на първо място, съчувствам ти искрено. Надявам се и силно вярвам, че скоро всичко ще си бъде на мястото с епикризите и паспортите. Тези, които няма с какво да помогнат или окажат подкрепа, ще помоля да не влошават положението с излишна и невярна информация, защото по този начин не наранявате определен доктор, а всяка една от нас, която по една или друга причина се е доверила.

А защо да се трият коментарите?Аз лично искам да имам възможно най-много информация.Повечето хора, обикновино по някаква причина, се притесняват да оставят негативни коментари.Аз почти всички теми съм изчела и за д-р Молов има само позитивни мнения.Сега един каза нещо и излезе наяве, че никой няма епикриза, има недоволни и не е ясно с кодовете какъв е слуаят.Това са много сериозни неща!Защо да се чувствате наранени?От какво?Това е, за да се предпазят следващите.По света на колкото повече асоциации е член един хирург, толкова повече му се вдига реномето и не е случайно, че съответно се вдига и цената.Аз бих искала да ги знам тези неща.

# 332
  • Пловдив
Напълно подкрепям написаното от anne_boleyn. Колкото повече споделена информация от първо лице, толкова по-добре. Това дава възможност, на дамите на които предстои да вземат решение при кой доктор да отидат, да направят по-правилен избор.

# 333
Това е сайт на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.  Не видях името на Молов.
Много се извинявам, но е излишно да увеличавате напрежението с непроверена информация!
По тази логика щом в тази асоцияция не участва д-р Ангел Енчев и д-р Йордан Йорданов - те също не са пластични хирурзи и нямат право да практикуват?! Много е чувствителен момента, за да публикувате такава информация. На Shampein1  пожелавам много успех и спокойствие на първо място, съчувствам ти искрено. Надявам се и силно вярвам, че скоро всичко ще си бъде на мястото с епикризите и паспортите. Тези, които няма с какво да помогнат или окажат подкрепа, ще помоля да не влошават положението с излишна и невярна информация, защото по този начин не наранявате определен доктор, а всяка една от нас, която по една или друга причина се е доверила.

А защо да се трият коментарите?Аз лично искам да имам възможно най-много информация.Повечето хора, обикновино по някаква причина, се притесняват да оставят негативни коментари.Аз почти всички теми съм изчела и за д-р Молов има само позитивни мнения.Сега един каза нещо и излезе наяве, че никой няма епикриза, има недоволни и не е ясно с кодовете какъв е слуаят.Това са много сериозни неща!Защо да се чувствате наранени?От какво?Това е, за да се предпазят следващите.По света на колкото повече асоциации е член един хирург, толкова повече му се вдига реномето и не е случайно, че съответно се вдига и цената.Аз бих искала да ги знам тези неща.

Нещо май четете между редовете и цитирате грешно.Аз нито съм трила, нито съм предложила да си трия коментара - беше ми предложено , моля, правете разлика!За асоциациите не ви подкрепям и не мога да се съглася, че това определя качеството и съответно цената.По отношение на информацията съм ЗА всеки да има достъп до колкото се може повече такава от първо лице и реална.Много ми е неприятно, че вместо с добри резултати от скорошни интервениции, се наложи да коментираме подобни неща, но мисля че ще е за добро.

# 334
  • София
Като оперирала се при Молов, макар не за увеличаване на бюст, а абдоминопластика преди 4 месеца, ще кажа, че според мен той е добър хирург, но фактът, че има адски мнгоо пациенти, заради ниските цени, това, че оперира по 2- 3 , и фактът че няма собствена клиника, сменя екипи и центрове, ходи да оперира и в други градове (както той се изразява аз съм гастролиращ музикант) и е заобиколен от странни асистентки, му пречи много. Когато си направи негова клиника, нещата ще са по друг начин.

# 335
shampain1 Ако има руптура производителя дава най-малкото нов имплант, Ментор дават в някои случаи и пари за операция(не цялата естествено)

# 336

Нещо май четете между редовете и цитирате грешно.Аз нито съм трила, нито съм предложила да си трия коментара - беше ми предложено , моля, правете разлика!За асоциациите не ви подкрепям и не мога да се съглася, че това определя качеството и съответно цената.По отношение на информацията съм ЗА всеки да има достъп до колкото се може повече такава от първо лице и реална.Много ми е неприятно, че вместо с добри резултати от скорошни интервениции, се наложи да коментираме подобни неща, но мисля че ще е за добро.

