Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 62 791
  • 768
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Подкрепям и аз за максимума. Наистина очите привикват и искат още ...

# 661
Багодаря ви,момичета!Няма да го мисля тогава за размера повече,хвърлям се на 400 и си чакам датата.Да си призная много ме е шубе,започнах и да не спя спокойно😬,ама и като се събудя не се харесвам😂,затова няма отказване!

# 662
  • Бургас
Багодаря ви,момичета!Няма да го мисля тогава за размера повече,хвърлям се на 400 и си чакам датата.Да си призная много ме е шубе,започнах и да не спя спокойно😬,ама и като се събудя не се харесвам😂,затова няма отказване!

Абсолютно не му мисли за 400 сс. Аз също съм 172, 62 кг, с основа на гърдата 13,5 и избрах 475 (при предложения от 440 и475 ) В момента мисля, че можеше и още малко 😂

# 663
Оха,475 звучи сериозно🤪
Радвам се,че ви попитах,доста се успокоих с това ми колебаене.След месец ще ви споделя резултата

# 664
  • Бургас
Оха,475 звучи сериозно🤪
Радвам се,че ви попитах,доста се успокоих с това ми колебаене.След месец ще ви споделя резултата

Колко да е сериозно 475 cc ... Според мен сериозно е над 600 Joy

Ето да видиш, че няма нищо страшно

# 665
  • Пловдив
Z-Тина, страхотно изглежда бюста ти! Никога не бих предположила, че това са 475, моите 275cc изглеждат по същият начин.

# 666
  • София
Супер са ти гърдите. Според мен ако беше пратила снимка, е която не си с този бански, който малко ги сплесква, щеше да си личи повече.
И още веднъж и аз да кажа, че при едни и същи и кубици, кръглите определно изглеждат по-големи от анатомичните, особено, ако са и висок профил, разликата е съществена.

# 667
  • Пловдив
Да, така е. Много зависи и от изходното положение. При голям естествен бюст и с малък имплант изглеждат големи.
Снимката не е много хубава, но толкова си мога Simple Smile. Това са 275 сс, висок профил, кръгли ..., знам, че не изглеждат така.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 13:18 от bubanka

# 668
  • Бургас
На mamaden- изобщо не може да се каже, че са кръгли . Развитието е много добро , тъй като следя от самото начало , оперирахме се по едно и също време почти . Наистина с времето става все по добре и по добре при почти всички.

Благодаря за положителните отзиви , действително V - образното деколте сплесква, най добре е с ниско тип лодка 🙂. Нооо тази снимка ми беше под ръка

# 669
Да, така е. Много зависи и от изходното положение. При голям естествен бюст и с малък имплант изглеждат големи.
Снимката не е много хубава, но толкова си мога Simple Smile. Това са 275 сс, висок профил, кръгли ..., знам, че не изглеждат така.
Скрит текст:
Ти имаш и повдигане и обиране, нали?
Изглеждат страхотно за такъв малък кубик,но ти определено си била с доста добър старт.
При кой се оперира и преди колко време?

# 670
  • София
Ето с 300сс с нулев старт, кръгли. И аз харесвам повече кръглите импланти:

Скрит текст:

# 671
  • Пловдив
Скрит текст:
Ти имаш и повдигане и обиране, нали?
Изглеждат страхотно за такъв малък кубик,но ти определено си била с доста добър старт.
При кой се оперира и преди колко време?

Имам всички всички "екстри" за съжаление - повдигане, обиране, корекция на асиметрия и намаляне на ареолите.
В Турция ми беше операцията, преди 5 месеца и половина.

# 672
Здравейте,момичета!Моята операция ще бъде в понеделник 17.08 при Д-р Никилай Георгиев.Утре очаквам. да ми станат всички изследвания.
Здравейте, и аз съм при  Ники Георгиев на 20.08. Следя темата, но не съм се включвала. На мен ще ми е за втори път при него след две раждания и два дълги периода на кърмене. Успех на 17-ти!

# 673
Здравейте! Следя ви отдавна, сега вече съм решила, че ще мина към действие. Имам много голяма асиметрия, увиснал голям бюст. Според вас, би ли могло да се "мине" само с повдигане, намаляване на по-голямата, без силикон след това? Не съм засичала подобен случай тук.

# 674
  • Бургас
Ето с 300сс с нулев старт, кръгли. И аз харесвам повече кръглите импланти:

Скрит текст:

Тези кръгли резултати са перфектни ! Но мисля , че са подходящи за по дребна и фина фигурка . Браво ... Много естествено и нежно ! Но не всеки има подобни изходящи данни .

Bowie ...  Тук не се сещам за някой , споделил само повдигане , без импланти.

Общи условия

Активация на акаунт