Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 513
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз нямам епикриза от Молов за абдоминопластика, но хич и не чакам да получа. Още като чух обяснението ми беше ясно. Аз даже и договора забравих да си взема. Добре че всичко е ок.

# 256
  • Бургас
Нека споделят и оперираните при други хирурзи - там как е. Също контролни прегледи предвиждат ли се при Георгиев, Хатър и т.н ?

# 257
Здравейте търся мнение за Живко Кънев и Стефан Комитски за повдигане на естествен бюст(без импланти)Имам на 23 консултация при Романски,но имам желание да направя още няколко защото се прибирам специално за това в България
Споделете мнение моля и пишете Simple Smile

# 258
Оперираните от д-р Молов, получихте ли епикризи (имам само договор и паспорти)? Асистентката каза, че ще се забави, понеже сам си ги правел докторът, ама не стана ясно колко.

Няма да получиш никаква епикриза.
Това го казват на всяка, че ще се забавят и всеки път когато попиташ все трябва да им влезеш в положение. И така докато самата ти забравиш за епикризата.
Недай си боже и докторът да е сгафил
тогава  епикризата си остава мираж...

Аз не знам как момичетата не се разправят и не настояват за този документ. А за него -много непрофесионално от негова страна...

# 259
  • София
Нека споделят и оперираните при други хирурзи - там как е. Също контролни прегледи предвиждат ли се при Георгиев, Хатър и т.н ?
И аз нямам епикриза от Хатър.
На контролен преглед бях седмица след операцията, след две седмици ми махна конците. Уговорихме да отида на контролен преглед август месец.

# 260
Аз месец по- късно си взех епикризата от Вита(д-р Кънев), можеше и по- рано,но не съм от София. Много обстойно описано е всичко в нея- 2бр. Кутия и паспорти на двата импланта също имам!

# 261
  • Пловдив
Имам проблем. От около 10-тина дни напипвам нещо като топче на лявата гърда, точно под разреза на самата ареола. С размер по-малък от 1 стотинка. Не е болезнено, дори и при натиск не усещам болка. Днес обаче забелязах, че мястото леко започва да се зачервява, и сякаш е малко по-топло.
Оперирана съм в Турция, предвид обстановката няма как да направя консултация с тях. На снимка не може да се види почти нищо. Насочила съм се за консултация с д-р Желев, понеделник ще му звъня за час за консултация.
Някой сблъсквал ли се е нещо подобно? На четири месеци и половина съм от операцията..

# 262
Аз моята епикриза 2 броя от Вита я взех почти веднага, също кутия и паспорти. От кутията изрязах само влажната информация и я хвърлих

# 263
Аз при др Георгиев получих епикризата в деня на изписването Simple Smile

# 264
Момичета, как избирате вашия лекар, особено, когато сте били на няколко консултации и са ви казали различни неща? Доверявате се на името на доктора, на мнението на близки и познати или се водите и от цената?
В дилема съм кой е моя доктор и не знам кой да избера или да правя още консултации, но пък тогава ще настане вероятно по-голям хаос.
Проблемът в случая не е в определените кубици (макар че, и там има разлика), а по-скоро в това, че има вероятност от дабъл бабъл, виждане на ръбове, които уж с времето ще се оправят - не ми звучи много обнадеждаващо. То всичко зависи от анатомията на моите си гърди, но все пак ми се иска да имам задоволителен резултат и да не се подлагам повече от веднъж на корекция. 🤔🤔🤔

# 265
Darmichka Аз се доверих на опита на приятелки, обаче се чудя дали не сбърках. Все пак всеки случай е индивидуален и това, че при моите познати всичко е било чудесно при един лекар, а при една имаше проблем при друг, не значи че при мен се получи добре при първия лекар.
В твоя случай аз ти споделих на ЛС какво бих направила аз на твое място. За съжаление гаранция при никого няма.
Само още веднъж да повторя, чуете ли за възможен Дабъл Бабъл или гънки, които може и да се оправят сами или да се запълнят с мазнина.....риска е много голям и резултата никак не е хубав, месеците в чакане и надежда при по-слаба психика може да не ви се отразят добре Simple Smile
И другият ми коментар от опит за кубиците, всеки кубик на всеки стои различно. Слушайте лекаря си след като му покажете снимки на очаквания резултат. На мен 550 анатомични са ми мнооого малки вече особено след като слязоха, без сутиен под дреха са направо невзрачни 😀

# 266
Момичета с какъв крем мажете гърдите си? Аз закъснях. 2 седмици бях с превръзки, после още 1 аз пак си слагах вкъщи, то мина месец. Прсз това време се мажех само с Хепароид. Обаче кожата  взе малко да се отпуска и днес си взех крема на лиерак за стягане. Има ли доволни от него, че тя и цената му е доволна Simple Smile

# 267
Аз мажех с Био Ойл обаче сега в жегата го спрях, че е много мазно и продължавам само с Елансил против стрии, попива бързо и кожата е мека.

# 268
Аз се оперирах при Д-р Енчев.Паспорта получих веднага след операцията,а Епикризата в деня на изписването.

# 269
Относно епикриза и прегледи, споделям моя опит: при д-р Николай Георгиев получих епикриза в деня на изписването (т.е. деня след операцията) заедно с паспорти на имплантите, а контролните прегледи са повече от редовни - 1-ва, 2-ра седмица, 1-ви, 3-ти, 6-ти месец ....само ситуацията с covid-19 ми обърка моите контроли, но за сега всичко при мен е повече от добре 🌸

Общи условия

Активация на акаунт