Да, извинете, не сте предложили Вие да се изтрие, а просто да не се поства, с което също не съм съгласна.Няма нищо обидно в линка. Докторът го няма в списъка и това е самата истина.Полезно е да се знае.Може да сте на друго мнение, но фактите са, че за да стане член на национална организация на пластичните хирурзи, в която и да е държава, всеки хирург трябва да бъде препоръчан и oдобрен на база опит, владеене на най-модерните техники и медицинска етика.Това дава една идея по-голяма гаранция за качествена работа.Всеки хирург се стреми да е член на тези организации.Ако не си член в собствената си страна, не може да станеш член на международната и европейската такава.Имаме български хирурзи, които са членове, а там случайни няма.Затова им висят по стените тези членства.Вдига цената и то как?!Хирург, който не си е направил труда или не е успял да влезе дори в българската асоциация мен лично ме навежда на мисълта, че не му е чиста работата и всички тези липсващи епикризи и съмнителни кодове по кутиите го доказват.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:32 от anne_boleyn

# 337
Здравейте. Искам да Ви питам за мнение  не по темата от последните коментари. Тези гърди според Вас кръгли или анатомични са ?

# 338

Имаше и отрицателни мнения още миналата година, но скачаха веднага едни и същи защитнички и ставаше мармалад. Затова много спряха да се оплакват...
Не случайно казах тогава, че ще чакам отзиви на оперирани след година, две...и започнаха.

# 339
Добре, че стана въпрос за епикризите.

# 340
Здравейте. Искам да Ви питам за мнение  не по темата от последните коментари. Тези гърди според Вас кръгли или анатомични са ?
Здравей!
Според мен са анатомични.

# 341
  • Бургас
Момичета, някой може ли да ми даде номера на Мария?

# 342
Това с епикризите е силно притиснително- колкото и зает да е, колкото и да оперира на ден...година, че и повече да няма епикриза е ненормално! Уклончиви отговори и отлагане във времето би ме вбесило и бих си търсила правата.
Аз съм с Мотива ергономикс- имам 2 различни серийни номера на двата импланта и съответно- карти за двата(ляв и десен),регистрирах ги на сайта!

# 343
Здравейте момичета,
След като чета последната информация от оперираните при д-р Молов, и предвид професията ми - съветвам ви - направете всичко възможно да получите всички документи от манипулациите, които сте направили при него.  Отнася се и за всеки един специалист, но чета, че основно оперираните при д-р Молов нямат епикиризи ....
Освен това - всеки имплант си има индивидуален номер.
Колкото и да е натоварен с операции, пътувания, прегледи и консултации, един професионалист, при това положил Хипократова клетва, не би трябвало да допуска неиздаването на епикризи и издаване на паспорти с поставен само един имплант. Негов е ангажимента, ако не може да изготвя сам епикризата, да си ангажира лице за това. Това само по себе си е доста притеснително и на всеки би трябвало да му светне лампичката като се замисли за своето здраве и за това, какво би се случило занапред, защото всички знаем, че дори и с доживотна гаранция, какъвто безпроблемен резултат пожелавам на всички ни, нищо не е вечно.

Предвид факта, че в първите теми на този форум имаше изключително много добри отзиви за д-р Молов и аз се бях насочила за момент към него. Слава Богу, за себе си стигнах до мнение да не си губя времето и да се отклонявам от избора си на д-р Георгиев, предвид редица на брой важни за мен фактори, които няма да изброявам, за да не става банално и да не изглежда като "платена реклама".

Така или иначе, никога няма да имаме гаранция, че щом при един е било добре, при друг няма да е зле и обратно, а този форум е за да си помагаме и да се подкрепяме във всички етапи от това приключение, включително и още когато се е зародила малката голяма идея - "защо пък не Simple Smile"

Стискам палци на всички и ви пожелавам никога да не се налага да преминаваме през усложнения и притеснения покрай тази ни "прищявка", но винаги мислете занапред и за здравето си. Както беше казало едно момиче в стари теми - "Това не е едно кило домати - да си купиш днес, а утре ....?."

# 344
Джуди, какви цени предлага Георгиев ? И аз натам вървя.

Общи условия

Активация на акаунт