Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 440
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Момичета от ехографския преглед се установиха множество участъци с течност на едната гърда и липсва границата на импланта, което подсказва за нарушаване на неговата цялост. Лекарката ми каза веднага консултация с пластичен хирург. Просто съм в шок, вече започвам да се панирам много, преди малко бях клекнала и гърдите ми бяха притиснати от коленете, когато станах въпросната гърда остана сплескана в горната си част. Много съм притеснена, просто ще откача докато мине прегледа при доцент Романски.

# 316
.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:23 от antoanetastat

# 317
Аз недоумявам от къде са 4те еднакви лепенки. При мен са общо 4, две по две еднакви.
shampein1 звучи ужасно, Романски ли е правил операцията и каква марка са имплантите?

# 318
Момичета от ехографския преглед се установиха множество участъци с течност на едната гърда и липсва границата на импланта, което подсказва за нарушаване на неговата цялост. Лекарката ми каза веднага консултация с пластичен хирург. Просто съм в шок, вече започвам да се панирам много, преди малко бях клекнала и гърдите ми бяха притиснати от коленете, когато станах въпросната гърда остана сплескана в горната си част. Много съм притеснена, просто ще откача докато мине прегледа при доцент Романски.
Искрено ти пожелавам всичко при теб да се оправи. Но ще е хубаво да отидеш с епикриза. Отрови му живота на тоя. Искай си документите.

# 319
Може ли оперираните от д-р Стоянов да споделят дали имат епикризи и дали всичко е наред с номерата на имплантите и регистрацията?

# 320
Може ли оперираните от д-р Стоянов да споделят дали имат епикризи и дали всичко е наред с номерата на имплантите и регистрацията?

Епикриза в деня на изписването.
С паспорта и номерата всичко е ОК.

# 321
  • София
Аз пробвах да регистрирам на сайта на ментор и ми прие с еднаквите серийни номера, което е малко странно. Звъннах при дистрибутора на Ментор, казаха, че слагането на еднакви лепенки било техническа грешка и лекарят ще трябва да постави правилната лепенка. При положение, че при всичките му пациентки номерата са еднакви, явно не е техническа грешка. Можело да се проследят нещата по фактури, документация на болницата и да се определи кой точно сериен номер да се сложи. Мария каза, че в момента работят по издаване на епикризите и до една две седмици може би ще са готови и щели да оправят серийните номера...

# 322
Аз недоумявам от къде са 4те еднакви лепенки. При мен са общо 4, две по две еднакви.
shampein1 звучи ужасно, Романски ли е правил операцията и каква марка са имплантите?
Операцията е правена при Молов, а сега Романски ще поправя грешките му.

# 323
Мария се свърза с мен преди малко. Увери ме, че започват разглеждане на всички медицински книжа за всяка една операция, като съответно ще бъдат изготвени и  епикризи където липсват. Паспортите с дублирани номера ще се оправят. В интерес на истината моя паспорт го оправиха за няколко дни и си го получих с еконт.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 14:54 от Jennnnnnny

# 324
хахаха вие да не сте и подшушнали за темата, та изведнъж такава бърза реакция.
По въпроса с нарушената цялост, щом мамолога нищо не е видял конкретно само ЯМР може да ви реши проблемите със ситуацията на 100%. въпросът е, че мамолога като види нещо препраща на хирурга, след това някъде другаде те приращат. Без доказателства за конкретен проблем кой току така ще оперира. В случая обаче, така или иначе ще ги поправяш.

# 325
Как така нищо не е видял конкретно? То какво друго да се види, освен нарушена цялост на импланта и множество течност? Това си е съвсем сериозна причина.
Момичета, настоявайте за документите. Стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин.
Шампейн, и на теб много късмет да е по-малкия дявол.

# 326
  • Варна
При напускане на болничното заведение получих ето това  :

Договорът, който подписах преди операцията е подпечатан от клиниката и подпис, който би трябвало да е на доктор Молов.

За авансовото плащане на имам доказателство чрез банковия превод, с основание " медицински материали и консумативи"
За втория етап от плащането в болницата не ми предоставиха документ за приета сума , но и аз не го изисквах.
Според този договор, трябва да ти е сложил имплантите в медицински център  Оксимон, ли беше. Той трябва да има регистрирани легла и ти да си лежала на някое от тях не повече от 48 часа.

# 327
http://bulapras.org/m/bg/plastic_surgeons
Това е сайт на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия.  Не видях името на Молов.
Много се извинявам, но е излишно да увеличавате напрежението с непроверена информация!
По тази логика щом в тази асоцияция не участва д-р Ангел Енчев и д-р Йордан Йорданов - те също не са пластични хирурзи и нямат право да практикуват?! Много е чувствителен момента, за да публикувате такава информация. На Shampein1  пожелавам много успех и спокойствие на първо място, съчувствам ти искрено. Надявам се и силно вярвам, че скоро всичко ще си бъде на мястото с епикризите и паспортите. Тези, които няма с какво да помогнат или окажат подкрепа, ще помоля да не влошават положението с излишна и невярна информация, защото по този начин не наранявате определен доктор, а всяка една от нас, която по една или друга причина се е доверила.

# 328
Добре. Изтривам го. Изтрийте го и вие. Махнете цитата.

# 329
  • Пловдив

Кураж! Стискам ти палци, дано всичко е наред, и нямаш повече поводи за притеснения! shampein1 вероятно си споделяла, но не си спомням марката на имплантите с които си. Само да отбележа, че ако си с Ментор, и наистина има нарушаване на целоста на импланта, трябва да ти бъде подменен безплатно.

Някой по-напред беше писал за топче на гърдата (по-специално на импланта -не е възможно ). Ако има нарушена цялост на импланта, това е друго, но самопоявило се топче - не. Пиша това със 100% увереност в думите си. Бях писала в темата преди няколко дни, че при мен се появи топче точно под разреза на лявата гърда на ареолата. По този повод вторник бях на преглед при доктор Желев (Пловдив). Прегледа ме, каза, че често се появяват такива "топчета", те са от неразградили се конци, или от запушване на каналчета на млечната жлеза. Категоричен беше, че няма проблем с импланта. Усмихна се, и в отговор на моите притеснения каза, че няма никакъв шанс да напипвам нещо такова от импланта, след като върху него има мускул и млечна жлеза Simple Smile.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:40 от mamaden

Общи условия

Активация на акаунт